Kamel Odesláno Září 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2019 Po delší době něco přidávám. Podařilo se mi sehnat klicenku Mono z Little Nightmares 2 speciálně pro Gamescom 2019. Dále po letech odpirani sem poridil diky zidbej sberatelky k filmům Pána Prstenů, sice se nejedna o hry, ale sošky jsou fakt pěkné Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londza Odesláno Říjen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2019 Dlouho jsem shanel, az se podarilo. PS: z FC5 me chybi uz jen boomer edition. Tu uz mam ale rezervovanou Martinoslav a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2019 Něco málo za říjen. Kompletní série dvd sberatelek pána prstenů a včerejší sberatelka Wowka, kterou teď uz překupnici prodávají za zidopenize . Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 10, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2019 kde nakonec wowko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2019 Wowko mám z židjrc. Objednáno cca v květnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2019 Tak dalších 6 podzimních kousků ve sbírce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2019 Nic extra, ale xzone dava fajn bonusy k predobjednavkam. djbrouk a Mandaz reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londza Odesláno Listopad 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2019 pak prislo jeste par drobností, které jsem nestihl vyfotit. Ghsot recon breakpoint ce + nomad neca predator 1/4 city hunter hodiny AC odyssey LP witcher3, pleague tale, bioshock zbytek uz ani nevim ale docela se mi toho nahromadilo jak jsem nebyl ted mesic doma =D vy nic nenakupujete kdyz tu nikdo nic nepridava? Martinoslav, Maram45 a Mandaz reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2019 Já su tu líný nahrávat fotky Tak aspoň textově: Sběratelka DS, bůčky Medievil, CodeVein, Control a Uncharted Lost Legacy Londza a djbrouk reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londza Odesláno Listopad 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2019 Taky me dosla CE DS, ale jeste je na svk u babičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Listopad 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2019 Panove , poprosim vas o nejake stranky, kde nakupujete steelbooky na ps4 hry, ted me to chytlo a chtel bych neco poridit. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2019 Tak většinou beru už přímo steelbook edice her z předobjednávek, plus sleduju kde dávají bůček jako předobjednávkový bonus. Pár samostatných mají na amazonu.de, ale většinou už jen ebay. djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2019 Dalších 6 kousků do sbírky. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2019 Diky Alza slevovejm kuponum sem si mohl dovolit tuhle limitovanou a vyprodanou obracecku Tescoma! esmo, Londza a Mandaz reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2019 A jaké máš číslo limitace u téj špachlte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2019 Vyryt sem do ni 03/50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2019 Špaténka, měls vyryt 05/02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2019 Za 1144 z Mironetu... Už precenili na 1990. Milej předvánoční kauf Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Prosinec 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2019 Pred dvouma mesicema jsem zacal a tady je vysledek djbrouk, Mandaz a miz012 reagoval na 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2019 Pěkná start, já protože su líné fotit, tak aspoň textově. Sběratelka soul calibur 6, bůčky nsf heat, fifa20, sout park, sw fallen order a z japonska sem si dotáhl persona 5 the royal Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2019 Já budu postovat listopadovo-prosincové úlovky až po Štědrém dnu. Doufám, že pár jedincům přivolám fapuke. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2020 Posílám pravidelnou várku fapuke. Tentokrát avizovaný Total War Warhammer 2 Serpent God edition. Za těch 999 Kč z originalek naprosta nadhera. djbrouk, Mandaz a Akumazensho reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Leden 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2020 Tak taky něco přihodím Mandaz a Kamel reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2020 A zde unbox Zelvak23, Maram45 a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Leden 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2020 Taky se přidám díky za info. Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.