Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Trošku přeruším litanie na alzoj. 

Před vánoci xzone odesílalo mejly těm, co měli preorder na základní verzu elden ring, jestli mají zájem o sběratelku. 

Mne se zadařilo, i když jim změna trvala až do minulého týdne. A musel jsem jim 2x volat a psát 4x mejle 🤣

A momentální stav je ten, že už nemají ani preorder trička 

• Moderators
Odesláno

Ted mi to vemeno z Alzy odpovedelo, ze mi novou objednavku neudelaj, protoze je limitovany pocet kusu 🙈🙈🙈 Tevole, ten clovek musi bejt tupej jak tendleten dubovej stul 🙈🙈🙈 Tak furt s nim jeste vede mailovou valku a odpovidam, ze prave proto tu objednavku mam z 05/2021 🙏🏼🙈 Drzte pesti 👊🏼

Odesláno

Po ofiko stížnosti mi přišel ten samej email od brigádníků, že edice není (neřikej voe, když je to předobjednávka) a že mi objednávku prostě neobnoví. To že sem jim jmenoval několik případů obnovení objednávek nic neznamená, jejich stanovisko je pořád stejné, edice není skladem a nemůžou jí dát zpět bo prý nemají informace od dodavatele.

Taky vám přijde, že si nepíšete s Alza experty, ale bývalými prodavači JRC? :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu