Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Junior Moderators
Odesláno

Takco byste chtěli po Sony, hlavně že mají "exkluzivity", disk je napájen na desku, takže výměna nelze, navíc je softverově bloknuta, rozlišení buď FHD nebo 4K, jinak Smolík 🙈🙈🙈

Totéž u Sony televizí, podpora o ničem a místo 4K60-120 u jejich podporované jedné z mála TV co má HDMI2.1 nejdeo nativní 4k ale upscaling 😂😂

Jsem si tak zlehka zahrál na h8coma 😂

• Junior Moderators
Odesláno

No nejhorší na tom že i když jsem h8com jak vyšitej, tak co píšu je pravda, bohužel 😂😂😂

Jako taky mám SonyTV a jsem spokojený, šlape skvěle a s Androidem jsem spokojený, ale jak píšu, podpora stojí kompletně za prd, jelikož mít ve 3 roky staré TV verzi Androidu 8 (oreo) je trošku zklamání, ale proti PSku nemám vůbec nic, každý ať si hraje a koupí co chce, ale jak píšu, je to bohužel, pro PS fans bohudík, SONY ☝️😇😁

Pro Sony platí to co u Vietnamců v obchodě, čím víc proužek, tím víc Adidas (Adihas) 😂

Odesláno

Starsi hry nejsou optimalizovane pro ty SSD a jelikoz Microsoft zpetne kompatibilite venuje dost peci, tak to maj asi nejak lip osefovane a proto to nacita vetsinu tech her na Xboxu rychleji, nicmene, kdyz se podives primo na PS5 titul, jako Miles Morales Spiderman, tak tam z menu hry primo k hrani skocis za 2s, takze az tam se projevi rychlost toho ssd. S temi zbylymi 2 body souhlasim, to je zklamani, nicmene sony reklo, ze moznost kopirovat PS5 hry na ext. HDD cekuji a tak je dost velka sance, ze to pribude v nejakem updatu. 

Odesláno

Ja ti nevim. Cely den jsem to sledoval a premyslel, jestli to vzit nebo ne a bylo tam pokazde napsano ihned k vyzvednuti. V moment, kdyz jsem to objednal a zaplatil, tak tam skocilo, ze to muzou objednat a bude to na pobocce dostupne v pondeli. Moc se mi nezda, ze by to za cely den nikdo nekoupil a zrovna v ten moment, co jsem to objednal ja z urcite pobocky, tak to objednal i nekdo jiny. Obrazek si udelej sam.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu