Moderators Martinoslav Odesláno Duben 13, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2019 Recenze na Days Gone vyjdou 25.4. ve 14:01, už několik dní hru hraju a moc rád bych se s vámi podělil o své zážitky a dojmy, kvůli embargu ale ještě nemůžu. Ptejte se mě ale na vše, co vás o hře zajímá a já vám na to odpovím, jakmile mi to jen embargo dovolí. Recenzi pak tady samozřejmě také najdete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 13, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2019 Zásadní otázkou je: Kdy si to zahraju jaaa:) Má hra vic módů? 4k 30 fps nebo 1080p 60 fps? Rozmanitost ukolu? Neni to jen tupa strilecka ala Deadrising? Kdy to dohrajes? Pisou 30h pribeh ma zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 13, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2019 Zahrajes si 26.4., neboj Zatim se hajpuj Na zbytek odpovim hned po embargu, takze se klidne dal ptejte dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Duben 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2019 Je tato hra důvodem se rozvést, koupit ps 4 a prožít v ní zbytek bídného života? Martinoslav a perrek reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 13, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2019 nn, neni to world of warcraft:) Ja mám tuseni, ze budu hrat jiz 24.4.ufidime:)) Nikolas.93 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 13, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2019 @gho5t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Duben 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2019 Nemuzes aspon predbezne rict jestli hra je propadak jako nadcasovy crackdown 3 nebo jestli mame ocekavat pecku jako pavoucihomuze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 15, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2019 Nemuzu rikat bohuzel vubec nic. Snad jen to, ze zadny Crackdown opravdu necekej majoo200 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Duben 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 Ještě 2 hodiny a sup tady s recenzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 25, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 Prej je ta hra dlouha. 60h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Duben 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 My chceme recku, my chceme recku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 25, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 Nebojte děcka, hned jak přindu ze z práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Duben 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 Udeluji ti po zbytek dne volno... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 Než sa Martýn rozhýbe tak ve světě vyšly recenze a já díky tomu zrušil objednávku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 25, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 Nedivim se, je to na tebe prilis dobra hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 Jestli je 70% příliš dobré tak asi jo :D...Ja si počkám na nějakou pronadhru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Duben 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 stream: https://www.twitch.tv/cohhcarnage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 25, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 Tak zatím kombinace witchera, farcry a last of us a jeste batman:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 25, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2019 @mirai_trunks: No, to teda uplne nevim... @Mortymer: Tak Skyrim to neni, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Duben 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Jakým způsobem (kde na mapě, jak často) se hra ukládá? A jde v rozehrané hře zménit obtížnost? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 26, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Obtiznost menit jde, hra pouziva takovou tu klasickou techniku - kdyz casto umiras, nabidne ti snizeni obtiznosti. Hra se uklada prubezne sama automaticky, ale muzes ji trojuhelnikem rychle ulozit i manualne pokazde, kdyz stojis pobliz motorky nebo postele. Pripadne v menu je polozka ulozit hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Duben 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Čaute všetci. Prosím vás viete mi poradiť prečo mi nejde nastaviť čeština? Hru mám stiahnutu zo store. Update 1.04 nainštalovaný. Po spustení mi napíše že "Sony.... Predstavuje" Ale potom je všetko v angličtine. V nastaveniach mám na výber iba ang. Poľština, ruština a asi ešte jeden. Neviete v com môže byť problém. Známy má tiež hru stiahnutu zo store a ma tam češtinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Ahoj, systémový jazyk pska máš český nebo anglický? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Duben 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Český Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 26, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2019 Hra je z CZ distribuce? Cesky jsou jen titulky a menu. Dabing anglicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.