kasaco10 Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Tak ja to myslel, ze by se mohla udelat jen vetsi objednavka....pze to bude asi chtit vice lidi..... nejde me o postu.... Byla to jen takova nabidka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 witcher 3 bude v cz ! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 super, u tého hry čeština se hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Tak to jsem taky rad... Bude komplet CZ nebo Titulky ??? Kde jsi to zjistil Pejtrix ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 budou titulky ... je to napsany na vsech ceskych webech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 mam neco k tématu. chci AC4 ale nechci za to davat 1700kc.tak mne napadlo koupit verzi na ps3 a upgradnut to na ps4. ale ps3 uz nemam. bude to takhle fungovat. dekujiOdesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk no kup hru na ps3 na amazonu stim ze si zalozis americky ucet pak te to vyjde na 600 a pres pc na us store zadej reddem cod a pak na us uctu na ps 4 to upgradej za 200 zrhuba takze to vyjde celkem na krasnych 800 akorat ses teda bez cz titulku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 na kase skladem za 10999,- http://www.kasa.cz/herni-konzole-sony-ps4/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 To psali už 18.1. a když jsem byl u nich na obchodě, tak žádný prodavač tam o ničem nevěděl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 na kase skladem za 10999,- http://www.kasa.cz/herni-konzole-sony-ps4/ Díval jsi se vůbec na ten odkaz? Dostupnost zboží: NENÍ SKLADEM. Nevěř všemu co píšou na heurece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 v Electroworldu je maj tak proc tam nejde a nekoupíte to tam, nez hledat na netu kde to nikde nemaj:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Díval jsi se vůbec na ten odkaz? Dostupnost zboží: NENÍ SKLADEM. Nevěř všemu co píšou na heurece. tak jako promin, ale kdyz sem to sem daval, tak skladem byl, to neni chyba odkazu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 (upraveno) v Electroworldu je maj tak proc tam nejde a nekoupíte to tam, nez hledat na netu kde to nikde nemaj:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk To je sice pěkné že ho tam mají, ale EW není v každém městě a dojíždět 100 km se nechce každému, to si ho raději objedná z internetu a nechá si ho dovézt - tak proto. Jo a na internetu ho nemáte vůbec. Upraveno Leden 21, 2014 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 ja o netu nepsal. a to ja uz nevim ze to ma 100km.:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Ještě něco ohledně toho ds4 ps4 mám od vánoc a hraju cca 5-6h denně (bf, nfs, FIFA) takže dostavaj pěkně na prdel. Ruce se mi potej a ds4 jako nový.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 hm no ja musim teda udelat tuk ,tuk ...zatim :)ps 4 mam hned od prvniho dne vydani hraju teda ruzne ale jsou dny kdy to jede nonstop :) potim se taky dobre :)a jim utoho taky dost:)a az po zakoupeni fifi se mi trochu osoupal levy analog ale nic hroznyho zadne loupani se nekona nebo neco podobneho jen proste uz neni tak drsny:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Asi existuje více druhů DS4 a některé stojí za... Problém je PS komunity, že bere Sony jako modlu a nikdo nechce uznat, že tohle nevychytali. Mě nejvíce seděl ovladač Xboxu360. Známky používání žádné, perfektně se držel, napájení na tužkovky, ale byl těžší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 X360 ovladač mám rád, ale taky má své mouchy, zrovna zadní baterie nejsou cool, páčka na levý palec mi nesedí, prostě mám pocit, že ho mám zalomený, horní tlačítka jsou děs, protože se divně mačkají, ale triggery, ty jsou best, na DS4 jsou fajn, ale není to tak super pocit jako u X360 ovladače, D-PAD je tragický rozhodně na X360 ovladači si vždycky rád něco zahraju, mám ho u PC, takže spokojenost je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 jj, naprosto sohlasim s Kovator. Muze za to ta Fifa :psp: je to od toho jak tam musis delat klicky, atd.... Taky tam malej naznak, ale nic velikeho :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Tak dneska spokojeny v emailu jsem našel email od jrc kde stálo že moje objednávka byla vyřízena takže doufám že pošta nějak nezaspí a doručí to do pátku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Dneska už je PS4 v mnoha obchodech skladem. Stačí se podívat na zboží.cz konečně doufám skončí nabídky typu: Prodám základní verzi za 12 000 a podobně. Dají se v pohodě sehnat už za 10 990...takže čekám, že konečně půjde cena v inzerátech dolů...ještě pořád tam jsou šílenci co chtějí nehorázné sumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Taky ty ceny nechápu, ale to víš vychcanost lidí......Dnes mi byla odeslána nová konzole za super cenu 10 480 Kč, takže si nemám na co stěžovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 Víte, kde je teď zaručeně mají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 Sláva, sehnáno přímo v Sony Mladá Boleslav. Přišlo jim 7ks a zbyl už poslední. Sice jsem o hru nestál, ale je doma;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 cg) jaká je cena v sony pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 Bundle Killzone 11990,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.