duspica Odesláno Březen 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2021 Máte někdo zkušenost co dělat, když jsem provedlo přes Choidujour update SX OS na 11.0.1. a konzole nejde zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2021 Přes Atmoshpere downgradovat zpátky na 11.0.0 daybreakem a Choi na Mariku už nikdy nepoužívat (SX OS menu předpokládám spustit jde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duspica Odesláno Březen 14, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2021 Díky za radu, teď jsem se dostal po dlouhé době do SX OS. Jen nerozumím tomu co tam píšeš dál Nějaký návod ? s Chci jsem celou dobu spokojený jen jsem to pod... já. Co je Mariku ? Atmoshpere nemám nainstalovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2021 Jestli tomu nerozumíš tak radši už nic nedělej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 17, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2021 Jen tak pro záznam: duspica nikde nepíše, že by měl Mariko konzoli a z jeho historických postů to vypadá, že ani nemá. @duspica: Můžeš potvrdit, že máš první verzi Switche a nemáš novější revizi (případně Lite) a v konzoli nemáš hardwarovou úpravu pro CFW? Pokud nemáš, jakou chybu po zapnutí Switche dostáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2021 Pravda, to jen odhaduji z těch symptomů co mu to dělá. Takhle se to přesně chová na Mariku (s SX Core). Ale informace žádné nepodal, tak těžko radit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duspica Odesláno Březen 19, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2021 Mám první verzi, HW úpravu nemám. Konzole nedělá vůbec nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 19, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2021 Nemáš náhodou aktivní AutoRCM? Na první pohled mi to tak přijde. Pokud ano, musíš injectnout payload. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duspica Odesláno Březen 19, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2021 Jo to mam. Zkusim udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamba Odesláno Leden 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2022 Zdravím dlouho jsem tu nebyla a potřebuji poradit . Mám Nintendo switch a finware 10.2.0 A SX os jáký doporučujete finware pro fungování SX os a případně zdroje finwaru by se hodily ať nemusím dlouho hledat . Za rady a tipy děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 8, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2022 https://console-forum.net/tema/1106329-atmosphere-nx-v125-fw-1320-zdarma-dostupny-cfw/ A přechod z SX na Atm https://console-forum.net/tema/1112886-migracia-z-sx-os-1100-na-aktualny-atmosphere/ Myslím že Atmosphere je jediný fungující CFW na Switch a že SX je ukončený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamba Odesláno Leden 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2022 Atmosphere nemám zkušenosti ale zkusím se podívat večer jak to funguje aj tak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Leden 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2022 Ano SX OS - je bez vývoje, je lepší přejít na poslední Atmosphére - viz: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamba Odesláno Leden 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2022 To je škoda tak na to odvahu nemám raději zůstanu u SX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 8, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2022 ja mam 11.0 fw a posledni sxos co vysel prex rokem a porad funguje vsechno myslim. moc swiště nepoužívám tedy, ale posledne jsem zkousel relativne nove diablo 2 a jelo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamba Odesláno Leden 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2022 Tak jsem updatovala také 11 FW tak uvidím co vše bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Leden 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2022 Takhle: dost her jede i na starších FW (10.x.x.x nebo 11.x.x.x) ale novinky typu Mario Party Superstars, Star Wars: Knights of the Old Republic a další vyžadují FW 13.x.x.x . Takže buďto zkoušet a semtam nějakou hru oželet na FW 11.x.x.x + SX OS nebo přejít na FW 13.x.x.x, ale tam už jedině s posledním Atmosphere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 9, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2022 Ještě bych rád zmínil, že je jen otázkou času, kdy i přeskočení kontroly firmwaru (u instalované hry) přestane fungovat z důvodu kompatibility. Do budoucna určitě doporučuji ten přechod na Atmosphére nastudovat (není to nic složitého), protože to prostě někdy potřeba bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.