Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ja prvni co jsem poslal na reklamaci, nemel jsem snim problem, od koupe mam kloboucky na packach pohoda. Jo trosku vrze R2 a L2 ale hraju fakt hodne. Jenze mi zacnul blbnout, ze sam zacal chodit do stran. No a druhy schvalne jsem koupil modry po 14 dnech snad neco prdlo pod dotykovou plochou a skripe to a nechodi jak ma. Pak se nedivte, ze jsem nasranej. Jiinak nic proti ovladaci nemam, zvyknul jsem si a ergonomicky mi sedi. Pak me dokaze vytocit nakej Dick , ktery me nezna ani nevi jak se chovam k vecem a usoudi , ze s nim snad hazu o zem.

Uz tu psat nebud sve jsem rekl. Neminim si kazit den.

Upraveno uživatelem Zafata
Odesláno

takhle vypada muj prvni ovladac a doufam,ze dlouho posledni z Launche PS4. Pravidelne s nim cestuji po Evrope na ruzne turnaje, prevazim ho vlakem,busem,autem a furt je stale zachovaly. Vsechno funguje na 100%post-39477-14687185355634_thumb.jpg

Jinak vlastim vsechny dostupne ovladace, sticky na dostupne i nedostupne periferie. Nejvetsim nepritelem vsech ovladacu je random (matka,otec,setra,bratr,syn atd)

Odesláno

stejne nechapu tu prvni varku,ze vsechno bylo made in japan a pouze ovladac made in china. Nastesti kvalita asi byla u prvni varky zachovana,ze se kontrolovala asi lepe. Jinak vsechny ovladace vlastnim od dob ps1 a zatim jsem zadny nemenil. Respektive akorat u ps2 mi spadl na zem,ale zlomil se smerovy kriz,ktery jsem opravil za novy,takze furt puvodni verze s novou soucastkou

Odesláno (upraveno)

V pondělí by měl vyjít update a PS4 bude mít ofiko media player. MKV atd...

http://www.mashable.com/2015/06/16/playstation-4-media-player/?utm_cid=mash-com-Tw-main-link

P.S. Tak ne až v pondělí, ale už dnes!!!!

http://www.blog.eu.playstation.com/2015/06/16/media-player-launches-on-ps4-today/

Upraveno uživatelem mikas_cze
Odesláno

Na druhou stranu, ps4 jsem si nekoupil na to, abych na něm hrál všechny hry, co mám na ps3. A za ty nejlepší na ps3, jako třeba GoW3, Tlou, rád připlatím za remaky nebo remastry ve vylepšené grafice.

Ale nejlepší sranda je, že ti jedinci, kterým se nepozdával trend remaků/remastrů na next genu teď stříkají metr daleko z podpory pár her z x360 na x0 :roll: :cheesygrin:

• Moderators
Odesláno

Jooo to je taky pravda. Ale jak sem psal tak i já osobně jsem za remastered verze rád i když sem je odehrál na PS3. Jako Uncharted kolekci a GoW3 jednoznačně koupím. Co se týče podpory tak tam to beru jako plus v tom, že pokud tě napadne si zahrát něco oblíbeného jednoduše vezmeš disk strčíš a hraješ ;-)

Odesláno

Ahoj, něco jsem z konference pochytil a načetl, ale chci se zeptat nějaký nový info ohledně další verze konzole je už venku? Zatím jsem ps4 nekupoval, pomalu se chystám a chci tak vedět, jestli si nemám ještě chvíli počkat a nebo jestli to můžu s klidným svědomím koupit teď. PS: o verzi s 1TB diskem jsem už slyšel, spíš teď narážím na to, jestli se nechystá například tzv. Slim verze apod.

• Moderators
Odesláno

No takže abych to shrnul je Media player či co to je jedno velký lej*o :D ty filmy musí být na ext. disku v nějaké speciální složce + ten disk musí být formát FAT?

Jinak když jsme se tu teda bavili o těch remastered verzích tak vyjde Heavy Rain a Beyond: Two Souls na PS4 :D ;) - http://blog.eu.playstation.com/2015/06/16/heavy-rain-and-beyond-two-souls-are-coming-to-ps4/

Odesláno
No takže abych to shrnul je Media player či co to je jedno velký lej*o :D ty filmy musí být na ext. disku v nějaké speciální složce + ten disk musí být formát FAT?

Jinak když jsme se tu teda bavili o těch remastered verzích tak vyjde Heavy Rain a Beyond: Two Souls na PS4 :D ;) - http://blog.eu.playstation.com/2015/06/16/heavy-rain-and-beyond-two-souls-are-coming-to-ps4/

V žádné speciální složce být nemusí. Mám je na disku hned pod několika složkami "Filmy, pohádky, seriály atp." a ze všech jdou normálně přehrát.

Disk mám ve formátu exFAT z důvodu velkých 10GB MKV a i ty fungují bez problémů.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu