Mandaz Odesláno Únor 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2023 Před týdnem cca sem zrušil u alzáka, zkus u něj číhat. Jinak co jsem sa díval cz eshopy už nenabízejí. A vyprodáno má aj mamazon i slovinci Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 20, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2023 Tak to jsem ale pri pondelku pekne nakakanej Ach jo Kdyby to aspon napsali z tech priginalek vcera, na alze byla sleva 10% na hry a mohl jsem objednat aspon obyc verzi se steelem, grrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 20, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2023 Mártin, mám alza i Xzone, když dodají oba tak Ti jednu prenechám. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 20, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2023 Dekujuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 20, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2023 V nejhorsim jako pojistku muzes objednat na amazon.co.uk, penize strhavaj az tesne pred odeslanim: https://www.amazon.co.uk/dp/B0BBRZ615Q/ Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 20, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2023 Snad to klapne u Miraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2023 A nebo to nekupuj vůbec a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 21, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2023 Tohle bych zrovna chtel Muzu si to koupit, strycku Kamele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 21, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2023 A tak teda jooo Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2023 Na Alze nabizi Resident Evil 4 Remake CE za 6999Kc: https://www.alza.cz/gaming/resident-evil-4?dq=7505600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2023 Už mají jen Hlídat dostupnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 7, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2023 Max za 3500, dyt tam nic neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2023 A co bylo navíc v těch předešlých cos kupovál? Nějak moc věcí ne, nebo jo? mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 7, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2023 Co je to za dotaz, Lumire? Uz i ty oredchozi byly predrazeny vzhledem k obsahu, koupil jsem jen jednu, dalsi uz ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2023 Já měl právě zato žes vzal obě dvě, jak u dvojky tak u trojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 7, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2023 Nene, Kameloval (cti drzkovsl) jsem uz u edice k trojce, nakonec jsem se rozhodl, ze na to kakam, takze mam jen dvojku a i ta byla tehdy za 6tku a to proste bylo prilis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 8, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2023 Nintendo store nabizi obyc verzi Tears of the Kingdom + predobjednavkove bonusy (sberatelska mince a kozena jmenovka na zavazadlo) + sberatelskou medaily a zapisnik za 85EUR i s postovnym: https://store.nintendo.ie/en/the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom-notebook-collectors-medal-bundle-B00362 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 9, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2023 To celkem jde...Sice bych raději collectorku, ale o tomhle popřemýšlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 9, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2023 Co vim tak collectorku na Nintendo Store ani u nas v CR zatim nezacli prodavat. Snad se postesti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 9, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2023 Na gamehouse.cz nabizi limitovanou edici Rain Code na Switch za solidnich 2449Kc: https://www.gamehouse.cz/switch-master-det-arch-rain-code-mysteriful-le/ Edice obsahuje hru, luxusni bucek, artbook, OST na CD a plysaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanik Odesláno Březen 10, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2023 Na gamehouse.cz je i jinačí sběratelka. https://www.gamehouse.cz/switch-the-legend-of-zelda-totk-collector-s-edit/ Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 10, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2023 @Stanik Parada, dik moc, objednano! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 14, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2023 The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Collectors Edition uz i na Alze za 3199Kc: https://www.alza.cz/gaming/the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom-collectors-edition-nintendo-switch-d7687041.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 16, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2023 Mortal Shell Goty Limited edice v bůčku za 599czkpeněz - hra je Mandaz unfriendly. https://bilamys.com/produkt/mortal-shell-limited-edition-goty/ Akumazensho, Crashíčeq a mirai_trunks reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 18, 2023 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2023 Koukám že jsem tu akci na mortal shell hodil do bubého hrníčku, no nic Ale proč sem hlavně píšu. V pátek sem psal do alzy ohledně bůčku k resi4, který má uveden termín vydání někdy na konci prosinca 2023. Odpověď přišla dneska ráno ve stylu je to předobjednávka, nic nevím a až jim dá distributor vědět změní datum... djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.