Moderators drak3go Odesláno Září 18, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Nepleť si Dashlaunch a Freestyle 3, to jsou dvě různé věci. Aktuální verze Dashlaunch je 3.09, verze Freestlye 3 je 3.0b rev. 775. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vEprik Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Po provedení všech kroků a updatu mi xko vůbec nenaběhne, ani do xellu, jen svítí zeleně. Co s tim? Jde to spravit nebo ho mám dodělat kladivem a pak se podřezat střepem že si už nezahraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 updatoval jsem kvuli gta, ted kdyz si chci zahrat na kinectu chce to po me update co mam prosim delat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 (upraveno) ideálně postupovat podle návodu na první straně, je tam jak na doplnění avatarů.. Upraveno Září 19, 2013 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 sakra, provedl jsem update ale nemám nikde xexmenu a najíždí mi to přímo originálního dashe, jak tam dostanu xexmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 jeslti máš narozdíl od kolegy zároveň i funkční mechaniku, spusť ho z CD (vypálit ISO verzi xexmenu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 obdivuju xmoda a tora četl jsem poslední 3 stránky kde bylo jak na xexmenu a update pro avatara přitom je vše krásně napsané v návodě a co z toho plyne je že až tu budu příště psát nějaký návod tak začnu od konce :idea: a pak bude možná otázek míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vEprik Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Po provedení všech kroků a updatu mi xko vůbec nenaběhne, ani do xellu, jen svítí zeleně. Co s tim? Jde to spravit nebo ho mám dodělat kladivem a pak se podřezat střepem že si už nezahraju? shameless bump Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCena Odesláno Září 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2013 (upraveno) mam dotaz kdyz mam 15574 pujde mi to podle toho navodu nebo musim nejdriv nejak updatnout na tech 16537 ?? prave ze mi ten j runner pise wrong key pritom jsem to 2x kontroloval ze davam spravny Upraveno Září 23, 2013 uživatelem JohnCena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 23, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2013 Update na vyšší verzi přes ofic. update DB nesmíš v žádném případě udělat, to uděláš právě v J-Runneru. Pokud ti to píše "Wrong Key" tak ho máš buď špatný, nebo ho špatně zadáváš, nebo máš špatný dump tvojí orig. NAND anebo namísto CPU KEY zadáváš DVD KEY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbpet Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 (upraveno) Zdravím, update DB se mi povedl, vč xex menu, dashlaunch i fsd. Když jsem ale zupdatoval avatry, nejde mi spustit dashlaunch (309) - jen zčerná obrazovka a xbox musím vypnout natvrdo. FSD ale spustit jde. Před updatem avatarů mi šel i dashlaunch. Kde může být problém? Update byl stejné verze jako NXE. edit: dashlaunch 307 hlásí, že nelze nainstalovat, protože nepodporuje kernel 2x. edit2: z ničehonic to opět jde. Nechápu.. Upraveno Září 28, 2013 uživatelem xbpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Zdravím, už jednou jsem updatoval DB, a zajímá mě jestli musím znovu zjišťovat cpu key a nebo můžu použít ten starý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 29, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 CPU KEY se v rámci konzole nemění, je stále stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Stalo se mi to co tady ostatním, nemůžu se dostat do FSD:D, minule jak jsem updatoval jsem takový problém neměl, bude tedy stačit jen nainstalovat dashlunch? Popřípadě jak to udělám, když to udělám z NXE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 DObrý den, mám problém s updatem na 16537, vytvoril jsem si updflash v J runneru a nahrál přes xell, nechal xbox 2 min vypnutý a ted když ho pustím tak svítí dioda červeně a na Tv je tento nápis : https://www.dropbox.com/s/vys5ublt5zfuvs6/2013-10-03%2010.47.05.jpg Co stím prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Zřejmě ti tady někdo poradí lépe, protože se tomu moc nevěnuji, ale vidím na obrázku error E71 a když zadáš chybu E71 do googlu, tak ti vyjede například toto - http://www.theultimatexbox360repairguide.com/how-to-fix-xbox-360-e71-error.php . Zřejmě se při updatu stala nějaká chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozkovax Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Super návod !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boxerx Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 (upraveno) Dakujem za navod. Vsetko ide ako ma. Upraveno Říjen 17, 2013 uživatelem boxerx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 (upraveno) Mam takovy mensi problem. Nemuzu updatnout Avatary ani Kinect. Delam vse podle navodu z prvni strany, xko flashku s updatem nebere ani kdyz jdu do Xexmenu. Dash mam 16537 nejnovejsi hry me jdou napr. GTA V., F1 2013, NHL 14...smazal jsem i Launch.ini a nic nepomaha. Muze me nekdo pls poradit....diky Mam vyreseno. Xko update vzalo, nemel jsem prejmenovavat na $$ystemUpdate, ale nechat origo nazev $systemupdate. Diky Marcos za postrceni..... Upraveno Říjen 22, 2013 uživatelem Dudu27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 aspoň napsat nějaký info tř. zkoušel jsem přejmenovat na $$ystemUpdate nepomohlo,zkoušel jsem $systemupdate nepomohlo format flešky je FAT32 atd. zkus tyhle kroky a myslím že to půjde ale vše je zase na první stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 (upraveno) Ahoj potřeboval bych poradit kamarád si dělal aktualizaci podle návodu a nějak se mu nepodařila. Tak mu zkouším pomoct. Po zapnutí konzole naběhne jen logo Xboxu a dál se nedostanu. Tak sem to chtěl zkusit aktualizovat ještě jednou přes Xell ale nějak mi to nejde pišeto Xell spustit jde ale dole to jen píše toto: Looking for files on local media and TFTP detached controller 0nf TfTP: no answer from server TfTP: packet send error trying sda0:/kboot.conf... trying sda0:/xenon.elf trying sda0:/xenon.z ... trying sda0:/vmlinux... trying sda1:/kboot.conf... trying sda1:/xenon.elf trying sda1:/xenon.z ... trying sda1:/vmlinux... trying sda2:/kboot.conf... trying sda2:/xenon.elf trying sda2:/xenon.z ... trying sda2:/vmlinux... trying sda3:/kboot.conf... trying sda3:/xenon.elf trying sda3:/xenon.z ... trying sda3:/vmlinux... Trying TFTP 192.168.1.98: kboot.conf... A to furt dokola Jedná se o Xbox Fat Falcon s RGH EDIT: Tak na tohle sem už přišel stačilo na flešku dat ještě xenon.elf (z Rawflash v4) ale pro změnu mi to zase píše: trying to make sense of uda let's assume it's fat Zkoušel sem i updflash.bin přejmenovat na nandflash.bin Xell je XeLL-Reloaded v0.993 EDIT 2: Tak jiná fleška nepomohla EDIT 3: Vyřešeno byla to naprostá blbost stačilo jen na konci nandflash.bin vymazat .bin a jde to :D Upraveno Listopad 5, 2013 uživatelem PitBull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 zkus ještě jinou flashku, taky mi to občas dělá, že mi to z některý ten update vzít nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wear111 Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 Ahoj, prosím Vás, dneska jsem updatoval DB na 2.0.16537. Všechno proběhlo ok, pak jsem nechal box asi 2 minuty odpojený zapl ho. Najel do klasického MS dashboardu a měl jsem vybrat účet, ke kterému se chci přihlásit. Když ale vyberu svůj účet a dám "A" tak vyjede to okno, které vyjíždí když se zmáčkne xbox tlačítko, ale není tam nic napsané a xbox se sekne. Zkoušel jsem se nepřihlásit a spustit xexmenu, ale jakmile dám spustit tak zase vyjede to okno a box se sekne :-( nepomůže mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 16, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 A jakým způsobem jsi updatoval? Zkus se trochu rozepsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wear111 Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 Updatoval jsem podruhé, takže už jsem měl CPU klíč a original NAND. Stáhl jsem si J-runner a do něho additional pack s DB 2.0.16537. Vytvořil jsem novou NAND a hodil ji na flashku, kterou jsem měl naformátovanou na xbox format. Dále jsem na flashku nahrál NAND flasher, který jsem v xku spustil a podle instrukcí updatoval. All operations succesful a vypnul jsem box. Vytáhl z elektřiny na 2 minuty. Připojil zpět a spustil. A teď bych chtěl nastavit dashlaunch, ale nemůžu protože když chci spustit xexmenu tak vyjede to okno, při kterém se to sekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.