nekdoa Odesláno Březen 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2019 Resilo se to tu uz? muj pravy joycon (analogova packa) porad "tahne" doprava - i v menu, kalibraci, atd. Je to znamy problem, ale mate nekdo prakticke zkusenosti co s tim? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 29, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2019 Pokud je to známý problém asi bych to určitě řešil reklamací ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Březen 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2020 V USA tento problém se snaží vyřešit tím, že joy-conům dávají doživotní záruku, máte někdo zkušenosti s reklamací joyconů po jejich dvouleté záruční lhůtě? Byla vám poskytnuta reklamace zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Březen 15, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2020 Ahoj, mám totožný problém u svých dvou joy-conů. Co se reklamace zdarma kvůli tomuto problému týče, to u nás, bohužel, vůbec neplatí, takže jedině reklamace v záruční době. Zkoušel jsem ještě isopropylalkohol do místa kloubu, nachvíli to pomohlo, ale zachvíli se problém vrátil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Březen 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2020 co ten "drift" vlastně způsobuje? pokud se jedná o prach v části joysticku a nenapraví to ani isopropylalkohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitaWilson Odesláno Červen 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2020 Dnes jsem rozebral celý analog a vyčistil všechny kontakty na té fólii kontaktolem a maličko přiohnul kovové pacičky na joysticku, které jsou vidět na pravé straně fotky. Na těch černých kontaktech byl takový zašedlí povrch a po vyčištění jsou zase krásně černé. Vše jsem smontoval, dokonce v sadě šroubováků z ebay za 100Kč byly i čtyři kovové zámky (zobáčky) na zasunutí joyconů do konzole, tak jsem je vyměnil a vše šlape nádherně a joycon se už nevysune a při kalibraci i při sebemenším pohybu se křížek vrací krásně na střed. Takže se toho nebojte a rozeberte to pořádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červen 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2020 Nerozebírat a rovnou celý analog vyměnit to je jednoduchá praxí získaná zkušenost.Je to sice pohled opraváře, ale lidi se pak po nějaké době nevrací, že se to opakuje. placek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Červen 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2020 no tak pro člověka manuálně zručného je to snadný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nekdoa
Resilo se to tu uz? muj pravy joycon (analogova packa) porad "tahne" doprava - i v menu, kalibraci, atd. Je to znamy problem, ale mate nekdo prakticke zkusenosti co s tim?
Diky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.