Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Přátelé,

tak JRC už pomalu zařazuje do předobjednávek sběratelky Cyberpunku, prý 14 dní před spuštěním dají avízo, opět můžeme očekávat extrémně limitované množství.

Co potěší tak jsou bonusy k předobjednávkám:

XZONE dává medailon, který by měl být kvalitou podobný tomu ze Zaklínače 3

JRC má 4 exkluzivní steelbooky, k objednávce můžete vybrat 1 ks. Takový @Mandaz to bude mít těžké, sehnat všechny.

Nejexkluzivnější nabídku má čobolský Progamingshop.sk, ten dává plagát! To chceš :D.

Posted

NN, @Mandaz má zatím objednaný jen ten maelstrom či jak, bo to sa pak bude do bůčku dívat jak do zrcadla :D

Ale jako třeba u zasklívače tři mám všechny steelbooky :D  A sběratelku... :D

EDIT:
Tak po zhlédnutí dnešního gejmpleje to vidím, že asi ostanu pouze u teho jednoho bůčku. Osobně jsem čekal něco víc než jen deus ex v lepší grafice a s cz titulky. Přijde mi i takové sterilní střílení, něco jak když sme si jako fakani hráli na četníky a lupiče, stříleli po sobě gulometama vyřezanýma z haluzí a hubů dělali pifpifpaf. Navíc mám obavy, v jakém technickém stavu bude hra na současnů generacu konzolí. Když si vzpomenu na zasklívače3, tak to je jediná hra, ve které mi bug zabránil plnit hlavní úkol na dobu skoro dvou měsíců, než vyšel patch

• 3 weeks later...
Posted

Tak jako tak zde je ofiko vyjadreni ceskeho distributora COMGAD:

Pro všechny, kdo už netrpělivě vyhlížejí zahájení předprodeje sběratelské edice nejočekávanějšího RPG příštího roku, máme dnes hned dvě skvělé zprávy. První je, že se nám oproti původnímu rozdělení podařilo navýšit počet sběratelských edic pro Českou republiku a Slovensko o celých 50 %! Druhá, že známe datum zahájení předprodeje, které je stanoveno na 1. října 2019 ve 12:00.