Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Jaaaaj, tak to je fail, já chtěl být lepší :D Samozřejmě dík, ale teprve se těším, jak to prokoukne, až se na to vrhnu s barvami. A ještě řeším podstavec, buď něco ma způsob té, co se prodává, nebo mě napadlo koupit nějaký hezký dřevěný s pořádně prorostlou houbou a nějakým mramorováním. Uvidím, k čemu se dostanu, jsou docela vzácné. 

Odesláno

Se škrábáním v krku a rýmou hnusnou dělám tady největšího humusáka, co se mi na stole v dílně kdy objevil :D Ta pokožka je naživo jemnější, ne tolik lososová, stíny mají plynulejší přechody, ale s foťákem v mobilu víc nedám. Teď se budu více soustředit na ty šedé houby a strupy, na stínování okolo "cév" a tak, ale pomalu se blížíme ke konci :)

IMG_20180928_083858.jpg

IMG_20180928_083638.jpg

Odesláno

Musím přiznat, že by mě to bavilo, kdybych dělal mastery pro nějakou firmu. Zatím jsem jenom na začátku, ale třeba jednou... Problém je poměrně nestálá/nejistá taková kariéra umělce. Jedině, když má člověk třeba právě dlouhodobější kontrakt se studii. Ale minimálně pro radost čas od času něco ukuchtit můžu :)

Díky za ohlasy. 

• Moderators
Odesláno

Zprvu jsem si říkal, že to bude něco jako v tom Císařův pekař ... patláma, patláma. Postupem to ale začalo nabírat tvary a rozměry a výsledek? Jedním slovem parádní. Smekám nad touto manuální zručností a pokud jsi této zručnosti dosáhl jako domácí samouk bez předchozího tréninku v nějakém uměleckém oboru, pak smekám podruhé.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu