Kamel Odesláno Červen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2019 Kamarádi, soudruzi a gerontoidi fóra, včera byla oznámena sběratelská edice Cyberpunku, o kterou bude typuju stejná scháňka jako o Zaklínače. níže přikládám video o edici a obrázek celé FAPUKEEEEEEEEE edice. Obsah balení viz přiložené foto, je toho moc. Hlídejte předobjednávky. Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2019 Prvni vlastovka: Amazon.de za 229 Eur na Xbox a PS4 (PC uz je asi fuc): https://www.amazon.de/CYBERPUNK-2077-COLLECTORS-Xbox-One/dp/B07SF1NL18/ref=sr_1_1?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&keywords=cyberpunk%2B2077%2Bcollector's&qid=1560149522&s=gateway&sr=8-1&th=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 10, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2019 Nutne to potrebuju, takze predobjednavky hlaste Martýnovi na wacap! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 10, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2019 Same here, Martýne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 Ja uz mam dve objednane a zitra jdu objednat jeste nejake extra kousky..nahoda je blbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 13, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 Odkud objednáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 Tady u nas zatim...ale uz se tesim na cesko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 13, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 Já mám zatím objednáno z amazonu.fr, sasové mi nepotvrdili objednávku a čekám s čím se vytasí židojrc xhouna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 Taky sem zvedavy s cim prijdou...mozna jeste alza....ta mela i zaklinace tehda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Červen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 Já zatím bral z Amazon.fr, ale raději bych z Amazon.co.uk. No, uvidíme. Myslím, že Amazon nás obecně nevyšplouchne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 Ja to vzal zatim na Amazon.de. Na Amazon.co.uk to asi nebude, exclusivitu ma v UK game.co.uk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 30, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2019 Přátelé, tak JRC už pomalu zařazuje do předobjednávek sběratelky Cyberpunku, prý 14 dní před spuštěním dají avízo, opět můžeme očekávat extrémně limitované množství. Co potěší tak jsou bonusy k předobjednávkám: XZONE dává medailon, který by měl být kvalitou podobný tomu ze Zaklínače 3 JRC má 4 exkluzivní steelbooky, k objednávce můžete vybrat 1 ks. Takový @Mandaz to bude mít těžké, sehnat všechny. Nejexkluzivnější nabídku má čobolský Progamingshop.sk, ten dává plagát! To chceš :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Srpen 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2019 Já bych řekl, že @Mandaz to nemohl mít snazší. Holt stejně jako já a nám podobní blázni objedná 4x a tři kopie pak bude nabízet tady Akorát škoda, že se mi líbí i ten medailon a klíčenky, o nichž ještě nevíme, kde budou. Budu mít doma příliš mnoho CP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2019 NN, @Mandaz má zatím objednaný jen ten maelstrom či jak, bo to sa pak bude do bůčku dívat jak do zrcadla Ale jako třeba u zasklívače tři mám všechny steelbooky A sběratelku... EDIT: Tak po zhlédnutí dnešního gejmpleje to vidím, že asi ostanu pouze u teho jednoho bůčku. Osobně jsem čekal něco víc než jen deus ex v lepší grafice a s cz titulky. Přijde mi i takové sterilní střílení, něco jak když sme si jako fakani hráli na četníky a lupiče, stříleli po sobě gulometama vyřezanýma z haluzí a hubů dělali pifpifpaf. Navíc mám obavy, v jakém technickém stavu bude hra na současnů generacu konzolí. Když si vzpomenu na zasklívače3, tak to je jediná hra, ve které mi bug zabránil plnit hlavní úkol na dobu skoro dvou měsíců, než vyšel patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2019 Na supergamer.cz se objevily stranky s CE, ale zatim nelze koupit, pouze se zaregistrovat. Hned jak bude mozne CE koupit, daji vedet pres SMS: https://www.supergamer.cz/cyberpunk-2077-collectors-edition-p-401853.html Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2019 Takhle, nějakou kačku mám a su ochotný pustit, ale skoro osm tisíc za sběratelku je mimo můj limit, co mám nastavený v palici. Říkal sem si, že 5,5 max bych byl ochoten dát, ale totok je pro mne přepal. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2019 No je to desna palka. Ale maji tam napsano, ze cena je orientacni, tak uvidime. Ma to byt ceska verze a nechce se mi verit, ze bude stat vic jak treba DE 225EUR ~5900Kc nebo UK 247GBP ~7200Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2019 Mám obavy, že ceny níž nikdy nechodí U židjrc čekám židovských 7999 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Září 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2019 V Polsku jsem natrefil na Xbox verzi v přepočtu za 6500kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2019 V Arabii 6700 dle aktualniho kurzu a tu byvaji vzdy levnejsi jak u JRC 8] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 19, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2019 Takze na to proste hazim bob a bobek, uz u RE2 jsem se cukal dat 6 taliru za sberatelku, 8 za to z principu nedam - to by muselo jit o TOP3 hru aka Last Of Us a jeste by musela byt hodne luxusni figurka. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 19, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2019 3.5k za peknou CE dobre hry, 5.5k za supr CE hry co musim mit a neomezene za last of us:)) naughty dog, take my money!!! Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 19, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2019 Mortymer uz spamuje JRC Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2019 7500Kc a jeste platba predem, kdyz zarohem je Death Stranding za 4-5k a Doom za 6k. Asi zustanu u objednavky na amazon.de, kde si to strhnou az v dobe vydani a i s postovnym to vyjde na 6k. Jediny minus je, ze to bude nemecka verze. Nebo muzu zrusit dooma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2019 Tak jako tak zde je ofiko vyjadreni ceskeho distributora COMGAD: Pro všechny, kdo už netrpělivě vyhlížejí zahájení předprodeje sběratelské edice nejočekávanějšího RPG příštího roku, máme dnes hned dvě skvělé zprávy. První je, že se nám oproti původnímu rozdělení podařilo navýšit počet sběratelských edic pro Českou republiku a Slovensko o celých 50 %! Druhá, že známe datum zahájení předprodeje, které je stanoveno na 1. října 2019 ve 12:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.