Junior Moderators spenat Odesláno Duben 17, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2020 Toto téma se bude věnovat homebrew aplikaci TinWoo Installer, která umožňuje na Vašem Switchi s CFW nainstalovat zálohy her ve formátech .NSP, .NSZ, .XCI a .XCZ a to třeba i z USB disku/flashky. Je také dobré vědět, že některé hry vyžadují stejnou či vyšší verzi oficiálního FW, než můžete mít nainstalovanou - TinWoo tuto kontrolu při instalaci hry obchází a můžete jí tak spustit i na starším FW. Nutno však podotknout, že některé hry i přes ignorování kontroly nainstalovaného FW jednoduše na starším FW nespustíte z důvodu kompatibility (to jsou ale spíše výjimky). Pokud tento problém máte, upgradujte na novější FW pomocí návodu zde. Dodatečně je třeba zmínit, že následné spuštění takto nainstalovaných záloh je možné pouze při aplikování aktuálních Sigpatches - více najdete v návodu na Atmosphére-NX. Instalace záloh přímo ve Switchi: Odkrýt skrytý obsah 1.) Jděte na stránku aplikace TinWoo na Githubu. Pod nejnovějším vydáním najděte "Assets" a stáhněte si soubor TinWoo-Installer.zip. 2.) Otevřete stažený .zip, uvidíte složku "switch". Tuto složku zkopírujte na kořenový adresář Vaší SD karty. Pozn.: Celá cesta tedy bude vypadat (mimo dvou složek) takto: SD Karta/switch/tinwoo/tinwoo.nro 3) Soubory .NSP/.NSZ/.XCI či .XCZ zkopírujte do jakékoliv složky na kartě, tedy například do složky /switch/zalohy/ Pozn.: Celá cesta k souboru tedy bude vypadat například takto: SD Karta/switch/zalohy/zaloha_hry.XCI Pozn.2: Zálohu můžete zkopírovat třeba i na USB flash disk. 4) Kartu vložte zpět do Switche a nabootujte do CFW. Poté otevřete "Album" - měli byste se dostat do "homebrew průzkumníku". Skrze něj spusťte aplikaci TinWoo. Pozn.: Pokud se Vám při otevření Alba otevře běžné Album, vraťte se na domovskou obrazovku a otevřete album s přidrženým tlačítkem R. 5) V aplikaci TinWoo Installer (na Switchi) zvolte "Install from SD card", vyberte Váš soubor se zálohou hry, potvrďte upozornění a vyčkejte na dokončení instalace. Pozn.: Pokud jste zálohu hry kopírovali na USB flash disk, zvolte "Install over USB HDD" se zapojenou flashkou/diskem do docku/USB na Switchi. ...A je hotovo! Tímto způsobem lze také instalovat aktualizace her (ve formátu .NSP) - postup je naprosto totožný Instalace záloh přes USB (pouze pro Windows): Odkrýt skrytý obsah Poznámka: Nelekejte se délky návodu, při instalaci dalších záloh jej opakujete až od 6. kroku v druhé sekci. Instalace ovladačů pro USB instalaci: 1) Na počítači si stáhněte aplikaci NS-USBloader (vyžadována Java) a spusťte jí. Pozn.: Tato aplikace bude v dalších krocích sloužit pro instalaci záloh mezi Switchem (resp. aplikací TinWoo Installer) a Vaším počítačem. 2) V levém panelu klikněte na ozubené kolečko (Nastavení). 3) Klikněte na "Stáhnout a nainstalovat ovladače". V okně, které Vám vyskočilo, potvrďte instalaci ovladačů a vyčkejte na dokončení instalace. 4) Hotovo! Nyní můžeme instalovat .NSP soubory přes USB kabel Instalace .NSP souborů přes USB: 1.) Jděte na stránku aplikace TinWoo na Githubu. Pod nejnovějším vydáním najděte "Assets" a stáhněte si soubor TinWoo-Installer.zip. 2.) Otevřete stažený .zip, uvidíte složku "switch". Tuto složku zkopírujte na kořenový adresář Vaší SD karty. Pozn.: Celá cesta tedy bude vypadat (mimo dvou složek) takto: SD Karta/switch/tinwoo/tinwoo.nro 3) Kartu vložte zpět do Switche a nabootujte do CFW. Poté otevřete "Album" - měli byste se dostat do "homebrew průzkumníku". Skrze něj spusťte aplikaci TinWoo. 4) Na počítači opět spusťte aplikaci NS-USBloader (staženou v první části). V této aplikaci klikněte na ozubené kolečko (Nastavení) a zaškrtněte volbu Umožnit volbu XCI / NSZ / XCZ souborů pro Awoo. 5) V této aplikaci se ještě vraťte na úvodní obrazovku a v horní části vyberte z roletky Awoo a vedle USB. 6) V aplikaci TinWoo Installer (na Switchi) zvolte "Install over USB". Na počítači do okna s aplikací NS-USBloader přetáhněte zálohy her, které chcete nainstalovat. Okno bude vypadat přibližně takto: Pozn.: Do fronty můžete přidat i více souborů. 7) Jakmile budete připraveni, klikněte na Nahrát do NS a na Switchi potvrďte instalaci. ...A je hotovo! Nyní stačí při budoucí instalaci přes USB opakovat proces od šestého kroku v druhé sekci. Tímto způsobem lze také instalovat aktualizace her (.NSP soubory) - postup je naprosto totožný. 1sefko a Lazyt reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2020 Funguje to i na switch lite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 18, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2020 Máš na Switchi Lite CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futo Odesláno Duben 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2020 Ahoj nevíš jak se v téhle aplikaci vypne ten NCA code? nebo to není potřeba.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 23, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2020 Ahoj, co konkrétně máš na mysli? Mluvíš o NCA verifikaci při instalaci souborů? To každopádně stačí při dotazu odkliknout - není třeba nic řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2020 Updatnul jsem po dlouhe dobe FW na 10.0.2 (exfat), updatnul jsem atmosphere, nainstaloval Awoo. Ted mi ale nejdou spustit hry puvodne nainstalovane, ale co hur, nejdou mi spustit ani hry, ktere nainstaluju ted pres Awoo. Pise to, ze tento uzivatel nemuze hru spustit. Co jsem v tom procesu mohl udelat spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 17, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2020 Máš nainstalované aktuální sigpatches? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2020 Asi ne.. myslel jsem teda, ze to dela ten kompletni update v otm Atmosphere updateru.. Mrknu na to, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 17, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2020 Po verzi FW 10 se změnilo množství věcí a updater nestahuje momentálně aktuální sigpatches. Je tedy třeba je aktualizovat ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2020 samozrejme zabralo, diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2020 Zdá se to být komplikovaný ale diki tvymu navodu je to lehky uz nejedenkrat si me s necim pomohl. SUPER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Červenec 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2020 Ahojte, neviete prečo mi nevidí awoo installer xci súbory? Dokonca mi nevidí ani niektoré nsp súbory.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červenec 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2020 Trošku to rozepiš, prosím: Na PC "ns-usbloader-2.2.jar" nepřipíše do seznamu soubory, co tam přetahuješ myší ? Nebo to při "Upload to NS" nenabídne v NSW pro potvrzení "Y" a "+" pro upload ? Nebo se to pak nenainstaluje ? Jaký máš FW a CFW a co tam láduješ ? Já mám poslední FW 10.0.0.4 + AMS 0.13 a zatím vše bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Červenec 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2020 Robil som poslednú aktualizáciu ktorá tu je. v podstate všetko som inštaloval nanovo. Keď som si tam nahrával hry čo mám stiahnuté aj s aktualizáciami tak sa mi stalo, že niektoré aktualizácie s koncovkou .nsp mi ich switch vôbec nevidí teda v tej aplikácii aawoo. A skúsil som si nahrať aj súbory .xci, že vyskúšam či to awoo dokáže a tiež mi ich nevidí..... Z PC to normálne pretiahnem myškou na SD kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 12, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2020 Co používáš za CFW? Atmosphére či SX OS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Červenec 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2020 atmosphére Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červenec 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2020 Podívej, píšeš: "Z PC to normálne pretiahnem myškou na SD kartu." Takhle to není. Na kartu přetahuješ soubory pro Atmosph., ale hry ne. Ty se právě instalují přes Awoo Installer:Z PC adresáře to přetáhneš do spuštěného programu "ns-usbloader-2.2.jar" , teda do tabulky tohoto programu. Na MicroSD kartu to jede, až když dáš UPLOAD. To je jedna věc. Podle toho co píšeš, bych asi znova stáhl balíček AwooInstalleru, rozbalil to na PC někam jinam, než kde máš tu původní a zkusil bych to pomalu od začátku. Kdyžtak udělej nějakej obrázek, co ti to dělá nebo napiš do PM, co konkrétně uploaduješ, že ti to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 13, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2020 @dvbman: To ale popisuješ instalaci přes USB, skrze Awoo Installer můžeš normálně instalovat hry přímo ve Switchi (viz Instalace záloh přímo ve Switchi), takže instalační soubory určitě může normálně zkopírovat na kartu. @Rescueman: Každopádně vyzkoušej instalaci přes USB a dej vědět výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červenec 13, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2020 Aha, tak to se omlouvám. Ano, myslel jsem postup přes propojení USB kabelem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Červenec 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2020 awoo instaler mi nevidí tie xci súbory... novinka.... jeden xci súbor mi vidí... skúsim skrátiť názov súboru možno sa mu nepáči nejaký znak.... dám vedieť... nepomohlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 24, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2020 Téma předěláno z Awoo Installeru na Tinleaf Installer. Jedná se o fork Awoo Installeru (žádné změny ve funkčnosti se nekonají a aplikace vypadá stejně) s tím rozdílem, že Awoo Installer nefungoval na SX OS. Tinleaf Installer ano jany006 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 28, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2020 Update: NS-USBLoader (pro instalaci záloh přes USB) je v češtině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjoshua Odesláno Duben 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2021 Ahoj, chcem sa spýtať či môžem prejsť z Tinfoil na Goldleaf (alebo nejaký iný installer). Tinfoil mi niektoré DLCs označuje ako garbage file, tak chcem skúsiť niečo iné. Ale neviem čo sa stane ak odinštalujem Tinfoil. Stratím tým aj hry nainštalované cez Tinfoil? Vďaka za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 18, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2021 Je to jen installer. klidne zkus neco jineho, zda to pomuze je otazka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 18, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2021 Jen bych rád upřesnil, že odpovídáš do vlákna Tinleaf - to není ani Tinfoil, ani Goldleaf Jak píše @mirai_trunks, Tinfoil je každopádně jen installer - pokud ho smažeš, o nainstalované hry určitě nepřijdeš. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.