djbrouk Odesláno Duben 24, 2023 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2023 Tak zase něco nahodím. mirai_trunks, Martinoslav, Mandaz a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 30, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2023 Zezadu vRIP od vyroby. a to to melo papir šprcku. (vryp jako ftípek) djbrouk, Mandaz a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2023 Hoši, včera sem měl bohužel možnost hrát REDFAIL a musím říct, že naprosto dostál svému jménu. Máme tu největší Fail roku 2023 a možná největší Microsoftí průser všech dob (Ano, i Krekdaun 3 se mi zdá lepší :D). Ta hra je hnusná, jede ve 30 fps což se odráží na rozhlížení, které je sekavé a pohyb v prostředí bych přirovnal k prvním fps na ps2. Grafika je totálně odfláknutá, nehezká, zase jak kdybych viděl hru z roku 2008. Herní charaktery jsou po Netflixovsku vyváženy...prostě nehraješ nikdy za bílého, ale za negrini, mexikána a inda a něco mezi (nejhorší je postava pastorky s tetováním a mužským tělem). Svět je prázný, pokud nejdeš po kvestu tak nepotkáš prakticky žádné npc protivníky. Když je potkáš, tak ten gunplay je tak příšernej, že je jedno s čím stříliš. Vždy po pár sekundách je enemák daun, tedy žádná výzva. Tím bych shrnul tenhle REDFAIL fail...a těsím se až to Martinka vychválí do nebes Crashíčeq, Mandaz a okajos reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2023 Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Květen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2023 Tak to jsem rozesmut, Arkane Studios mam rad a pres vsechno jsem se na to docela tesil. Hlavne, ze jsem objednaval bucek az z Kanade. Jestli vubec nekdy dorazi, tak pujde na specialni policku hned vedle bucku Forspoken a Babylons Fall… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2023 Udělej poličku Microsoft fail game bůčků...To by byla teprve supr výstavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 2, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2023 Martinka? Kamele co si davas ke snidani? Pernicek? Ja to hrat asi nikdy nebudu, jeste jsem nemel cas dohrat ani posledni Lige is Strange Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Květen 12, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2023 Tak zase nahazuji dalších 6 kousků. Mandaz, Martinoslav, mirai_trunks a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Květen 12, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2023 Ty Hogwarts a japonskej Atom Heart sou extra luxus... djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 12, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2023 U planktonward velká škoda metalpaku, být to bůček kňučal bych radostí Akumazensho, Kamel, djbrouk a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 18, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2023 Jrc dodávka do druhého dne, za 699 fajne… figurku strelim za židovskou cenu mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 18, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2023 jsi židovský překupník:D jen to napal Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Květen 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2023 Tak zase něco nového doma. Akumazensho, Martinoslav, Mandaz a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2023 Za 1300 povedená edica. Pěkný embasovaný metalpak, škoda že není búček. Akumazensho a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2023 sakra jsem cetl 300:-) asi jsem videl budoucnost teto edici ve smarty:D Mandaz, mirai_trunks a Kamel reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2023 Preorder bůček na strýc fajter Kamel, mirai_trunks a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2023 @Mandaz Dotaz,byl steel zabalený ve fólii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2023 Bral jsem z xzone, byl zatavený ve folii a eště obalený bublinkáčem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 4, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2023 @Mandaz Díky za info. Tak pokud někdo má ve fólii,koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 10, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2023 Tak už ho nesháním,vyhrál jsem ho v soutěži od Cenegy. Mandaz, okajos, mirai_trunks a 1 other reagoval na 1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 10, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2023 V 18. 5. 2023 at 8:46, Kamel napsal: Jrc dodávka do druhého dne, za 699 fajne… figurku strelim za židovskou cenu V jrc jeste pytliky s legem maji - videno dnes ve Vankovce v Brne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 12, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2023 To sou ty tajné zásoby, co zas za pár týdnů objeví a budou nabízet s legem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2023 Dneska to šlo mirai_trunks, Kamel a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2023 Doplnim o predobjednavkove bonusy - latkove praporky a bucek: Kamel a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 22, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2023 a ja co objednal u SE , tak smutne vyhlizim balim z francije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.