Moderators Martinoslav Odesláno Únor 7, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2023 To je hruza Ja to asi stornuju, koupim v lete z bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2023 Nekňuč, stejně si to koupíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 7, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2023 Asi spis ne, za plnou to pro me nema cenu. Driv nez v lete se k hrani stejne nedostanu, takze neni duvod to kupovat za zidprajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 7, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2023 Ldyž není čas hrát day1 tak nemá smysl kupovat. Bonus žádnej a cena her padá neskutečně nejen v bazaru. Akumazensho a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 10, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2023 Takže tu mám Kamel edici ultra rare One of One edici Hogwarts Legacy. Odznáčky od smartzida velice hezké. Hůlka je Noble Collection. headhot, Akumazensho, Mandaz a 2 others reagoval na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 16, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2023 Tales of Symphony Remastered Chosen Edition s predobjednavkovym bonusem z Namco Bandai store a Wanted: Dead Collectors Edition s bonusovou klicenkou ze slovinskeho obchodu igabiba.com (do CR ceskou postou zdarma pri objednavce nad 30€). Mandaz, Kamel a djbrouk reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 16, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2023 Co ten metalpak ze symphonie? na obrazku vypadal celkem mehhh, wanted dead ma anglickej obal? nebo maj slovinci nejakou mutaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 16, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2023 Sorry ale zrovna tyhle dva kousky asi rozbalovat nebudu. Na jejich hrani nemam cas. Az se na ne dostane, tak pocitam, ze budou zadaco na plusku nebo podobne. Podle unboxingu ten metalpak zvenci nevypada spatne, ale zevnitr je uplne prazdnej, coz je dost skoda. Ten slovinskej Wanted: Dead ma (alespon podle zadniho obrazku) ENG, FR, ESP a ITA obal. Je to ta stejne verze z toho unboxingu nize. Ze Slovinska sem to bral prave kvuli obalu, nechtel sem nemeckej co prodava Amazon. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 16, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2023 A prosím ťa další dotaz, jak to ze slovinska přišlo? Myšleno balení. Taky po téj edici pošilhávám a svrbí mne kreditka. Ale mám bobki v obyč obálku ala mamazon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 16, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2023 Prislo to docela dobre zabaleny, ve dvoj krabici. Tezko ale rict, jestli to takle poslou i bez ty klicenky zadaco, ta akce uz skoncila. Jinak doporucuju platit pres paypal, kdyby se nahodou vyskytnul nejakej problem. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 17, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2023 Tak od slovinců večer objednáno a ráno odesláno, už sa těším Btw k tomu tales of, můj metalpak je dost poškrábáný, a muselo to vzniknout při kompletaci.. Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 17, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2023 ja si myslim, ze to bylo nozem pri rozbalovani:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 17, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2023 Nn. Je papírová krabička zabalená v celofánu a v ní je navolno daný metalpak a věci do kotla. Totok je rypanec který dle mého vznikl při kompletaci / vkládání metalpaku do krabičky. Na metalpaku je mj i víc vlásečnicových škrábanečků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 17, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2023 To je fakt pech s tim metalpakem. To jsem jeste nevidel aby to bylo takle poskozeny primo z fabriky. Snad dobre dopadne alespon ten Wanted: Dead. Mne to prislo normalni postou za 2 dny od odeslani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 17, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2023 Stoji to dardu a jeste to chodi poskozeny Nejvyssi cas prestat jim to kupovst, at se zase zacnou snazit. miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2023 Wanted od slovinců jak radil akukolega. V pátek večer odesláno z Mariboru, dneska u dopoledne u mne ve sluji. Búček top. mirai_trunks, Akumazensho a Kamel reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2023 Parada, sem rad, ze to doslo v poradku. Diky za unboxing! Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2023 Jen za mne malá nevýhoda, bůček má jen jeden chlévec na medium a v něm už je pichlý sountrack na cd. Takže buď mít hru v obyč krabce nebo cd se soundtrackem vyndat, dát do artbooku a do bůčku pichnout hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 22, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 Alzak nema, vsude je toho 3perdele. tedy EW Mandaz a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 Pak hoď nějaké to hodnocení. Né že by mě to lákalo kupovat, ale zajímá mě skok oproti první generaci. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 Alza bude mít zítra většinu, ale jak říkáš .. všude se toho válí mraky ..ona ta poptávka zatím nebude tak horká asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 Taky jsem zvedav na Mirazojc recenzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 22, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 hlavně, že Alza posilala email, potvrď zajem nebo te zrusime. a stejne hownou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 Ten email o potvrzení ani neposílala všem, některým nedošel a VR mají k vyzvednutí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 Pockam, az opadne prvni i druhy zajem a na black frajdej to bude v akci za bura i s pulkou Kamelovo sbirky zdarma jako bonus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.