nekdoa Odesláno Říjen 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2021 Jak nejjednoduseji upgradovat na 13.0, kdyz ted mam FW 12 a Atmosphere, abych prisel o minimum instalaci, atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 8, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2021 Tak, jak je popsáno v úvodním příspěvku: smaž jen soubory související s Atmosphére - nic jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 26, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2021 Vyšla nová verze FW Switche s podporou N64 + Genesis na NSO. Atmosphére je venku, Sigpatches jsou taktéž aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lewel101 Odesláno Listopad 4, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2021 Mám problém s istalací píše to něco o formátu karty, je nutně potřeba fat32, jak ale pak spustím hry co jsou větší než 4GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 4, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2021 Přečti si první příspěvek tohoto tématu, je tam kompletní návod krok za krokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lewel101 Odesláno Listopad 4, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2021 Když nebudu mít tak 32 na kartě, tak to nerozjedu, chaputo dobře. Jdou tam naistalovat i hry xci. Moc nerozumím vypínání a zapínani hry, muřemi to někdo vysvětlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 4, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2021 Vzhledem ke tvým dotazům i v dalších tématech bych ti silně doporučil jednu ze dvou věcí: a) Pořádně si všechno pročti a až pak se ptej - ptáš se na několikrát zodpovězené a popsané dotazy. b) Nechej celý proces na někom zkušenějším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lewel101 Odesláno Listopad 5, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2021 Všechno jsem četl a nekterým věcem nerozumím, místo toho co píšete, kdybyste mi radší poradily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 5, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2021 Dobře, tak tedy konkrétně: "Když nebudu mít tak 32 na kartě, tak to nerozjedu, chaputo dobře." - Tato věta nedává smysl: Čeho 32 na kartě? Návod mluví maximálně o FAT32, to je souborový formát SD karty. Kde vidíš napsáno, že když nebudeš mít FAT32, tak to nerozjedeš? Nikde se nic takového nepíše. Přečti si to znovu, myslím, že je to popsané dost jasně. "Jdou tam naistalovat i hry xci." - Tohle je napsané v úvodním příspěvku - to jsi očividně nečetl. "Moc nerozumím vypínání a zapínani hry, muřemi to někdo vysvětlit" - Tahle věta nedává smysl: Čemu nerozumíš? Hru zapneš tlačítkem "A" a vypneš třeba tlačítkem Domů a ukončit hru - tohle ale nemá nic společného s CFW, ale se základním používáním Switche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lewel101 Odesláno Listopad 6, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2021 Myslel jsem že karta musí být nafotmátovaná FAT 32 jinak to nejde spustit,jak je to se zapínáním a vypínaním konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Listopad 6, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2021 Ach jo, zkus se trochu víc soustředit a dávat větší pozor ! Při čtení, ale hlavně i při svém psaní příspěvků : " jak je to se zapínáním a vypínaním konzole " Na konci patří otazník nebo co ???? A tobě to nekontroluje chyby, píše se " vypínáním ", grrrrrr. Ono je to pak opravdu dost těžké poradit, když dotaz vlastně nedává smysl... Jinak kartu je lepší mít naformátovanou na FAT32 - má to větší podporu hlavně u starších Homebrew aplikacích. Velké hry se tam vejdou, protože se při instalaci pomocí Awoo nebo TinWoo Installeru samy rozdělí do menších souborů a s vypínání ? Když konzoli vypneš natvrdo, zpravidla potom najede do čistého originálního FW - žádný Atmosph. nebo OSX, žádné Homebrew. To pak musíš znova udělat RCM. Je prostě lepší to nevypínat jenom to nechat spát a nenechat vybít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob Odesláno Listopad 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2021 Zdravím všechny provedl jsem čistou instalaci, protože jsem switch dlouho nepoužíval byl tam verze 8 sw, provedl jsem tovární nastavení a aktualizaci na 13.1.0 naformatování micro sd přímo ve switchi - exfat . Nahrál jsem vše podle návodu , naistaloval dvě zálohy aplikaci pomocí TinWoo Installera, když to ale spustím s hlavní obrazovky vyskočí chyba . COULD NOT START THE SOFTWARE. please try again from the HOME Menu. V minulosti jsem použival jak atmosphere tak sx os , pouštěl jsem hry přímo s 4TB HDD xci bez instalace. Tohle ale asi zatím nejde xci spouštet bez instalace v atmosphere ? Může mi prosím někdo poradit nebo navést co dělám špatně ? Děkuji zkoušel jsem přeformatovat kartu na fat32 - nepomohlo při spouštění hry když přidržím R , tak hra má snahu naběhnout, ale naběhne HBmenu. takže s R to skočí do HB menu Bez R chyba COULD NOT START THE SOFTWARE. please try again from the HOME Menu. Vyřešeno!!!!!! nejprve jsem podle návodu udělal bod 4, Stáhl si aktuální sigpatches na nahrál na SD až potom pokračoval bodem 3, kdy se čast souboru nahradí -přepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob Odesláno Listopad 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2021 U sx os jsem dříve pouštěl hry přímo s 4TB HDD s xci bez instalace. Jde to nějak udělat i nyní s aktuálními hrami u Atmoshere bez instalace pustit xci s externího HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2021 Nejde, tohle je bohužel jedna z věcí, co Atmos oproti SXOS neumí. NSP i XCI musíš vždy instalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 7, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2021 Je to tak, jak říká xmod - je to dané tím, že .XCI je proprietární formát, který si vytvořil Team Xecuter (stejně jako SX OS). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Listopad 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2021 Ahoj, omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale Switch jsem kdysi koupil už s Atmosphere 0.18.1 a chtěl bych dát tuhle nejnovější verzi. V jednom příspěvku píšete, že pro novou instalaci a zároveň zachování všeho ostatního stačí jen smazat soubory Atmosphere. Chápu teda dobře, že stačí jen nahradit obsah složky Atmosphere novou verzi ? Nebo je ke smazání ještě něco jiného jiného ? Dále mě zajímá - Switch jsem spouštěl přes počítač aplikací TegraRcmGUI a následně injektoval souborem Hekate 5.5.4. bin. Bude to fungovat stejně, jen Hekate nahradím Fusee ? Tak ještě oprava - nejprve jdu samozřejmě nainstalovat nový FW 13.1.0. Tak ještě jeden EDIT: vše šlape jak má. První jsem nainstaloval nový FW 13.10, pak nový ATM, inject přes Fusee (dokonce se mi ho povedlo dostat i do té krabičky z Číny, která nahrazuje PC) a vše v pořádku, včetně ulozených pozic a her uložených ve switchi. Ronaldok reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 12, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2021 Zdravím, nejjednodušší cestou je podívat se, které složky jsou obsažené v .zipu nové verze Atmosphére a smazat stejné složky, které jsou na SD kartě. Pokud by se složky jen přepsaly, mohly by na kartě zůstat zbytečné soubory. Pravda ale je, že to není zásadní problém. Ano, přesně tak. Fungovat to bude naprosto stejně, jen injectovat Fusée. A koukám, že už se zadařilo Tak to tu nechám, kdyby náhodou jaxy reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Listopad 13, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2021 Ahojte, neviete mi niekto poradiť. chcem spustiť staršiu hru Super Kirby clash ale nejako sa mi to nedarí... Mám stiahnutý aj update ale keď hru nainštalujem aj tak píše "Ready to start system update........." Ignorujem to a dám Start software a napíše mi "The software was closed because an error occurrend." prečo mi to nechce spustiť? Všetko mám aktualizované.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rezac.mi Odesláno Listopad 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2021 ahojte, potřeboval bych poradit, chtěl sem na čisto na instalovat poslední verzi atmo a nasledně nový ofic FW. Udělal úplný format SD na FAT32/zkoušel sem i exFAT a vše nahrál na kartu. Při injectu přes TegraRCM dostanu vždy error a atmo nenaběhne. nintendo switch Smashed the stack with a 0x001f byte SETUP request! díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 15, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2021 Ahoj, injectuješ pomocí nejnovějšího fusee.bin payloadu? Tenhle error už jsem doslova pár let neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rezac.mi Odesláno Listopad 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2021 jj, nakonec sem to zkusil uplne znovu přes SDsetup, dostal sem se až do hekate, tam pustil autobit a pak se to nejednou rozjelo, vůbec nevím co stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joysi Odesláno Listopad 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2021 Ahoj, chcem nainštalovať atmosphere na Switche V1 kde ešte nebol. Čital som že je dobré spraviť čistou zálohu NAND sko ochranu pred BANom. Ako ju spravím? Ďakujem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 16, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2021 Ahoj, pěkně popsaný proces zálohy NAND je třeba tady: https://www.cfwaifu.com/switch-nand-backup-restore/ Ve zkratce injectneš Hekate payload (defacto jiný .bin soubor namísto Atmosphére payloadu "fusee.bin") a skrze jeho rozhraní zálohu uděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.j. Odesláno Listopad 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2021 Zdravím, vím že to se až tak nepatří, ale nebyl by někdo ochotný mi do SZ napsat, kde hledat hry, na uloz a wf toho moc nového není, dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2021 To je takovy problém si dat do googlu nazev hry a priponu nsp apod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.