Mandaz Odesláno Duben 7, 2019 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2019 Jistě jste si na chatu všimli opakovaných dotazů na cokoliv, co je technologicky nad děrné štítky a černobílů televizu. Bohužel rady z chatu brzy zmiznou, proto mne napadlo vytvořit teto tema pro všeobecnou diskuzu o nákupu prakticky čehokoliv co sa dá kůpit. A tema jsem pojmenoval po patronu všech tazatelů - Wertym. perrek, okajos, Kamel a 6 others reagoval na 2 7 Citovat
perrek Odesláno Duben 9, 2019 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2019 Ahoj všem, prosím o radu - chci si koupit skákací hrad, vybral jsem tento https://www.hriste-piccolino.cz/skakaci-hrad-fun-palace-6v1-300x300x210cm jen mě zajímá, zda existuje i verze s červenýma špičkama věžiček, a taky ta nosnost - 180kg - když já mám 100kg a kamarád taky, můžeme tam skákat na střídačku, tzn. že vždy jeden bude ve vzduchu a druhý nohama na hradu? díky za rady Kamel, werty a panzpohadky reagoval na 3 Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Duben 9, 2019 Červenou verzi věžiček jsem neviděl a pokud budete skákat na střídačku tak by problém být neměl. Chcete-li skákat společně, museli by jste oba shubnout 10kg a nebo jeden 20kg A nebo si koupit verzi pro americké konzumenty hamburgerů s vyšší nosností a ne tento čínský šmejd panzpohadky a okajos reagoval na 2 Citovat
Kamel Odesláno Duben 9, 2019 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2019 Chci se optat, zdali skutečně funguje a odhani ekonomicke migranty a východní madary? werty reagoval na 1 Citovat
Mandaz Odesláno Duben 9, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Duben 9, 2019 NN, je to klamavá reklama Citovat
werty Odesláno Duben 11, 2019 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2019 Děda @okajos potřebuje poradit s notebookem. Žádám tedy o pomoc od všech mých příznivců a podavačů, členů skupiny HNUTÍ ANO, MILUJEME ŘÍZKY případně svědků liehovových! Požadavky: pořádně velký displej, výkon na přehrávání upirátěných filmů z uložta nebo letecké pošty. PS: Můj tip je, že dědovi prodá @Mandaz svůj starý notebook. Ovšem za podmínky, že ho vykoupe v technickém benzinu a odstraní všechny pozůstatky po sledování anime. okajos a perrek reagoval na 1 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 11, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Duben 11, 2019 ja bych bral tendle pro filmare Dědu: Lenovo IdeaPad 320-17ISK Platinum Grey: https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-320-17?dq=5104780 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.