Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 8, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2019 Můžeme říct F*U Capcom! Je pravda, že mohli udělat edici za 6k a nedat tam hru, takže pořád ještě není nejhůř:_) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 8, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2019 Muzeme udelat presne to, co rikas... jenze to udelame max my dva, takze to dopadne asi tak, jako kdyz v praci pozadas o zvyseni platu mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2019 Kvalita sošky by byla OK, kdyby edice byla za ty 3-3,5 tis., neváhal bych a bral všema deseti, ale za 6500 mi to už vpohodě edice nepřijde, takže tak. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 8, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2019 To souhlasim, ale jak jsem psal vyse - neudelas nic ... a tahle sberatelka prebytkovy zbozi s nejvetsi prsvdepodobnosti nebude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Leden 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2019 Herní svět má možnost opět předobjednávky sběratelky Resident Evil 2 za příjemnějších 4859 + poštovné a to pro PS4 i XO. Oproti předchozím cenám za cca. 6000 až 6666kč je to docela pěkný posun. https://www.herni-svet.cz/resident-evil-2-collectors-edition-x1 https://www.herni-svet.cz/resident-evil-2-collectors-edition-ps4 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 22, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2019 Par fotek z CE Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 22, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2019 Ja z toho teda za tu cenu prilis nadsenej nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2019 @Martinoslavvždyt se ti líbila, když sem posílal to předchozí video :D. Už si změnil názor? Já už preorder zrušil a nechám si jen edici ve steelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 22, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2019 Nerikam, ze se mi nelibi, ale vzdycky jsem rikal, ze za tu cenu je to neadekvatni obsah a ze jsem zvedavej na unbox Snad si to svou cenu obhaji kvalitou zpracovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2019 Jako už jsem byl skoro nahajpovaný ju někde sehnat, ale za ty prachy to dle videa od míraje nevypadá dobře Asi mi bude muset stačit xzone edice s bůčkem a propiskou. Takto si sběratelku koupí asi jen dva druhy sběratelů: 1) zarytí fanoušci, u kterých půjde soška na ctěné místo v obyváku hned vedle svatební fotky a rozvodových papírů 2) individua, co krabicu eště zabalí do bublinkáče, pichnů do igelitového pytla, vysajů z pytla vzduch. No a pak následuje rituál, plný gelu, pláštěnek a bad dragonů (zadejte si kdyžtak výraz "bad dragon" do gůglu). O tom rituálu jsem slyšel jen zkazky typu jedna paní povídala u benzinové pumpy, ale i tak se mi zděšením ježily chlupy na palcoch u noh Martinoslav, Kamel, panzpohadky a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Leden 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2019 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 23, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2019 Nez se tenhle rozbalovator vzdycky dostane k veci, tak mam pocit, ze rodim Ale ta figurka je pekna, vypada hodne detailne. Zbytek sberatelky si svou cenu neobhaji, takze do patku me jeste ceka premysleni, jestli vzit, ci nevzit - to je oc tu bezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 25, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2019 Tak uz ma nekdo sberatelku doma? Podelte se o dojmy, zkusenosti Ja pro ni jedu zitra dopoledne. Tady srovnani RE2 remake s originalem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 26, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2019 Tak jak ale? To jsem jedinej, kdo tu sberatelku kupuje? Za chvili pro ni jedu, rozmluvte mi to nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 26, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2019 jop. jedinej. zbytek si koupi radai sberatelku sekira a 2 bormal hry a jeste 20 pifaku Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 26, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2019 Tak jsem jedinej, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 26, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2019 vic fotek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 26, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2019 Tak nakonec docela pekna edice kdyby cena byla o 2 tisice nizsi, bylo by to must have, takhle je to opravdu jen pro skalni fandy a pacienty (jako jsem ja) mirai_trunks, djbrouk a Mandaz reagoval na 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Únor 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 Kdo pošvihl, tak herni svět má jeden kus skladem na Xbox One za 5965 kč https://www.herni-svet.cz/resident-evil-2-collectors-edition-x1 Gameexpress má zase PS4 verzi za 6666 kč https://www.gameexpres.cz/-resident-evil-2-collectors-edition-h-28820.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 8, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 Dva kusy ma na pobockach i JRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Březen 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2019 JRC mají opět skladem za 6499 kč + pošta pro PS4 https://www.jrc.cz/resident-evil-2-collector-s-edition/p203049 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.