Junior Moderators basildon Odesláno Únor 15, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Stahnes ISO verzi hry a prevedes pomoci Iso2God nebo Xbox Image Browseru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aifel Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 Kde je chyba? Při kopírování přes PC z externího HDD přes TCM se mi pravidelně zhruba po uběhnutí poloviny zpomalí rychlost přenosu z cca +- 10 mBps na 20-50 kBps, viz dolní roh FS. Je to škoda, nevím kde dělám chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 18, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Ty kopirujes hry z ext.HDD do Xboxu pres Pc?Pres WiFi nebo kabel?Rychlejsi a jednodussi je strcit ext.HDD do USB Xboxu a nakopirovat hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aifel Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Kde je chyba? Při kopírování přes PC z externího HDD přes TCM se mi pravidelně zhruba po uběhnutí poloviny zpomalí rychlost přenosu z cca +- 10 mBps na 20-50 kBps, viz dolní roh FS. Je to škoda, nevím kde dělám chybu. Poznatek: pokud kopíruju po jednom "DVD", poté dám restart a kopíruju další tak se rychlost udrží, když dám do fronty víc DVD - her tak se rychlost zpomalí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craq01 Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Protože se množily dotazy , tak jsem udělal podrobnější návod :Ntb nebo PC propojit s xboxem ethernetovým kabelem . Pro win xp : V PC jít do SÍTOVÁ PŘIPOJENÍ – VYBRAT POUŽÍT NÁSLEDUJÍCÍ ADRESU IP - obrázky http://2i.cz/1effa78d5e , http://2i.cz/e1005872a1 Pro win 7 : Nastavení IP adresy : START - OVLÁDACÍ PANELY - SÍŤ A INTERNET - ZOBRAZIT ÚLOHY A STAV SÍTĚ - ZMĚNIT NASTAVENÍ ADAPTÉRU ZDE : http://www.2i.cz/b5646b4192 KLIKNEŠ NA PROTOKOL IP VERZE 4 - VLASTNOSTI A NASTAVÍŠ IP ADRESU : http://2i.cz/e1005872a1 V xboxu nastavit manuál IP adresu ( V NXE ( original MS DB ) - system settings - network settings - wired network - configure network ) - poslední číslo jiné ( třeba o jedno číslo vyšší ) . Třeba 192.168.5.3 , maska 255.255.255.0 Spustit FSD Spustit TOTAL COMMANDER , kliknout na nové připojení – obrázek : http://www.2i.cz/954df2d80b Vyplnit Relace ( jakýkoli název ) Vyplnit Hostitel ( IP adresa xboxu ) v tomto příkladu 192.168.5.3 Vyplnit Jméno uživatele a heslo ( obojí musí být xbox ) . Dosti často se setkávám s tím že to někomu nefunguje proto že zapomněl zaškrtnout políčko Použít pasivní režim přenosu ( jako WWW browser ) Potvrdit OK Nyní máte vše nastaveno . Když kliknete na FTP - http://2i.cz/4abbe3c91a , tak se vám otevře na jedné straně xbox - http://2i.cz/0effa78d5e Potom si otevřete v xboxu Hdd1 a složku do které chcete hry nakopírovat . Hry vyextrahované programem iso2good se nakopírují do složky content\0000000000000000\ ………… Hry vyextrahované jinými programy se vloží do vytvořené složky GAME\název hry\.............. V xboxu se musí nastavit cesty ve FSD – SETTINGS – CONTENT SETTINGS – MANAGE GAME PATHS k použitým složkám . Potom lze hry vytvořené programem iso2good spouštět přímo v NXE – GAME LIBRARY nebo všechny ve FSD – GAME LIBRARY . Zdravím v 11. bodě dám setting-content settings-manage game paths navedu to na content\000000000000\..... a stejnak se mě v game library oběvi akorát: missing cover this is an installed game.To play, insert the original game disk. Ale v freestyle file mageru to normálně spustim a hraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 21, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 A jakou mas nastavenou hloubku skenování?Ideálně je tak 5-6 A mas vůbec to nastavení v game path uložené?Jestli si to jen nezastavil a pak z toho nevyjel místo uložení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craq01 Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 A jakou mas nastavenou hloubku skenování?Ideálně je tak 5-6A mas vůbec to nastavení v game path uložené?Jestli si to jen nezastavil a pak z toho nevyjel místo uložení. Mám 6 uloženy nastavení taky ale proste ne a ne se podařit. Možná je to hrou nevím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 (upraveno) Tohle to občas dělá pro hry, které si měl nainstalované přes standardní dashboard na HDD a pak si je tam po instalaci RGH nechal a tu samou hru pak rozbalíš přes ISO2GOD je tam tedy jakoby 2x.Přeskoč do originálního dashboardu do storage a tam pokud možno vykosti všechny nainstalované hry.Stejně se nepoužívají a akorát ti berou místo, hraješ je z jiné složky ve FSD. Upraveno Březen 25, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gavi777 Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Zdravim,mam problem s nahrabim her. Stahl jsem si iso fify 15,pres iso2god jsem to hodil na hdd..ale kdyz sem hdd pripojil k xboxu nikde se mi fifa neukazuje. Mohl by mi prosim nekdo poradit co delam spatne? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fišer Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Zdravím, prosím o pomoc, mám flashnutý xbox 360, většina her mi jede normálně. Stáhnu iso, předělám ho v iso2god nebo xbox image browseru a nakopíruji na hdd v xboxu. Bohužel ale některé hry (FIFA,NHL,F1,PES atd.) mi nejdou spustit a hodí mi hlášku viz. obrázek. poradí někdo co s tím? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Je možné, že je to kvůli nižší verzi dashboardu než té, kterou vyžadují dané hry. Jakou verzi máš instalovanou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 4, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 TO Roman Fišer: Jak píše drak3go, bude to nejspíš nížší (starší) verzí DB, nejnovější DB je 17489 a návod na aktualizaci je zde http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-17489-programem-j-runner Je třeba také napsat jaké hry ti nejdou, to co jsi napsal je všeobecné (PES, FIFA atd), nenapsal jsi verzi her (2015,16 nebo starší). A nepleť si flash (úprava DVD mechaniky) s RGH (HW úprava Xboxu), to je velký rozdíl, píšeš že máš flash, pokud bys nenapsal že převádíš hry z ISO souboru, dostal bys radu jak aktualizovat Xbox pro flashnutou konzoli a mohl bys tím přijít o RGH! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fišer Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Díky za info. Mám flash s RGH. Hry jsem zkoušel 15 i 16 a to u všech her. A nejdou mi jiné například NFS Rivals. Verzi dashboardu zjistím jak? Koupil jsem to už takto předělaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Ve Freestyle 3 to zjistíš takhle - LINK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fišer Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Dík. Tak já tam mám 16203 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Pro sérii PES/FIFA (16) by měl být minimální požadavek na dashboard 17349. Doporučuji udělat update podle návodu, na který najdeš odkaz v příspěvku #212 od basildon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucika1044 Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 (upraveno) zdravim chci se zeptat co musim mit v xboxu za programy aby mi sly spustit stazene hry ktere uz se mi podarily dat na usb a jak nastavit v xboxu cestu aby to dokazal spustit. nejsem v tomhle vubec zbehla tak netusim jak to udelat. :-) diky za info. jde o flesh RGH :-) Upraveno Květen 20, 2016 uživatelem Lucika1044 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 20, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 (upraveno) Nevim proc se ptas ve dvou tematech na totez. Zde je videonavod http://console-forum.net/tema/183999-jak-na-rgh-videotutorialy-komplet Na Youtube je plno videonavodu a v cestine je nekolik dilu. Jinak doporucuju kontaktovat nekoho z tveho okoli co ma Xbox s RGH co te to nauci a vysvetli, ono rozepisovat co a jak s RGH je na slohovku ;-) Upraveno Květen 20, 2016 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FuggyCz Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Pc nemusi byt pripojene k inter etu kdyz se propojuje ethernitovim kabelem nebo musi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Pokud jsou PC a Xbox zapojené ve společné domácí síti (ideální varianta), potom nemusíš řešit otázku připojení k internetu. Pokud propojuješ PC s Xboxem kabelem napřímo za účelem přenosu dat, PC v tu chvíli nemusí být připojen k internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FuggyCz Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Diky pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajavite123456 Odesláno Září 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2017 Cau prosim o radu mam xbox369 flash LT 3.0 porad mi tam vyskakuje at si aktualizuji xbox live tak se ptam jestli tou aktualizaci neprijdu o flash nebo co mi hrozi atd diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 26, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2017 Co hrozí tvé konzoli po aktualizací ti neřeknu, za to ti ale řeknu, že za vytváření duplicitních účtů tady na fóru ti hrozí permanentní ban i na tvůj dříve zde vytvořený účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stringo Odesláno Listopad 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2017 Zdravím, potřeboval bych poradit, kde dělám chybu. cca před rokem a půl jsem naposledy stahnul hru v .iso a rozbalil jí v programu, hru jsem nahrál na HDD v Xboxu a normálně hrál. Teď jsem stáhl pár her, ale nejsou v .iso (nevím proč, ale všechny hry co jsem našel jsou rozbalené) a mají v popiscích, že jsou pro RGH. Vzal jsem tedy hry, hodil na externí HDD a přes USB je v manageru Xboxu nakopíroval na HDD Xboxu do složky kde mám předchozí hry, které fungují. Po nakopírování se mi ukážou v nabídce her, ale po spuštění vyběhne hláška, že nastala chyba, hra nemůže začít a abych jí nainstaloval. Konkrétně se jedná o hry: WRC 5, Just Dance 2016-2017-2018, Cars 3, GTA 5. Ani jedna z nově stažených her nejde spustit. Otázky: Jak zjistit, že se jedná opravdu o hru vytvořenou pro RGH? Je chyba, že nejsou hry v .iso, ale zabalené v .raru a jen rozbalené? Dělám špatně, když kopíruju hry z dříve naformátovaného eterního HDD v Xboxu do interního HDD Xboxu a netahám je přes síť? Nemám mít nějaký jiný Dashboard - viz příloha? Díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 18, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2017 Podle vseho mas starou verzi Dashboardu 16203, aktualizuj dash podle TOHOTO navodu pro aktualizaci dashe pro RGH na verzi 17489 Jinak pouzivas FRestyle dash ktery je zastaraly a ukoncena podpora, stahni si Auroru 0.6b je zde na foru i s cestinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.