headhot Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 tak jsem dneska videl reklamu v datartu na preorder na ps4, na to,ze jsou skoro v krachu,tak se divim. Ale kdyz to vyjde proc ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 datart nie je v krachu, zmenia majitela a pojdu dalej.. sucasny majitel ich predava, pretoze chce opustit cesky trh, nie preto ze by datart krachoval... za kolko to mali v datarte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 tak datart je momentalne na tom tak,ze dodavatele nevedi jak na tom bude a proto tam nechteji dodavat, taky jsem to zazil v EW,kdy jsme menili majitele. Jinak tam bylo 10990 na nekolika krabicich ps4. Popravde to vypada jako by byla mensi ps4 nez slim ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 já chci vědět kdy konzoli dostanu v ČR.... pořád milion novejch informací ale tuhle není schopno sony říct! Koupím si PS3 a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 :D zbytečné řešit... Dřív jsem taky strašně hrotil PS3... nakonec jsem zjistil, že pokud člověk hledá, tak se v ČR najde konzole při launchi vždy. Nebudete to na eshopu typu Alza.cz ale na menších na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 CiD - tak ja kupim ps3 urcite.. ps4 davam minimalne rok, skor dva... kym nastupim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 29, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Tohle je téma o informacích o PS4, ne o tom kdy si ji koupíš. Přestaňte zde proboha psát tyhlety příspěvky s nulovou informační hodnotou :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Hry v 720p? Myslel jsem, že to patřilo do minulýho desetiletí. Asi od PS4 čekám moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 ^ ve videu u Bf4 to jeden clovek shrnul hezky - radeji hrat v 60fps a 720p (+64 hracu), nez 1080p a 30fps... lidi si od next gen konzoli asi slibuji strasne moc, ale nejakou dobu to potrva nez ta krabicka bude sypat hry jako Uncharted 3, ktery vysel po kolika..5ti letech od launche? jsem klidny.... ja nikdy v 60fps nehral, takze nemuzu hodnotit, ale PC hraci to asi budou videt stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Uz jste tu resili ten Remote Play? To je skoro featura, ktera me to donuti koupit DAY ONE! Jako mit moznost gemblit vsechny PS4 hry v poseteli bez zapinani televize na PS Vita je absolutni bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Doufám, že to nebude jak s PS3. Nejdříve řeknou, že to bude podporovat všechny hry, pak jen nějaké a nakonec z toho sejde u většiny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 zatim je akorat potvrzen helldivers na ps4,ps3,vita pres remote play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Dnes jsem cet, ze sef sony potvrdil, ze k PS4 nebudes potrebovat (krome prvotni inicializace) televizi. Z toho mi vychazi, ze pujde hrat opravdu vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 evidentne Lost in Translation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 myslis, ze az tak neumi anglicky? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 spis preposli ten clanek;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 (upraveno) napr.. ale pisou to vsude. Pravda, vychazi to z toho twitterovyho prohlaseni, ale i to se mi zda celkem jasny. http://www.dualshockers.com/2013/08/27/sonys-shuhei-yoshida-shares-more-info-on-the-ps4s-remote-features/ Upraveno Září 3, 2013 uživatelem nekdoa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 nekdoa: Pošli odkaz. Evidentně sis to blbě přečetl.. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 tak evidentne sis to precetl blbe ty, odkaz mas o prispevek vyse ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Nepřečetl, tweetoval to i Yoshida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Lidi, dávejte do těch vět alespoň předmět, dochází pak k nedorozuměním! Ví někdo, zda má nějaký shop bundle PS4 s Killzone: Shadow Fall? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 nekdoa: Pošli odkaz. Evidentně sis to blbě přečetl..Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Nepřečetl, tweetoval to i Yoshida // Sorry za doublepost, Tapatalk mi posledni tobou dela divne veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Nepřečetl, tweetoval to i Yoshida// Sorry za doublepost, Tapatalk mi posledni tobou dela divne veci se nediv, když s tim neumíš pracovat:D á propos, už česká Sony oficiálně potvrdila datum vydání v ČR nebo je ticho po pěšině a nikdo nic neví nebo nahlas neřekne...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 cim vic sem rad, ze do PS4 uz nepujdu... http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/27752-next-gen-konzolim-dochazi-dech-jeste-pred-samotnym-vydanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Optimalizace, optimalizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.