Mandaz Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Neměli, tuším jen supergamer měl předobjednávky, jinak v cz/sk nikdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Aha aha jsem měl za to ze jsem někde četl ze už mají predobjednano lidi tady u nás tak asi blbost. Každopádně na to jim sejre bilej tesák dělat to na prodejně a ještě čekat jestli té vylosujou aby jsi si mohl něco koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 19, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Aspon usetrite Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Nějaké slovenské shopy měli předobjednávky, ale dost lidem to rušili. U nás(potažmo od Slováků) byla předobjednávka pouze v rámci supergameru. Jedinou exkluzivitu u nás na edice má židojrc no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Ja moc neusetrim, uz sem to objednal za 5k i s dopravou na zidbayi od nejakyho polaka. Mam vsechny CE soulsborne her a tahle mi nesmi chybet. Fakt jsem necekal, ze kdyz objednam od xzone i jrc hned jak to budou mit v nabidce, ze se na me nedostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 19, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Ale zase na druhou stranu je dobre, ze je to limitovane a ne jako u Ubisoftu panzpohadky reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 19, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 kdyz sekiro je tak rare, jsem zvedaf jak moc bude LoU2:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 19, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Sekiro neni exkluzivka Sony, ale Days Gone a Spiderman byli u nas taky hodne limitovani, takze se asi mame na co tesit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 19, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 unboxing! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Koukám na židbej a hmmm asi se mi za to 5-69 tis. dávat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Ja k tomu od polaka dostal 10kg argentinskejch steaku, tak nekup to. pytlos a okajos reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2019 Sekiro ce a 10kg argentinskejch stejku z polska hmm hmm. Napiš mi kde bydlíš, až umres, dojedu si pro sberatelku. Jinak na mě vyběhl v noci preorder na Sekira v herním-světě, edice na Božské X. Udělal jsem preorder, teď koukám že už je tovar vyprodaný, tak sem vážně zvědav, jestli mi sběratelku dodají či šlo o nějaký nechutný šprým a já jim budu nucen poslat poštou bombu . okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2019 Tož to bylo rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 20, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2019 Tam to takhle delaj casto, bohuzel... vubec nechapu proc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2019 Však bombu v krabici mám už zabalenou a jdu do poštěvačkovny odeslat balík, to je naučí, pro přístě yebat Kamela/Kakamela/Mortymera . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Březen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2019 Bacha s těma výrazama....Hamáček a úřad pro pravdu že sleduje:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2019 Poslední pokus, objednal sem Sekira na amazon.co.uk, kde mají na předobjednávku volné ještě Božské X verze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Březen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2019 majoo200 a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 20, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2019 Mortymere, ty to proste nutne potrebujes, zejooo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 20, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2019 chytá mě nenávist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2019 Mortymere diky moc za info! Porad to tam maji za 99GBP, taky jsem to zkusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2019 Časovač moru nejspíš zkouší překonat rekord v tom, z kolika ešopů mu přijde storno objednávky Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Březen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2019 v tento okamžik je sběratelka Sekiro dostupná na game.co.uk ve verzi pro PS4 i XBOX https://www.game.co.uk/en/sekiro-shadows-die-twice-collectors-edition-2494119 https://www.game.co.uk/en/sekiro-shadows-die-twice-collectors-edition-2494122 pro objednávku je nutná UK adresa a pro sichr možná i UK GEoIP pokud jste nestihli, tak si zřiďte účet, předvyplňte adresy a nainstalujte do prohlížeče nějaké rozšíření, které v pravidelných intervalech kontroluje zda se stránka v obchodu nezměnila (pokud ano, tak spustí zvukové upozornění) a pak už jen vyčkávejte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2019 @Martinoslavano, potrebuju, asi . @Akumazenshojen to zkus, snad se nam zadari . @Mandazzdendo, v tuhle chvíli sem lek i mor na tuhle edici. @MakovyPanacekna game sem zkousel na moji ceskou adresu a vyhodi me to s hlaskou out of stock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Březen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2019 ja mám na game.co.uk předobjednáno na UK adresu (přes přeposílku) a zrovna včera si z mé karty strhli peníze = 3234,98 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.