Mandaz Odesláno Duben 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2019 Jistě jste si na chatu všimli opakovaných dotazů na cokoliv, co je technologicky nad děrné štítky a černobílů televizu. Bohužel rady z chatu brzy zmiznou, proto mne napadlo vytvořit teto tema pro všeobecnou diskuzu o nákupu prakticky čehokoliv co sa dá kůpit. A tema jsem pojmenoval po patronu všech tazatelů - Wertym. -Pavel-, SAIXX, perrek a 6 others reagoval na 2 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2019 Ahoj všem, prosím o radu - chci si koupit skákací hrad, vybral jsem tento https://www.hriste-piccolino.cz/skakaci-hrad-fun-palace-6v1-300x300x210cm jen mě zajímá, zda existuje i verze s červenýma špičkama věžiček, a taky ta nosnost - 180kg - když já mám 100kg a kamarád taky, můžeme tam skákat na střídačku, tzn. že vždy jeden bude ve vzduchu a druhý nohama na hradu? díky za rady panzpohadky, werty a Kamel reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2019 Červenou verzi věžiček jsem neviděl a pokud budete skákat na střídačku tak by problém být neměl. Chcete-li skákat společně, museli by jste oba shubnout 10kg a nebo jeden 20kg A nebo si koupit verzi pro americké konzumenty hamburgerů s vyšší nosností a ne tento čínský šmejd panzpohadky a okajos reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2019 Chci se optat, zdali skutečně funguje a odhani ekonomicke migranty a východní madary? werty reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2019 NN, je to klamavá reklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2019 Děda @okajos potřebuje poradit s notebookem. Žádám tedy o pomoc od všech mých příznivců a podavačů, členů skupiny HNUTÍ ANO, MILUJEME ŘÍZKY případně svědků liehovových! Požadavky: pořádně velký displej, výkon na přehrávání upirátěných filmů z uložta nebo letecké pošty. PS: Můj tip je, že dědovi prodá @Mandaz svůj starý notebook. Ovšem za podmínky, že ho vykoupe v technickém benzinu a odstraní všechny pozůstatky po sledování anime. perrek a okajos reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 11, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2019 ja bych bral tendle pro filmare Dědu: Lenovo IdeaPad 320-17ISK Platinum Grey: https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-320-17?dq=5104780 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.