miz012 Odesláno Říjen 9, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2023 CZC melo jen skluz se steelbookama - hru jako takovou jsem vyzvedaval 5.10. dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 Hmm, steelbook k Lords of the Fallen z jrc nic moc. Prijde mi takovy lehky a nema ani nikde zadny popis... buh vi od ceho je nebo fake / zmetek? Viz foto urcite nevypada. Nevim jestli radeji nevzit v xzone s priveskem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 13, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 už ho máš teda? nebo nějaké foto jen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 Třeba si jrc nechá po vzoru xzone dělat šuntovej merch :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 Bůček těžké zklamání, skoro uvažuju o vrácení Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 Vrátit. Tohle je fakt nic moc. miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 Ja kdyz to vcera videl... I jako Deluxe verze bez nejakeho navleku atd... Mam jeste jeden ks v xzone, tak mozna vemu tam s priveskem. A nebo ciste digital jeste o kilo levneji A samozrejme, u JRC k deluxe bucek mam, k obyc ne... kdyz jsem psal na podporu, ze mi do obj nedoskocil, tak pry ho dodavaji rucne... Ale v obj porad neni, tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 Privesek z xzone tentokrat vypada krasne - asi taky ozelim "steelbook" Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 před 4 hodinami, Mandaz napsal: Bůček těžké zklamání, skoro uvažuju o vrácení Jo ten bucek hodili do sprcky jeste nez se tam dodelal napis... Ale maji ho tak i jine eshopy, bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 Privesek je fakt povedenej a bucek bez potisku tezky zklamani… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 13, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 nevidel nekdo z kolektorky? zda je stejnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 Osobně budu vracet. Hru jsem bral prakticky jen kvůli bůčku, neb u soulsovek umírám už v menu. Hru samotnou jsem měl v plánu prodat do Olmutzu max za 1300 a tento bůček pro mne hodnotu 500 nemá ani omylem. Navíc židjrc místo kartonovej krabičky poslali jen v polstrovanéj obálce a doma při kontrole jsem na bůčku objevil dvě prohlubně/udereniny a několik škrábanců aj přes foliovů pochvu. Dnešní zážitek mne nahlodal estli od nich vůbec brát codko s bůčkem co vyjde cca za měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 13, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 Jedine si dojet na pobočku q hodit to primo na hlavu kdyz to bude NOK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 Divné že poslali jen v bublině. Při Miráži sem je chválil bo poslali ve vystlané krabici. To už sem nadával na xzone a jejich kartonové obálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 13, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 záleží, zda balí evžen nebo kárl nebo Sergej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2023 Ale Deluxe verze hezka. I na disku je napsano Deluxe Jen predobj DLC nikde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 14, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2023 před 17 hodinami, mirai_trunks napsal: nevidel nekdo z kolektorky? zda je stejnej? Je jiný. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 14, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2023 Tady je prvni unboxing co sem nasel: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 14, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2023 před 29 minutami, djbrouk napsal: Je jiný. Má aspoň z boku popisek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 14, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2023 dle videja vypada pjekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 15, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2023 V 6. 10. 2023 at 11:12, Kamel napsal: Pokračování… sberatelka Miráže. Soška je standardní plasťák UBI, ale pekne zpracována a hezky doplňuje origins, odyssey sošky. Součástí sberatelky je kovová spona, artbook, soundtrack na CD, mapa a hlavně steelbook. Oba oficiální bůčky jsou krásný. Zde fotka, chybí papírové bordel, ten je v krabici. Mas pls steelu taky takovou sikmou smouhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 15, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2023 Přihazoval jsem na jeden na aukru a teď sem kukl na fotky, taky ju tam má miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 16, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2023 Koukal sem na ten svůj a mám jí tam taky. Podle mě nějaká imitace světla/stínu. miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 16, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2023 Ona je vidět aj na ofiko fotkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2023 Kurnik videl jsem v zastavarne RDR 2 Ultimate na xbox... za 250. Papirova krabicka, steelbook (trosku skrablej) a jen 2 placky, nic vic (poskrabany jak svina). Ale nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.