Kamel Odesláno Leden 3, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2022 A na co si kupoval další ps5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Leden 3, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2022 K ježíšku jako dárek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 Je tu dalsi tyden a dalsi automaticky zrusena objednavka Dying Light 2 CE od Alzy. Zajimalo by me, jestli to takle bude kazde pondeli do doby nez DL2 skutecne vyjde. Zatim se mi ale na muj jeste relativne slusny dotaz jeste nikdo neozval, tak se zacinam bat. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Leden 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 neboj ....Alza je jednička na trhu takže k podobným exscesům určitě nedojde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 No taky jim jdu psát...Nechápu co ta průjmově zelená jednička na trhu s elektronikou dělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 10, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 Již jenom 3x zruší objednávku a je to tady:)) Marr, okajos a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 Je to dobry, uz se ozvali a objednavka je zpatky. Prej se jim tohle stava maximalne dvakrat za deset let. Drzim palce ostatnim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 Mě napsal Alza služebnicek ať vyhlížím únor, že možná bude, ale objednávku mi zpět už nevrátili Hoši tak ti matlaci nejsou schopni obnovit objednávku...prý to bohužel nelze...to sou ko ko ti... Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 @Kamel To je fakt divny, mne ji normalne vratili. Tohle mi napsali: "Dobrý den, děkuji za zprávu a omlouvám se. Objednávku jsem obnovila a prodloužila dobu platnosti. Mělo by být teď již vše v pořádku." Zkus to jeste jednou, snad narazis na schopnejsiho operatora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 10, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 Mne napsal nejakej Tonda, ze predobjednavku zrusili, protoze zbozi neni na sklade Tak jsem tam volal a slecna na infolince byla ochotnejsi, saa se divila, jak by predobjednavka mohla byt skladem a nejak to uz resej. Doufam, ze to obnovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Leden 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 Já měl u zeleného lulína předobjednávku na ps5 cca rok a ted mi po novem roce přišlo že mi předobjednáku zrušily.Asi tu moji ps5ku potřeboval někdo dát nutně na bazos Martinoslav, Mandaz, Kinimod84 a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Leden 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 ...no ...já bych tam viděl i pozitiva...aspoň jsou tak slušní a upozorní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 Trošku přeruším litanie na alzoj. Před vánoci xzone odesílalo mejly těm, co měli preorder na základní verzu elden ring, jestli mají zájem o sběratelku. Mne se zadařilo, i když jim změna trvala až do minulého týdne. A musel jsem jim 2x volat a psát 4x mejle A momentální stav je ten, že už nemají ani preorder trička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 10, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 Ted mi to vemeno z Alzy odpovedelo, ze mi novou objednavku neudelaj, protoze je limitovany pocet kusu Tevole, ten clovek musi bejt tupej jak tendleten dubovej stul Tak furt s nim jeste vede mailovou valku a odpovidam, ze prave proto tu objednavku mam z 05/2021 Drzte pesti mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 10, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 ja tahle resil posledne neco a pokazde jsem si psal s jinym typkem bo zo byla univerzalni adresa rozdelovniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 10, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 A je obnoveno, pomohla az stiznost na Twitteru. Tak si tady napiseme zase za tyden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 před 1 hodinou, Mandaz napsal: A momentální stav je ten, že už nemají ani preorder trička no tvoji velikost bohuzel nemaji no Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 I kdyby náhodou nezbylo, sběratelka mi nejspíš stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 Hoši tak ti matlaci nejsou schopni obnovit objednávku...prý to bohužel nelze...to sou ko ko ti... @Martinoslavkam konkrétně si psal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 Alza právě spustila předobjednávky na Elden ring sběratelky. Pokud to nedopadne jako dying light 2 tak neváhejte a objednávejte. Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 10, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 @Kamel Normalne na twitteru jsem oznacil Alzu a pozadal, jestli s tim muzou neco udelat. A udelali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 10, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2022 Tak pa zase v pondělí:)) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 11, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2022 Po ofiko stížnosti mi přišel ten samej email od brigádníků, že edice není (neřikej voe, když je to předobjednávka) a že mi objednávku prostě neobnoví. To že sem jim jmenoval několik případů obnovení objednávek nic neznamená, jejich stanovisko je pořád stejné, edice není skladem a nemůžou jí dát zpět bo prý nemají informace od dodavatele. Taky vám přijde, že si nepíšete s Alza experty, ale bývalými prodavači JRC? Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 11, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2022 @Kamel Zkus napsat na obchod@alza.cz nebo zavolat na tel:225340111 a chtit primo Karolínu Janečkovou, ta mi tu objednavku vratila. Jinak uz fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 11, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2022 Kamele, mam dve predobjednavky, jednu na PS5, tu budu brat ja - kvuli hrani v koopu s klucima, druhou na XSX, obe jsou aktivni. Kdyby ti to nevyslo, muzu tu ekspoksovou prenechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.