Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RGH hotovo, XEX menu nikde , jak ho vložit ?


Recommended Posts

Tak já fakt nevím...máme tady druhý den a zase někdo neví co se dává do sekce návody...přijde ti to co jsi napsal jako návod???Dva lidi za dva dny v tak malé sekci je fakt už k zamyšlení...

No a abych teda i poradil...Já osobně používám Freestyle Dash a určitě na něj časem taky přejdeš.Xexmenu mám vypálené na obyč Dvd...Stačí na googlu najít xexmenu iso a to vypálit a zpouštíš normálně jako hru...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, no ale ten USB explorer jsem fakt nikde nenašel..

Jinak- zkusil jsem to teda přez to DVD, to se povedlo, XEX naběhl, ale já nějak nevím jak ho překopírovat do toho xboxu , nebo já vlastně ani nevím co mám dělat dál ( Nemluvě o tom že ani nevím jestli stačí dát hru na HDD a "strčit" jí do xboxu, nebo jestli to mám vypálit na Double layer.. ) ... Byl by někdo z vás prosím tak ochotný a trochu mi to vysvětlil ? Jak tak koukám na ten freestyle dash na youtube.. co je to vlastně zač ?

PS: Omlouvám se za špatně zařazené téma...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, fajn, povedlo se mi mezi Game Demos narvat XEX , poradil by mi někdo prosím jak tam dát hru ? Dělal jsem to podle nějakého návodu na youtube ( na HDD je content, tam 16 nul, a pod ně vytvořit složku games, do ty udelat dalsi slozku a do ty dat copy DVD se hrou..) avšak to kopírování trvá asi tak 5 vteřin a zkopíruje se jen 13mb .. takže jsem zase v úzkých :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators
mě spíš přijde hardcore někomu nacpat zcela holé RGH a nechat podporu na ostatních

.... aneb - "já jsem pájení udělal, své prachy jsem si vydělal a ze zbytkem si poraď sám a třeba se z toho i p***r"

Taky nechápu, jak k takovým lidem může někdo posílat svoje konzole na RGH, potažmo flash.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chipomil : Za špatně uvedené téma jsem se již omlouval, myslím že není třeba to sem psát znovu :)

xmod,drak3go :Naprosto souhlasím, s tím člověkem byla hrozná domluva, téměř lituji toho že jsem mu tam Xbox nechal. ( Pokud se tomu "domluva" dá nazvat, na telefonáty neodpovídal, na email psal něco ve smyslu -"OMG , use the fucking google.." )

ga1far :Můžu se zeptat ; jak to myslíte ? FSD ( Jestli jsem si to zase z něčím nespletl- tohle rozhodně není můj obor ) je Freestyle Dash ? Myslím že jsem ho stáhl a dá se teď zapnout přes to XEX menu..

Rendis : Nad tím jsem nepřemýšlel, cena mi byla naprosto jedno, jen jsem nevěděl co to bude za člověka :)

Ale nějak stále nemůžu najít jak tam ty hry dostat ( Neukamenujte mě :D ) našel jsem jen nějaký téma ( http://console-forum.net/tema/134275-kopirovani-her-do-xboxu-a-jejich-spusteni ) kde je to přes nějaká siťová připojení, což jsem taky zkoušel , ale ve win7 jsem V PC jít do SÍTOVÁ PŘIPOJENÍ – VYBRAT POUŽÍT NÁSLEDUJÍCÍ ADRESU IP nenašel :D Také jsem to zkoušel podle youtube, kdy udělal složku v XEX menu někde v tom contentu u těch nul, a do té zkopíroval hru z DVD, ovšem mě kopírování zabralo asi 2 sekundy a zkopírovalo se 3mb :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohl bys napsat o koho se jedná? Sice podle jednání mám určité tušení, kdo to je, ale pro jistotu.

Kopírovat hru z DVD přímo v Xboxu jde pouze s flashem, který asi nemáš. Jinak mechanika přečte pouze originály, mám to stejně. Ty tak ovšem jdou bez problémů.

Osobně jsem se s hrami moc nepáral, používám externí USB disk a hry extrahuju v Xbox image browseru a prostě překopíruju do složky Games. Jednoduché, nic se nemusí nastavovat, jen se občas přenese HDD. A ten zase tak těžký není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za tohle si asi koleduju ale osobně bych tipl, že to je ten samý kde se tyto reakce v tématu množily tak je prostě moderátoři smazali - proč to dodnes nevím ale výsledek je přesně tento tj místo aby se negativní reakce nechaly na místě a byly řádně okomentovány a vysvětleny, byly smazány a jede se znova.Konkrétně bych neuváděl, stačilo by kdyby se v tématech kde někdo něco nabízí nechával prostor normální diskuzi.Mě třeba když nekdo napíše do tématu, že jsem něco neudělal podle jeho představ, klidně veřejně okomentuju jak jsem se k tomu poslavil ať ostatní mají přehled.Věřím, že stejně to vidí řada dalších.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

A vy jste si tady ještě nezvykli, že se negativní reakce z některých témat mažou, že se dokonce odmazávají negativní hodnocení z iTraderu, aby zůstal čístý štít, že se "nenápadně" posouvají topicy v rozporu s pravidly atp?

No to se vám teda divím ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě by bylo lepší narovinu sdělit, o koho se jedná, aby se těmto nepříjemnostem ostatní vyvarovali.

Nad záhadnou správou některých témat a příspěvků či dalších věcí kroutí hlavou více uživatelů, ale nikdo to moc neřeší, což je podle mě škoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jejda..tak korupce dorazila uz i na CF :D priklanim se k tomu, aby takovahle "jmena" se tady nekde schranovala..protoze tohle si myslim je fakt docela dost nesolidni jednani od flashera..mozna bych jeste ty moderatory co tohle delaji dal zabanovat..

kazdopadne, zkus se mrknout po navodu jak do xboxu dat FSD..mohu ti ho jen doporucit jako ostatni..

Hry se davaji do slozky HDD1:\Content\0000000000000000 (nekde na forech pisou treba 16x0 nebo 0..0, je to z toho duvodu, ze uvedene osoby nebavi (me koneckoncu take ne :D) vyklikavat sestnact nul..ale spravny nazev je VZDY "0000000000000000". V teto slozce si popripripade muzes vytvorit jeste podslozku..)..napriklad pro Mafii to pak tedy muze vypadat "HDD1:\Content\16x0\Mafia\___SLOZKA__S__TITLEID__"

TitleID je identifikacni kod hry..kazda hra ma svuj zvlastni identifikator. Hra MUSI byt vlozena v teto slozce, ktera nese nazev toho TitleID.

stahni si program ISO2GOD, popripade se do RGH xboxu daji vkladat hry vyextrahovane z Xbox Image Browseru, ale jeslti jsi "zacatecnik", doporucuju ISO2GOD. V sekci navody je i navod, jak hry do formatu prevest (je to jednoduche, zkratka jen hru nactes a preconvertujes. Tot vse.)..v ISO2GOD si vypni "ALWAYS SAVE REBUILT ISO" (je to zbytecne zdlouhave a jen to znova generuje to same ISO, ze ktereho hry budes prevadet)..

nepochopil jsem spravne, jeslti uz vis, jak se do slozky Content\16x0 dostat, budu doufat a predpokladat, ze ano. pokud ne, tak napis, nejak se to tu vyresi.

kazdopadne urcite si stahni ten Freestyle Dashboard (casto oznacovany ve zkratce FSD). Je tam napriklad i moznost hry uploadovat pres FTP z pocitace, coz je podstatny ulehceni a zrychleni "prace".

pochopil jsem doufam spravne, ze hry si kopiroval z DVD?? v NXE (zakladni system Xboxu ti tohle pokud vim nedovoli..takze se ti tam zkopiruji jen nejake ochrane soubory a to vse..)..znovu rikam, zkus si tam nahrat FSD (Freestyle Dashboard), tam nebudes mit problemy..ono tema co si nasel s tim Sitovym kabelem je predpokladam pouze pro systemy s FSD..jelikoz to ti tam pote pridava moznost FTP serveru a pripojeni se na nej..

btw budu jeste predpokladat, ze mas Disk vetsi jak 4GB..

EDIT:

tady ti prikladam nejake linky tady na foru, abys nemusel hledat a zaroven aby ostatni tady nesileli a nepsali ti furt pouzivej hledani, precti si forum atd..jsou to jen ZAKLADNI prispevky, ktere bys mohl potrebovat aby si trosku "porozumnel" problematice, nektere si mozna uz cetl, nektere ne..Ostatni si asi budes muset opravdu najit at uz prochazenim fora (nejspis sekce JTAG/RGH - ma jen 6stranek cca, tak to je rychly, popripade ostatnich) nebo searchem..

http://console-forum.net/tema/115276-jtag-a-vse-kolem

http://console-forum.net/tema/132639-navod-na-god-games-on-demand-hry-z-iso-souboru

http://console-forum.net/tema/134275-kopirovani-her-do-xboxu-a-jejich-spusteni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si to myslel správně. No, mě se stalo něco podobného. Odborník je to sice sakra dobrý, ale už si toho bere moc. A kdo má moc práce, je nervní. A kdo je nervní...

Každopádně jsem rád, že ti to funguje.

Xmod: měl jsi na mysli téma od petr35? Když se na tohle téma podívám, asi bych ho smazal taky. Ne kvůli tomu, co petr35 říká, ale jak to říká. I takováhle stížnost by měla být slušná. Na konci se to zvrhává v poměrně slušný flame.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nanaki..sice by stiznost slusna byt mela..ale jednani nekoho, kdo nabizi nejake sluzby take..a pokud nekdo neco nestiha/nezvlada/psychicky to nezvlada, atp..tak by ty sluzby nabizet taktez nemel..a na druhou stranu tedy chapu zakazniky, ze slusni nejsou. Kdyz si jdes koupit telefon, nechat telefon vyservisovat a oni ti tam udelaji jen pulku prace, jednaji s tebou jako s hadrem atp..tak s nima taky vybehnes..takze ono to je tzv. "pujcka za oplatku"..ja osobne s kanalizatorem kdysyva problemy vubec nemel..naopak se mi zdal jako strasne super clovek, ale presne kvuli problemum co zde jsou neustale popisovany (nereagovani na meily, nevysvetleni problematiky, atp..)..tak jsem radeji presel k xmodovi a ten nabizi presne to same, jako kdysy byl kanalizator co ho pamatuju..Vysvetli vsechno bezvadne, pomuze, praci provede svizne a bez problemu. A presne takhle vystupoval drive i kanalizator, je skoda, ze si toho treba nabral tak moc, ze uz to nestiha..Ale je to fakt..To jen k vysvetleni to neni zamysleno jako nejaky flame :)..jak si napsal, je to odbornik a to sakra velky..ale kdyz to nezvlada..tak at si toho veme min..a lidi tu pak nebudou spackovat ze tohle a tamto..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si to myslel správně. No, mě se stalo něco podobného. Odborník je to sice sakra dobrý, ale už si toho bere moc. A kdo má moc práce, je nervní. A kdo je nervní...

Každopádně jsem rád, že ti to funguje.

Xmod: měl jsi na mysli téma od petr35? Když se na tohle téma podívám, asi bych ho smazal taky. Ne kvůli tomu, co petr35 říká, ale jak to říká. I takováhle stížnost by měla být slušná. Na konci se to zvrhává v poměrně slušný flame.

To jsem nemyslel,myslel jsem jeho vlastní téma, kde byla celá řada nejasností a reakcí zcela bez odpovědi.Podívej se na to téma dnes, není tam nic.Stalo se tak ze dne na den a nemyslím, že by to byly neslušné reakce mimo mísu.Stačilo je okomentovat,uvést na pravou míru, vyřešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pink: Souhlasím, ale z hlediska fóra: pokud bude někdo mít problém, fajn. Pokud ale bude v tématu flamovat ty, kteří s ním nesouhlasí, těžko může čekat, že to bude bez odezvy. Takové téma se opravdu zamkne. Jinak souhlasím vlastně se vsím, co jsi napsal.

xmod: ano, Kanalizatorovo oficiální téma by se (IMO) promazávat moc nemělo, je to vizitka flashera. Tedy pokud to není opravdu spam, to je jasné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu