Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

tak datart je momentalne na tom tak,ze dodavatele nevedi jak na tom bude a proto tam nechteji dodavat, taky jsem to zazil v EW,kdy jsme menili majitele.

Jinak tam bylo 10990 na nekolika krabicich ps4. Popravde to vypada jako by byla mensi ps4 nez slim ps3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

^ ve videu u Bf4 to jeden clovek shrnul hezky - radeji hrat v 60fps a 720p (+64 hracu), nez 1080p a 30fps...

lidi si od next gen konzoli asi slibuji strasne moc, ale nejakou dobu to potrva nez ta krabicka bude sypat hry jako Uncharted 3, ktery vysel po kolika..5ti letech od launche? jsem klidny....

ja nikdy v 60fps nehral, takze nemuzu hodnotit, ale PC hraci to asi budou videt stejne

Odkaz ke komentáři

Nepřečetl, tweetoval to i Yoshida

// Sorry za doublepost, Tapatalk mi posledni tobou dela divne veci

se nediv, když s tim neumíš pracovat:D

á propos, už česká Sony oficiálně potvrdila datum vydání v ČR nebo je ticho po pěšině a nikdo nic neví nebo nahlas neřekne...?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu