Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

mam neco k tématu. chci AC4 ale nechci za to davat 1700kc.tak mne napadlo koupit verzi na ps3 a upgradnut to na ps4. ale ps3 uz nemam. bude to takhle fungovat. dekuji

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk

no kup hru na ps3 na amazonu stim ze si zalozis americky ucet pak te to vyjde na 600 a pres pc na us store zadej reddem cod a pak na us uctu na ps 4 to upgradej za 200 zrhuba takze to vyjde celkem na krasnych 800 akorat ses teda bez cz titulku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v Electroworldu je maj tak proc tam nejde a nekoupíte to tam, nez hledat na netu kde to nikde nemaj:-)

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk

To je sice pěkné že ho tam mají, ale EW není v každém městě a dojíždět 100 km se nechce každému, to si ho raději objedná z internetu a nechá si ho dovézt - tak proto. Jo a na internetu ho nemáte vůbec.

Upraveno uživatelem Assassin
Odkaz ke komentáři

hm no ja musim teda udelat tuk ,tuk ...zatim :)ps 4 mam hned od prvniho dne vydani hraju teda ruzne ale jsou dny kdy to jede nonstop :) potim se taky dobre :)a jim utoho taky dost:)a az po zakoupeni fifi se mi trochu osoupal levy analog ale nic hroznyho zadne loupani se nekona nebo neco podobneho jen proste uz neni tak drsny:)

Odkaz ke komentáři

Asi existuje více druhů DS4 a některé stojí za... Problém je PS komunity, že bere Sony jako modlu a nikdo nechce uznat, že tohle nevychytali. Mě nejvíce seděl ovladač Xboxu360. Známky používání žádné, perfektně se držel, napájení na tužkovky, ale byl těžší.

Odkaz ke komentáři

X360 ovladač mám rád, ale taky má své mouchy, zrovna zadní baterie nejsou cool, páčka na levý palec mi nesedí, prostě mám pocit, že ho mám zalomený, horní tlačítka jsou děs, protože se divně mačkají, ale triggery, ty jsou best, na DS4 jsou fajn, ale není to tak super pocit jako u X360 ovladače, D-PAD je tragický

rozhodně na X360 ovladači si vždycky rád něco zahraju, mám ho u PC, takže spokojenost je

Odkaz ke komentáři

Dneska už je PS4 v mnoha obchodech skladem. Stačí se podívat na zboží.cz konečně doufám skončí nabídky typu: Prodám základní verzi za 12 000 a podobně. Dají se v pohodě sehnat už za 10 990...takže čekám, že konečně půjde cena v inzerátech dolů...ještě pořád tam jsou šílenci co chtějí nehorázné sumy.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu