Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Chlubírna - aneb "dnešní pošta"

Recommended Posts

Info o resi4. Volal sem si na infolinku pošty. Tam mi bylo řečeno že alza balik blbě podala a pošta ho bude vracet. Takže sem volal na alzu a teta tam mi vytvořila duplicitní objednávku za stejnou cenu i s búčkem. A dojde snad v pondělí... 

Ale jako záplata mi přišel fajny bůček 

IMG-20230324-WA0010.jpeg

IMG-20230324-WA0008.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamelova situace...Taky sem volal na infolinku pošty a Alzy. Pošta mi řekla, že jim Alza dodala balíky bez označení, adresy a všeho, takže je budou vracet. Slečna Lucka z Alzy mi řekla, že došlo k problému a balíky (asi všechny) vůbec neodešly a jsou stále na rampě a že situaci budou řešit. Takže při troše štěstí, dodání bude někdy v příštím týdnu (Ještěže mám pár nedodělaných kvestů v Hogwarts Legacy :D :D :D )

Kdybych si to objednal na pobočku či Alzaboxu tak sem už dnes mohl hrát a nadávat vám tady, že sem dostal poškrábanej bůček... úplná sofijina volba :D

Odkaz ke komentáři

Mne z Alze prislo zatim jenom tuto:

"velmi se omlouváme, ale díky systémové chybě Vám nemůžeme zaslat Vaši objednávku. Každé zpoždění nás mrzí, protože spokojený zákazník je pro nás na prioritou, proto pro Vás vytváříme objednávku novou. O doručení Vaší objednávky budete informováni pomocí SMS."

Koukam brigadnik Ales docela radil. Alespon, ze ta nova objednavka je za tu starou cenu...

Odkaz ke komentáři

Já sem od slečny Lucky nedostal dosud novou objednávku, takže sem psal na podporu, tak snad mi ji vytvoří taky bo se mi nechce věřit, že by byly balíky seklé někde na rampě na dešti, když už posta říkala, že balík mají, ale nepopsaný. Zboží mám na dobírku a podle sledováku je to bez dobírky, takže Lucka se tak akorát vymlouvala a ví kuloví.

Odkaz ke komentáři

Já teď po telefonu zduplikoval objednávku a nechám poslat znovu. Slečna Lucie je úplně vymastena a podle operátora Petra pouze zapsala problém případu, ale jaksi se vykakla na to ho resit. Alzak Petr zduplikoval objednávku a dodání by mělo být v úterý.

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Kamel napsal:

Kamelova situace...Taky sem volal na infolinku pošty a Alzy. Pošta mi řekla, že jim Alza dodala balíky bez označení, adresy a všeho, takže je budou vracet. Slečna Lucka z Alzy mi řekla, že došlo k problému a balíky (asi všechny) vůbec neodešly a jsou stále na rampě a že situaci budou řešit. Takže při troše štěstí, dodání bude někdy v příštím týdnu (Ještěže mám pár nedodělaných kvestů v Hogwarts Legacy :D :D :D )

Kdybych si to objednal na pobočku či Alzaboxu tak sem už dnes mohl hrát a nadávat vám tady, že sem dostal poškrábanej bůček... úplná sofijina volba :D

hele nezahral, doruceni mozna zitra v 8:30 na pobocku:D

Odkaz ke komentáři

Moje story resi4 od alzy. Natěšený jak pec valim na poštu, cloumam dveřma a na dveřach cendule z technických důvodů dnes 27.3 zavřeno. A zítra je pošta jen do dvou, což nestihnu, takže resi4 budu mít ve středu. Snad.

Odkaz ke komentáři

Můj balíček číslo 2 čeká po všech útrapách na poště. Odpoledne při vyzvednutí budu buď spokojený nebo nasraný...Brigádník Aleš ze skladu, pošťák Arnošt co balík dovezl z depa a za přepážkou nerudná Blanka se mi den pokusí zkazit.

Odkaz ke komentáři

Já si nakonec steelbook vyzvedl v sobotu vecer, puvodni zprava, ze to bude v utery byla nastesti scestna.

Steelbook byl polepeny z obou stran, tak jsem rekl, ze si dela snad prdel. Borec nalepku ihned sundal, byla tam proste cca 1 minutu, nastesti steelbook v poradku. Borec steelbook polozil na hru, takze po pasu, jela ps5 krabicka. Rikam si, jestli se vyplatila vubec ta cena vs xzone

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu