Hanysek.h Odesláno Listopad 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2020 před 16 hodinami, mirai_trunks napsal: pekne! primo od MS? Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2020 @Martinoslavbudes brát ten Xbox nebo je volnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 10, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 Tak je tady 10.11. Kdo ma info, že něco dostane? Všechny obchody již při objednání dneska ukazuzují 02/2021 dodaní. Alza píše, že bude posílat dneska. Prej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 SEmnou alza vy mr dala... Nedostanu nic. Mám čekat na někdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 Haha No ja snad vyzvednu zitra v alze. Předpokládané doručení zitra 8:00, jrc se na me vysralo a v zaloze mam jeste ts bohemia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 Tak ja dnes vyzvednul v Brně v JRC a už holka maká doma basildon reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Listopad 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 Mrkejte prubezne na jrc, obcas se tam objevy, ze na nejake prodejne si ho muzete vyzvednout ihned. Praha Zlicin volnej xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Listopad 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 Jj,už je taky doma! basildon, valis1, Martinoslav a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 10, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 Tak zatím 2? Prej czc naskladnilo vcera 240ks a rozebrano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 Musím říct ze je v tom peknej bordel...ja když jsem objednaval v JRC tak asi minutu po tom co to šlo objednat ale objednávku jsem nezaplatil dopředu , napsal jsem na podporu a tam mi odepsali ze pokud chci konzoli tak ať objednam znovu a zaplatím ze upřednostňují platby. Tak jsem to udelal a dnes jsem měl možnost odebrat obě dvě konzole. Tu druhou jsem pustil kolegovi. Těžko říct jakej byl klic při vyřizování. Každopádně na podporu se dalo jen napsat a nekolikrat mi odpověděli ze se na mě nedostane ze byla velká poptávka a ze se SONY pořad jednají o kusech, ja na to ze nemám objednáno PS5 ale Xbox ...ani neuměli hledat v systému podle čísla objednávky. No teď už je to jedno konzoli mám doma. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 10, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 Jako je neskutečnej bordel, žádnej obchod nic neví... Pak napiš jak se Ti xbox líbí. Jinak pripomenuti, odedneska je v gejpassu i ea acces. tedy napriklad star wars jedi fallen order nebomass effect andromeda. takze se to vyplati jeste o kus vice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Listopad 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 No ja jak dneska koukam na to jrc, tak uz byl dostupnej k odberu ihned, Liberec, pardubice, zlicin a teplice, tak nevim, jestli volaj lidem kdo si prijde pro predobjednavku a kdyz rekne ze ne, tak ho daj do volnyho prodeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 Hele je to pecka zkoušel jsem narychlo CRYSIS remastered a staré konzoli X se hra z menu nahrávala něco přes minutu... a tato mašinka to zvládla něco kolem 8 sekund. Totálně tichá a z větráku vycházel trochu teplej vzduch. Ještě instaluju GOW5 a pozítří si jdu pro nový call of duty tak potom dam vědět jak vypadají hry optimalizované přímo na next-gen. Jinak to hraju na LG 150cm úhlopříčka 4K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Listopad 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 Plzen 1 volnej zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 10, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 @mirai_trunks přesně tak, mám GamePass Ultimate a EA Play je nyní součástí passu, za mě pecka, stahuju Jedi a Battlefield V a večer si snad zahraju Jako MS ten jejich sockapass ultimate dotáhl k dokonalosti a jsem rád že ho mám zaplacený až do října 2023, takže 3 roky bude co hrát A příští rok pořídím nový Xbox Series X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 10, 2020 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 @basildonMas to naplanovany jak soudruzi petiletku basildon reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 10, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 alzak obvolava, zda si clovek vyzvedne zbozi. Umberto reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzepto.x7 Odesláno Listopad 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 Chcete nekdo zalozit skupinku na nakup 3 month gamepass (alza)? Kdyz nas bude 7 tak to vychazi na 600kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 10, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 kup gold na rok az 3 a upgraduj na ultimate gamepass. done. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 10, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 před 23 minutami, zzepto.x7 napsal: Chcete nekdo zalozit skupinku na nakup 3 month gamepass (alza)? Kdyz nas bude 7 tak to vychazi na 600kc Přesně jak píše @mirai_trunks kup Gold na rok max na 3 roky, dá se sehnat rok Goldu do 1000Kč a většinou nabízí GP Ultimate za 26Kč na první měsíc, kterým ten Gold upgradujes na GP Ultimate na celou dobu trvání cos koupil Gold, takže té ve finále vyjede rok GPU na 1000 (3000 na 3 roky) a ne 3 měsíce za 600 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2020 Akci „šrotovné“ mají na slovenském progamingshop.sk. Za konzole Xbox ONE ci PS4 dostanete slevu na Xbox Series X a S, ale omezeni je na prvních 300zákazníků a jelikož jsem na jejich stránkach nic nenasel, tak se obavám je to už pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatramatrafatra Odesláno Listopad 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2020 Tak na mě už také čeká v Electroworldu. Objednáno 18.10 a tak jsem ještě stihl slevu 1000,- + body za nějaké předchozí nákupy a mám ho za pěkných 11300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2020 Alza se mi vysmívá s ještě sype sůl do rány. Včera mi přišlo 3x potvrzení objednávky do e-mailu...soraci. dočkáme se asi v prosinci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2020 Lepší v prosinci nežli v únoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2020 Od osmi ho mam. Je to pecka jak je to tichý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.