kruta Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Když si koupíš GTA Trilogy - GTA 3 + GTA: Vice City + GTA: San Andreas, tak to stojí 819 Kč, celá trilogie ;) Odkaz na trilogii -> https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/grand-theft-auto-the-trilogy/cid=EP1004-NPED00063_00-GTAPS2DIGTRILOGY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Pokud vidim dobre, tak je to PS3 verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Ale to je na PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Ty kruto, a není to náhodou verze pro PS3? Co já vím, tak pro PS4 stojí každý díl 15$, což je dohromady 1.200 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Aha, už to vidím, omlouvám se :( .. moje chyba, jdu se utopit :lol: .. (nikdy jsem přes store na PC nehledal). Jo tak v tom případě je to za 400 Kč v pohodě :) PS: Do PS3 verze nechce někdo jít? V čem je to jiné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Rozdíl je v rozlišení (1080p) a vylepšený framerate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 6, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Aha, už to vidím, omlouvám se :( .. moje chyba, jdu se utopit :lol: .. (nikdy jsem přes store na PC nehledal). Jo tak v tom případě je to za 400 Kč v pohodě :)PS: Do PS3 verze nechce někdo jít? V čem je to jiné? + na PS3 byla začátkem prosince v akci celá trilogie za 204,75 Kč (koupeno) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta22 Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Když si koupíš GTA Trilogy - GTA 3 + GTA: Vice City + GTA: San Andreas, tak to stojí 819 Kč, celá trilogie ;)Odkaz na trilogii -> https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/grand-theft-auto-the-trilogy/cid=EP1004-NPED00063_00-GTAPS2DIGTRILOGY Zdravim jak bych sel do san andreas na ps4 na us storu stoji 15 dolaru me staci secundar pokud by si chtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Zdravim jak bych sel do san andreas na ps4 na us storu stoji 15 dolaru me staci secundar pokud by si chtel ODPOVĚĎ S CITACÍ JE ZÁMĚRNÁ !! Sorry Radku, ale s tebou já určitě nic kupovat nebudu. Slotům nevěřím a ty jsi pro mě odpad společnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Hledam nekoho na spolecnou koupi GTA: Vice City (Radku, tebe ne), chtel bych primar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 (upraveno) Prodám: secundár - Call of Duty: Black Ops III-400,- (primár mám já) primár - Tomb Raider: Definitive Edition - 400,- primár - Assassin's Creed Chronicles: China - 100,- primár - Wolfenstein: The Old Blood - 250,- Upraveno Prosinec 6, 2015 uživatelem yanek71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 6, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Zdravím, Nabízím komplet (primár+sekundár) účet na hru God of war 3: Remastered. Kupoval jsem já, takže k tomu mám email, datum narození, hesla. Cena 400 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Na prodej sekundár na COD: black ops 3, cena 350,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Koupím primar Fallout 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 6, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Někdo na GTA:SA? Chci primár, klidně koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Koupím Uncharted:The Nathan Drake collection cz[h=3][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba1468624240 Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Nejsem si jistý jestli na Storu je vůbec česká verze. Podle popisku neobsahuje české titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Prosinec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 Nejsem si jistý jestli na Storu je vůbec česká verze. Podle popisku neobsahuje české titulky. Zatím každá hra na ps4 která vyšla s CZ titulky má češtinu (cz store) i uncharted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Prosinec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 Koupim resident evil revelation 2 primal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin123 Odesláno Prosinec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 Koupím NFS primár nebo sekundár.. nabídky do PM díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duha.85 Odesláno Prosinec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 koupím primár Bloodborne.Nabídněte do PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Prosinec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 Nechce někdo primar s Gta 3, Vice City a San Andreas za 700 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Prosinec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 Ahoj, koupím primár slot na diablo 3 ultimate evil edition. nabídky do pm. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PmP Odesláno Prosinec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 (upraveno) Na Prodej nebo vymenu: Primar - God of War 3 -300k - prodano Primar - Last of Us CZ, Tomb Raider Definitive Edition -350kc - prodano Primar - Call of Duty Black Ops 3, NBA 2K16, The Witcher 3, Battlefield 4 -850kc - prodano Primar - Dragon Age Inquisition -300kc Primar - Murdered Soul Suspect -200kc Pri koupi 2 a vice slotu - sleva Upraveno Prosinec 9, 2015 uživatelem pumbazzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 nepůjde někdo do PES2016? Je v akci za 899,- kdyžtak pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.