Kamel Odesláno Únor 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 Stejně to nekoupíš ani po třetím zájmu, bo řekneš že za 5 tis. je to drahá sypačovina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 To zas ne, to ja kdyz neco potrebuju, tak to potrebuju nehlede na cenu A ja vim, ze to potrebuju, jen ted by se mi na to stejne prasilo, takze pro me to bude mit smysl fakt az koncem roku, mozna az pristi rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 22, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 tak volal EW, ze mi dali verzu s hrou a ne obyč VR2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 A to je dobre nebo spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 22, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 No, špatne pro EW, ale byl jsem hodnej a dosel to vymenit za obyč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 23, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2023 Počestný Miráju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 23, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2023 Az umres, pujdes do Vallhaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 24, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2023 Bůček k octopath2 má vejšku. Tečka. Akumazensho a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 24, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2023 Luxusni, taky na nej dneska cekam, snad dorazi v poradku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 24, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2023 Já bral ze supergameru, a3 polstrovaná obálka přeložena napůl. Naštěstí ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 24, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2023 Tak uz sem se taky dockal, prislo to i s Kirbe a Wild Hearts. Bucek dorazil v poradku a je fakt top Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 24, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2023 Přijde mi to, nebo zadni plech je tenší než přední? když máčknu tak péruje. jinak je supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 24, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2023 před 13 hodinami, Mandaz napsal: Bůček k octopath2 má vejšku. Tečka. Je zen steel nejak zabalenej ve folii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 25, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2023 je to v pytliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 25, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2023 před 8 hodinami, miz012 napsal: Je zen steel nejak zabalenej ve folii? Jak píše velitel osádky nade mnou, je v takovém celofánovém pytliku. Skoro mi to přijde jako ta ochranná folie na steelbooky co se prodává třeba na filmgame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2023 Takze soupani po alza pultu prezije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 2, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2023 Hra je separe ve steelbook edici. lepsi foto pozdeji Mandaz a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2023 Taky mi prave Wo Long dorazil. Z PGS za solidnich 1589Kc. mirai_trunks a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2023 Buček pěknej, hra už tolik ne :D...rozuměj..unfriendly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2023 A u mne alza zatím mlčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 2, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2023 zrus a vem PGS. usetris. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2023 už sa stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 24, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2023 Mandaz, Akumazensho a Kamel reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 24, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2023 A u mě a Mandaze pošták mlčí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Březen 24, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2023 počkejte až budou pošťáci stávkovat a pošty rušit......to potom budou expresní časy doručení ale ještě to máte dobrý....mi se třeba zasekla na poště nabíječka z Číny ..včera došla ale už to bylo pomalu na hranici 90 dnů na reklamaci....škoda..že tak brzy došla....vrátili by peníze-objednal bych znova.....a mohl sem mít dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.