Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 2, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2023 Jsme stary jak zelezo do sberu, chlapci…. Ale vyrobci si za to muzou sami, ty ceny jsou hodne prehnany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2023 taky jsem byl takovy ♥♥♥ a kupoval edice, co jsou nesmysl.Nastesti, vetsina sla z domu a konecne si muzu uzit poradnou dovolenou Kamel, mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 2, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2023 z dovolene zuszanou fotky a vzpominky na prujem akorat. poradna kolektorka furt lepsii Martinoslav a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2023 @miz012už sem jí zrušil bohužel... Jako jo, stárneme, edice jsou čím dál dražší a obsahují aušusové sošky. Sběratelství už asi fakt není tady pro tu naši sortu 30+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2023 prujem mas akorat z tech levnych edic, za ktery je pak Egypt, takze chapu:D mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 3, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2023 Spajdyho asi vezmu, ale budu se hodne cukat a nejspis se na sebe budu velmi zle divat kazde rano do zrcadla. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2023 já šel do edice Tekken 8 premium collector´s edition bandai store, ale když jsem to zaplatil, tak jsem si uvedomil, ze se ta edice lisi dlc:D mel bych nosit bryle:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 4, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2023 @Martinoslavtak to už se dívaš teď zle, že si vzal mamuta z Horizonu ne? Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 4, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2023 @headhot Ta sberatelska edice primo od BN store je jeste navic podsvicena, to ostatni obchody nemaj. To samy s Ultimate edici, k ty zase dostanes bucek kterej jinde nedavaj... headhot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 4, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2023 Jako jo, ten Malamut je desnej Dneska psali z xzone, ze posilaj AC Mirai_trunks s buckem. Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 4, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2023 Byl u alzy k Launch Edici AC Mirage steelbook? Ja si vzal Deluxe, ze bude "lepsi", ale ta Launch ma lepsi baleni (navlek) a fyz bonusy... ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 4, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2023 U xzone davaj k deluxe jeste klicenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 4, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2023 @miz012bůček u Alzy asi nebyl. Já bral JRC Launch edici - slíva, litografie a mapa Arabášova plus bůček a klíčenka...Top edice oproti basic verzi z Xzone. Dále mi alza veze sběratelku s deluxe verzí, takže tu taky vezmu a tím se přátele na celé sběratelství můžu z vysoka vy sra t, bo se mi poslední léta edice fakt nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 4, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2023 Ja vzal deluxe od Xzone a sberatelku bez hry z PGS, takze komplet dvojitej bucek za 3700. Za ty prachy obsah jeste slusnej… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2023 V 4. 10. 2023 at 13:36, Akumazensho napsal: @headhotTo samy s Ultimate edici, k ty zase dostanes bucek kterej jinde nedavaj... Ale dávají,v Amazonu IT jako bonus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 18, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2023 JRC na instaci pise, ze doslo ke zpozdeni pri preprsve sberatelek Spidermana 2, to se asi bude tykat vsech prodejcu, tak jsem zvedav, kdy teda dorazej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2023 Xzone podle všeho edice už rozesílá zákazníkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2023 Ja to nakonec zrusil, hra me nebere, soska se mi nelibi a davat 6k za bucek se mi nechce. Hrebicek do rakve je kod na stazeni hry misto media. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2023 U mě to samé... u vynechávám úplně a sběratelka za 6 tis. je moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 19, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2023 Je tam uplny houno, jen bucek a soska, coz je epic fail, ale ta soska se mi libi. Pokid ale bude s dodanim nejaky problem, tak se na to asi taky vykakameluju a vezmu jen z Alzy s tim spajdy drzakem ovladace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2023 Já ani tu alza s držákem bo sem prodal PS5 , další rok budu řešit barák a už minimálně zapnu Miráž, když je chvilka času :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 19, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2023 psko prodano, xbox taky? A na čem poustis Miráž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2023 Xbox sem si nechal. Chodily mi odpovědi typu "chápu, že je to cenná limitka, ale já ti nabídnu 12 tis." takže si je raději nechám pokud neprodám za svoji cenu. Psko šlo, protože sem ho půl roku nezapnul. Spíš využiju gamepass na sem tam hraní, takže zbytečné, aby se na psko prášilo. Až mě zase chytne, až tam bude nějaká hra, kteoru si musím zahrát, tak asi znovu pořídit...Ikdyž tempem rekonstrukce, která je teprve v raném stádiu na papíře to vidím až na příchod PS5 Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 19, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2023 Na playstationu 5 bude jiz jenom silent hill a dead stranding. pockej ps6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 19, 2023 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2023 Xzone mi sběratelku odeslalo dneska, akorát z Ostravy místo z obvyklého Ústí pod Labem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.