nekdoa Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Hele ted rano takova dobra správa. Xone se prozatim prestal vyrábět,. prodejci neobednavaj nove kusi jelikož na skladech lezi pres 2mega xboxu a mcsoft chce at se to odproda. Dobry ne. A aby toho nebylo malo. V jednom americkém obchodě kterej je jeden z největších prisel zakaznik vratit xbox a ze ho chce vyměnit za ps4. A co je na ty zprave dobryho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 je to jen offtopic, nic jineho v tom nehledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Spekulace:v zitrejsim update ps4 1.70 by mela byt pridana funkce pro prehrani mp3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 1.70 ma slouzit pouze na vylepseni share funkci streamovani videi o mp3 se tam nepsalo. Pocitam,ze usa a eu update jsou stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Uplne detailne to nesleduju, ale cetl jsem, ze update 1.70 ma byt nejvetsi (i z hlediska pridanych features) jaky kdy Sony vyrobila. Takze kdyby to bylo jen vylepseni share funkci, asi bych byl zklamany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 29, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Hele ted rano takova dobra správa. Xone se prozatim prestal vyrábět,. prodejci neobednavaj nove kusi jelikož na skladech lezi pres 2mega xboxu a mcsoft chce at se to odproda. Dobry ne. A aby toho nebylo malo. V jednom americkém obchodě kterej je jeden z největších prisel zakaznik vratit xbox a ze ho chce vyměnit za ps4. huh? Když už jsme u těch zpráv které se "týkají tohoto tématu" tak ke mně se dostala zpráva, že meziroční spotřeba brambor v Hafal Al-Batinu vzrostla oproti minulému roku o 1,16%, což je taky určitě dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 (upraveno) to je super. Upraveno Duben 29, 2014 uživatelem kendykejnova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Česky psát neumíš, citovat také neumíš. Koukám samá elita na tom PS4 hraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Co to ma spolocne z ps4 ty elito.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 29, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 společného - S - ps4 :-D edit : beru to s nadhledem, ale tohle už mi nedalo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Ja to dal schválně co nato napíše pan profesor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 tak jsem od manzelky taky dostal ps4 a co me prekvapilo, je silene pomaly menu. taky to tak mate? na to jakej to ma vykon, tak v menu se nekdy fakt ceka. nebo kdyz chci nekoho pozvat ke hre v call of duty, tak to je nekonecny. je to pomalejsi nez ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 huh?Když už jsme u těch zpráv které se "týkají tohoto tématu" tak ke mně se dostala zpráva, že meziroční spotřeba brambor v Hafal Al-Batinu vzrostla oproti minulému roku o 1,16%, což je taky určitě dobrý. Pěkné :-) Hafal Al-Batin - myslíš ten v Mali ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 (upraveno) tak jsem od manzelky taky dostal ps4 a co me prekvapilo, je silene pomaly menu. taky to tak mate? na to jakej to ma vykon, tak v menu se nekdy fakt ceka. nebo kdyz chci nekoho pozvat ke hre v call of duty, tak to je nekonecny. je to pomalejsi nez ps3 menu se mi seká, když se načítá MP třeba u KZ (a zrovna jsem dal PS button), což je celkem na 99% zaležitost spojení a to se nespraví....pak tu a tam nějaké větší záseky jednou za čas (to samé bylo i u PS3) Upraveno Duben 29, 2014 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Vcelku logicke,mackas to zrovna ve chvili,kdy je hra v nejvetsi zatezi,tohle zadnej fix neopravi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 tohle mi začalo dělat po updatu dneska. Pls nevíte co to je?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 Oficiální Sony podpora ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 Je to normalni,logicky se jeste neco na psstore dodelava.Boze boze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 Chvíli to funguje a pak tohle. Dělá to hlavně když koukám na Live from Playstation. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 Nejakou dobu to bude trvat,zitra to bude treba lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Květen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 Prosím vás nevíte náhodou jestli se dá vypnout ten zvuk na Dulashocku? A jak dlouho vám vydrží baterku u ovladače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 Vypnout jde v nastavení, vydrží tak 5 hodin, záleží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Květen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 5 je dle mych zkusenosti fakt malo me vydrzi nejmene 8h ... jsem zvedavej jak se to zlepsi kdyz ted jde ztlumit to svetlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Květen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 Mě vydrží taky jen kolem 5h a zdá se mi to hodně málo, na xboxu jsem baterky nemusel nabíjet třeba celý týden a myslím, že i ten starý dual vydržel víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Květen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 Od launche PS4 jsem ovladač nemusel ještě ani jednou manuálně nabít :D Zahraju si, ovladač postavím na nabíjecí stojan a čau! :D Další den vezmu a hraju dál. Fakt doporučuju koupit... za těch pár stovek se to vyplatí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.