Mandaz Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Právě, ta sběratelka není perverzní, je až perrekézní a to se mi na ní líbí Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 z JRC mi odepsali na dotaz dostupnosti a zda budou znova rušit objednávky lidem, kteří je mají objednané (jako v případě speciální edice). Je to cca. 20 min. co jsem jim psal. Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Imho ta hra samotna bude dobrej bizar a ta sberatelka se k ni docela hodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Já se jen hrozím toho, až si BB Pod vystavím na policu a přijde mi nějaká dívčí návštěva a zhrozeně se na to bude dívat...pro tenhle případ mám připravenou větu "Pěstuju si svoje dítě v inkubátoru, ještě pár týdnu a půjde z kádi ven, chceš být jeho matka?" PS: Taky Vám přiíjde že všechny ty děti v láhvi mají stejnej počet vlasů jako @Martinoslav? Akumazensho, Mandaz a Hráč123 reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 9, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Jsi jeste divnejsi nez Kodzima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Tak pánové, tohle je docela oyebavka, ten BB Pod je neskutecne malinkej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Snad to aspon udrzi caj dlouho teplej... Jinak zly zklamani, tohle je oficialni fotka BB Podu z CE, tak nevim kde se stala chyba. Melo to bejt 1:1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Tak zas ojebavka přímo ne, ono aj na obrázcích komplet edice vypadá velikostně BBpod přibližně jako velikost bůčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Tak podle commentu u videa je ten malej rucne delanej od nejakyho fanouska. V CE ma bejt 1:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Aha, takže kakamel fakenews a redaktor sputniku, dobré vědět Akumazensho a Maram45 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Přesně, oficiálně bylo ohlášeno, že BB bude mít na výšku cca 45 cm, že bude v měřítku 1:1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Nemaj normalni ditka kolem 50cm? to se nam snazi prodat trpaslika? okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Japonce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Tak on to má být nedovyvinutý plod, navíc má skrčné nohy. Takže i s podstavcem... Plus mínus to odpovídá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 Tak jestli si tu některá individua myslí, že čáp hned donese mamince do bříška půlmetrového fakana aj s přehazovačků, tak sa fakt nedivím ničemu... tofi a okajos reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2019 A odkdy nedovyvinuty plody kecaj skrz mikrofon...bullshit...je to skret! okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2019 Pardon, pardon , jestli je to homemade reaplika ten mini, tak vše vpořadku. Ale stejně doufám že jsem hodně z vás způsobil v šoku povolení tračníku! Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Říjen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2019 Ještě něco k té velikosti. Kojima má 173 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2019 Jinak kdyby měl někdo zájem o speciálku s búčkem, budu mít dostupný jeden kus z xzone. Moje nákupka je 2100czk, takže bych ju prodal za 2160czk aj s poštou. Už sem ju aj zaplatil a je mi líto ju rušit. Bral sem ho jako jistotu kdyby židjrc zas nějak ocasilo s předobjednávkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Říjen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2019 Mandaz - nebudeš mít navíc deštník? Případně, za kolik bys ho prodal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2019 Právěže parapla si chcu nechat Maram45 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2019 Mandaz proda paraple až po prvním dešti, kdy se mu protrhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 11, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2019 Mandaz ho bude mit u postele a provadet s nim analni fapuke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2019 Budu ho mít abych mohl odrážet slzy Martinoslava nad tím, že rozumí hrám jako pervek (vůbec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 11, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2019 Uz to chce novou hlasku, tahle je tak stara, ze uz ji neveris ani ty sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.