Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 560
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno (upraveno)

Zdravím, update DB se mi povedl, vč xex menu, dashlaunch i fsd. Když jsem ale zupdatoval avatry, nejde mi spustit dashlaunch (309) - jen zčerná obrazovka a xbox musím vypnout natvrdo. FSD ale spustit jde. Před updatem avatarů mi šel i dashlaunch. Kde může být problém? Update byl stejné verze jako NXE.

edit: dashlaunch 307 hlásí, že nelze nainstalovat, protože nepodporuje kernel 2x.

edit2: z ničehonic to opět jde. Nechápu..

Upraveno uživatelem xbpet
  • 2 weeks later...
Odesláno (upraveno)

Mam takovy mensi problem. Nemuzu updatnout Avatary ani Kinect. Delam vse podle navodu z prvni strany, xko flashku s updatem nebere ani kdyz jdu do Xexmenu. Dash mam 16537 nejnovejsi hry me jdou napr. GTA V., F1 2013, NHL 14...smazal jsem i Launch.ini a nic nepomaha. Muze me nekdo pls poradit....diky

Mam vyreseno. Xko update vzalo, nemel jsem prejmenovavat na $$ystemUpdate, ale nechat origo nazev $systemupdate.

Diky Marcos za postrceni.....

Upraveno uživatelem Dudu27
  • 2 weeks later...
Odesláno (upraveno)

Ahoj potřeboval bych poradit kamarád si dělal aktualizaci podle návodu a nějak se mu nepodařila. Tak mu zkouším pomoct.

Po zapnutí konzole naběhne jen logo Xboxu a dál se nedostanu.

Tak sem to chtěl zkusit aktualizovat ještě jednou přes Xell ale nějak mi to nejde pišeto

Xell spustit jde ale dole to jen píše toto:

Looking for files on local media and TFTP

detached controller 0nf TfTP: no answer from server

TfTP: packet send error

trying sda0:/kboot.conf...

trying sda0:/xenon.elf

trying sda0:/xenon.z ...

trying sda0:/vmlinux...

trying sda1:/kboot.conf...

trying sda1:/xenon.elf

trying sda1:/xenon.z ...

trying sda1:/vmlinux...

trying sda2:/kboot.conf...

trying sda2:/xenon.elf

trying sda2:/xenon.z ...

trying sda2:/vmlinux...

trying sda3:/kboot.conf...

trying sda3:/xenon.elf

trying sda3:/xenon.z ...

trying sda3:/vmlinux...

Trying TFTP 192.168.1.98: kboot.conf...

A to furt dokola

Jedná se o Xbox Fat Falcon s RGH

EDIT: Tak na tohle sem už přišel stačilo na flešku dat ještě xenon.elf (z Rawflash v4) ale pro změnu mi to zase píše: trying to make sense of uda let's assume it's fat

Zkoušel sem i updflash.bin přejmenovat na nandflash.bin

Xell je XeLL-Reloaded v0.993

EDIT 2: Tak jiná fleška nepomohla

EDIT 3: Vyřešeno byla to naprostá blbost stačilo jen na konci nandflash.bin vymazat .bin a jde to :D

Upraveno uživatelem PitBull
  • 2 weeks later...
Odesláno

Ahoj, prosím Vás, dneska jsem updatoval DB na 2.0.16537. Všechno proběhlo ok, pak jsem nechal box asi 2 minuty odpojený zapl ho. Najel do klasického MS dashboardu a měl jsem vybrat účet, ke kterému se chci přihlásit. Když ale vyberu svůj účet a dám "A" tak vyjede to okno, které vyjíždí když se zmáčkne xbox tlačítko, ale není tam nic napsané a xbox se sekne. Zkoušel jsem se nepřihlásit a spustit xexmenu, ale jakmile dám spustit tak zase vyjede to okno a box se sekne :-( nepomůže mi někdo?

Odesláno

Updatoval jsem podruhé, takže už jsem měl CPU klíč a original NAND. Stáhl jsem si J-runner a do něho additional pack s DB 2.0.16537. Vytvořil jsem novou NAND a hodil ji na flashku, kterou jsem měl naformátovanou na xbox format. Dále jsem na flashku nahrál NAND flasher, který jsem v xku spustil a podle instrukcí updatoval. All operations succesful a vypnul jsem box. Vytáhl z elektřiny na 2 minuty. Připojil zpět a spustil. A teď bych chtěl nastavit dashlaunch, ale nemůžu protože když chci spustit xexmenu tak vyjede to okno, při kterém se to sekne.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu