gorerated Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 To sice jo, ale musím po cestě nasbírat nějaké duše :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 preci pouziju,kill, drop souls,take it, bornfire a mas nafarmeno 1000 hnedka. Zhlediska,ze nemas exp s tou hru, doporcuji, si nektere lokace vycistit a resetnout, nekdy po 10-15 pokusech tam pak monstra nebudou. Obcas se to hodilo u tezsich bossu,ze tam clovek v klidu mohl utikat a umrit a znova:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Po delší době jsem se dostal k tomu nafotit přírůstky do mé soukromé sbírky, takže je sem přidávám abyste se mohli taky pokochat :) #Steelbook Alien Islation (hra byla ještě v papírovém slipcoveru) #Steelbook Diablo III Ultimate Evil Edition Pokračování v dalším příspěvku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 #Steelbook Driveclub #Steelbook The Evil Within V průběhu dne sem přidám ještě další a to včetně několika rarit a jednoho opravdu ultimátního kousku u kterého si troufnu tvrdit, že bude na dlouhou dobu jediným v ČR, pokud ne na pořád :) Sledujte update ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Jedinečnost opravdu ultimátního kousku mohu potvrdit, na to se vážně moc těším (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 (upraveno) diablo 3 steelbook neni ultimate evil edition, vysel pouze v evrope s diablem 3 a je jeste hezci verze 4x drazsi a to z future shop. Prekonani U2 snad ani nejde:) tesim se na foto edit: z dlouhe chvile foto, co mam momentalne v obyvaku, cca 50% mych steelu her Upraveno Listopad 9, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 headhot čeho se chceš zbavit? :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamisk81 Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Ludia kde nakupujete tieto limitky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 diablo 3 steelbook neni ultimate evil edition, vysel pouze v evrope s diablem 3 a je jeste hezci verze 4x drazsi a to z future shop.Prekonani U2 snad ani nejde:) tesim se na foto edit: z dlouhe chvile foto, co mam momentalne v obyvaku, cca 50% mych steelu her[ATTACH=CONFIG]26640[/ATTACH] Tvl ja nemám ani 1/3 steelu :D i s filmem cca 30....a dáme tuctovky :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 ... pokračování předchozího příspěvku #Destiny: Ghost Edition (PS4) #Risen 3: Titan Lords, Limited Shadow Lord Edition #Lords of the Fallen: Collector's Edition (PS4) #The Last of Us Limited Edition Strategy Guide s replikou Firefly přívěšku #The Last of Us Sackboy and Sackgirl Pokračování v dalším příspěvku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 ten TLOU jsem si kupoval na game.co.uk kdysi davno. Miluju tyhle hardcover guide, tam tedka smeruju vetsinu penez. Rowan: ja bych chtel vyfotit vsechny,ale vetsinu mam origo zabalene v jeste v collector´s edici,ale zhlediska,ze vetsina DLC atd konci 31.12.2015,tak je asi budu muset rozdelat:) A jeste zajet k nasim nekdy a dovezt zbytky sbirky... strejda999: steelbooky neprodavam, akorat ten Deus Ex mam 2x, v jednom je ps3 a v druhem xbox,nebo obe xbox uz nevim:D Nejvic si cenim steelbooku,ktere zde nemam a to TLOU z Pandemic,Survival edice, MGS4 a Soul Calibur IV na ps3 (je drazsi nez xbox verze, kvuli velikosti G2) a asi nejdrazsi mam Gran Turismo V za nej jsem daval 80 euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Mezi největší svoje rarity řadím tento sběratelský kousek, který se mi podařilo sehnat po mnoha měsících hledání, sledování a vyjednávání no a jak jinak, než zcela nový se stále původně zabaleným obsahem :) #Starcraft II: Heart of Swarm Collector's Edition - Podepsané od členů týmu Blizzard z Launch Party #Starcraft II: Heart of the Swarm Collector's Edition Strategy Guide Mezi další vzácný kousek ve své sbírce určitě patří tyto roztomilé cihličky, které jsou oficiálním promo produktem od Naughty Dog a které bylo možno získat pouze při zvláštní příležitosti na PAX East 2013 při uvedení hry The Last of Us. Dnes už lze sehnat pouze od sběratelů, kteří se jich náhodou zbavují. Cihlička dostala přiléhavé jméno "Brock" no a zde jsou v obou verzích :) #The Last of Us brick "Happy Brock" a "Sad Brock" Pokračování v dalším příspěvku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 pro mě osobně jsou nejlepší ulovky komplet Gearsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Tyto další mé kousky už tu byly přezentovány jinými majiteli přede mnou, takže jen okrajově. To ale nijak nezlehčuje jejich význam a určitě se řadí mezi ty vzácnější úlovky do mé sbírky :) #Puppeteer Press Kit (bohužel s chybějícím Art diskem, který se budu muset pokusit někde sehnat) #Uncharted Drake's Fortune Press Kit Pokračování v dalším příspěvku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Headhot: Jo to jsem si všiml, ale pořád se tak nějak motám v tom Lese gygantů a v Majule, většinou se pak ještě dostanu na hrad a v okolí a tam jsou už ty protivníci hodně silní. Hraju za Wizarda, a musím ho ještě vylepšit na sílu abych mohl nést nějaký normální meč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Jinak na zavvi.com je Castelvania 2 drakula edice nebo jak se to jmenuje za 20 liber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 (upraveno) no ja jsem ten art disk nevidel u zadne puppeteer verze. Mel jsem dve a zustala mi jedna, myslim,ze mandaz ho ma taky. I videa z unbox byla bez nej. Mas nejake photo,ze opravdu existuje? gorerated: kdyz pis do dark souls II sekce, tedka to tu zacina zit,zase edicema:) P.S. pred chvilkou jsem koupil na aukru konecne vytouzeny Risen Collector´s edition na pc, cislo je 505/1000. Konecne mam celou serii komplet Upraveno Listopad 9, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 no ja jsem ten art disk nevidel u zadne puppeteer verze. Mel jsem dve a zustala mi jedna, myslim,ze mandaz ho ma taky. I videa z unbox byla bez nej. Mas nejake photo,ze opravdu existuje? No, vlastně nemám, jen tak usuzuju z informací prodejce a z toho, že je na poslední straně držák na disk a disk nikde. Ale co teď jen tak letmo koukám na obrázky a unboxing videa tak ono to tak snad nakonec i vážně má být což by znamenalo, že to mám komplet :) Jinak se dostávám k dnes poslednímu kousku mé sbírky a tím je "předmět", který je určitým způsobem specifický, zcela jistě na místní poměry ojedinělý a rozhodně svojí povahou zaujme přední místo v mé sbírce. Přestože v pravém slova smyslu není hrou, press kitem či collector's edicí, zcela jistě patří do této kategorie herního sběratelství. Než udělám fotky, tak zatím můžete zkoušet vaše tipy :) |--O-| |-N-| |-| |--D-| |T---| |E---I--| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Znám odpověď! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 No jo, ale ty jsi švindloval! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Tipoval bych nejakou konzoli. Nějaké Nintendo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 První dvě slova by mohla být Xbox One ... nějaká spešl edice ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Do prdel...e na tim obrazkem je to snad zasifrovany :D asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Přihořívá.. (-; No jo, ale ty jsi švindloval! :D Ehm.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 napoveda rekla az moc:) Kupovat si do sbirky konzole uz je high level:) to bych asi nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts