Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 8, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 u Alzy je jiste, ze v den vydani si volno brat clovek nemusi 5ta odpo nebo dopo druhej den. toz uvidime kdy zacnou zpracovavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 8, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 Kamele, nedržkuj a radsi bez podepisovat ty čumkarty a vymejšlet osobní věnování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 Každopádně...pokud Alzoj cokoliv zruší, tak beztak do týdne bude edice skladem u židzony nebo smartzida. @Martinoslavpošli mi provizi z prodeje a budou karty podepsané klidně hnědou pastou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 8, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 A pak kdo je tady žid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 Pořád ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 Takže malé info pro ty, kdo má gow objednané od židzone a dopravu zásilkovnou. Židzone nastavil zásilky tak, že jdou vydat až 9.11. Takže i když jsem byl od sběratelky cca 10cm, baba mi ju nemohla vydat. Hesla mi samozřejmě nepřišla a přes občanku to taky nešlo, prostě babě v programu chyběla ikona na výdej balíku. Nepomohly sliby typu vezmu si větší balík a pro menší sa stavím zítra a odpípáme pak všechny, ani nabídka kafe, čokolády, štamprle ani medvjeda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 8, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2022 Proste lulkat budes az zitra, jako vsichni ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 9, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 tak alzák zamakal a dodaní je zítra od 16:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Mě přišel e-mail, ze Colletorka k odběru od 10.11. Od 8:30… u Jotnarky svítí, ze objednáno u dodavatele, takže ta neklapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Mironet k vyzvednutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Mironet překvapil, jsem úplně zapomněl že to u nich mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 9, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 taky jiz mironet ceka na poste. akorat hype opadl Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Nelíbí se ti kladivko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Ja z toho taky moc nadsenej nejsem. Pockam jak se to vyvrbi s Jotnarkou a kdyztak vezmu jen xzone edici s plechackem na moceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Spíš váha sběratelky a její odnos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Já na tu Jotnarku spíš se ru...Těch 5 tis. za sběratelku ještě beru. Spíš horší, že sem slíbil jotnarku kamošoj a asi bude mít smolíka https://www.herni-svet.cz/god-of-war-ragnarok-collectors-edition-ps4/ps5 Vítězem židovníka roku získává herní svjed Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Zlodej roku Tak ted mi psali z Alzy, ze by Jotnarka mela byt k dispozici az 18.11. Hele ja to j-e-b-u, pockam na vyprodej. Horizon se pak taky vyprodaval za pulku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 dpd jrc poslano, naprosto v pohode. JRC pres smarty je tedka fakt lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 No nevim, mne predevcirem zrusili Resident Evil 4 CE. Neskutecne mi to na*ralo, kupoval sem to hned jak to nahodili. Byl sem si tim tak jistej, ze sem si nechal utect PSG a Amazon. Vypada to, ze Xzone je taky vyprodanej (nebo to jeste nenahodili). Zbyva uz jenom Alza a tam je mozny, ze uz to taky meli v nabidce a je to fuc. Alespon na Alze zacli davat bucke k predobjednavkam, tak budu mit alespon bucek. https://www.alza.cz/gaming/resident-evil-4-ps5-d7215733.htm?o=5 Mandaz, Kamel a headhot reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Díky, bůček beru , objednáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 9, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 ja mam predobjednano driv a samozrejme steelbook nenii Martinoslav a headhot reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 @mirai_trunks Jj, taky mi ho zpetne nepridali, musel sem udelat novou objednavku… EDIT: Dnes rano ho pridali zpetne i k te starsi objednavce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 10, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2022 jo, taky. a pak mi psala alzačka, že to nejdee:) neni alzak jako alzak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2022 Alzacka Terezka je trochu pičička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 10, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2022 No vida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.