Mandaz Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 tož headhotovi při vstupu do jrc zahrají fanfáry, pikolíci v kvádroch natáhnou červený tepich, okolo každé ruky sa mu ovine hosteska a za sborového zvolání uráááá ho uvedou k pokladně :lol: EDIT: Osobně jsem radši neriskoval a speciálku už mám zaplacenů v xzone Citovat
kruta Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2016 Asi se bali,ze si vezmu konzoli zdarma:) A jrc bud melo chybu nebo nevim,ale pri poslednim nakupu jsem dostal 15% slevu na nakup nove hry a v podminkach to nemaji. Je pravda,ze tady v Brne pracuje absolutne novy tym mladych borcu,co vi uplny h*ovno o hrach. Já když tak čtu tvé příspěvky, tak jsi nejspíše dítě štěstěny .. velmi často něco zdarma, sleva sem, sleva tam. Škoda že takový top zákazník asi nikdy nebudu u žádného dodavatele .. :( Citovat
kruta Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2016 Kdo se včera koukal na Ligu mistrů? Určitě vám neunikla reklama na Uncharted 4 :) Citovat
Mandaz Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2016 Ta reklama byla na celém tom zápase to nejzajímavější :lol: Jinak fotbal dobrá ukolébavka a uspávačka hadů :lol: Citovat
Moderators drak3go Odesláno Duben 27, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 27, 2016 Já jsem sledoval nadfotbal, takže jsem si žádné reklamy kolem nestihl ani všimnout. Citovat
Tomas007 Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2016 Taky jsem si všimnul, docela zamrzí že včera už někdo hrál Citovat
figi-1 Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 28, 2016 (upraveno) Upraveno Duben 30, 2016 uživatelem figi-1 Citovat
RakovinaRohu Odesláno Květen 6, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2016 Tak doufám že víkend uteče jako voda, a v pondělní o půlnoci se vrátí král všech her!!! Citovat
janhrd Odesláno Květen 6, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2016 Metacritic hodnocení 94, recenze tedy v drtivé většině případů devítky a desítky, fenomenální vizuál, perfektně napsané postavy, skvělá hratelnost a ještě se mi podařilo v JRC vychytat deal, kdy mám Unchrated 4 za 1 Kč. Jo, teším se hodně. Navíc, hry mě primárně baví kvůli zábavné hratelnosti, ale tohle bych si obstaral snad jen kvůli tomu, abych se mohl 14 hodin kochat :D Citovat
kruta Odesláno Květen 6, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2016 (upraveno) Tak tragédie ohledně Uncharted 4 pokračuje. Cituji: Vážení zákazníci, Zasílám informaci o dodání zboží Uncharted 4. PS4 - Uncharted 4: A Thief's End Standardní hra bude odesílána v pondělí 9.5. s dodáním 10.5… Chápu Vás, že s tím budete mít problémy – bývali jste zvyklí mít hru skladem o 1 den dříve. Bohužel jsme nemohli tuto situaci nijak ovlivnit. PS4 - Playstation 4 1TB + Uncharted 4: Thiefs End Standardní bundle je na tom hůře… Na skladě jej budeme mít pravděpodobně ve středu 11.5., ve hře je bohužel i pozdější termín 13.5. Dříve tedy odesílání neočekávejte. Tohoto bundlu bude velmi omezené množství. Některé Vaše objednávky budou kráceny. Omlouvám se, že posílám tuto informaci až nyní. Ale informace ohledně dostupností a alokací se měnily s denní pravidelností – někdy i v průběhu dne. Pokud potřebujete upravit Vaše objednávky, učiňte tak na našem webu, případně kontaktujte mne, nebo svého obchodníka. Děkuji za pochopení. S pozdravem / Best regards J.K. (jméno skryto) Product Manager SONY, PlayStation Upraveno Květen 6, 2016 uživatelem kruta Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Květen 6, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 6, 2016 Noo hlavní jsou/byly kecy od SONY kdy tvrdilo, že odložení o měsíc je kvůli tomu aby hra byla dostupná všude ve stejný den a nebyl s tím problém. Tak si říkám what the fu*k [emoji3] Tohle počínaje Libertalia kolekcí je dle mýho totální fail roku Citovat
Mandaz Odesláno Květen 6, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2016 šak to bude dostupné, akorát o deň pozdějc :lol: Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Květen 6, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 6, 2016 No což o ten jeden den ale ty řeči o posunutí atd. aby se to stihlo? [emoji3] každopádně si myslím, že ten 1 den bude ještě zázrak Nejhorší je, že mám zrovna odpolední a večer po práci se nechce [emoji57] Citovat
eRik Odesláno Květen 6, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2016 největší amatéři, launch divize, dark souls i tohle, největší tragedie. Citovat
Mandaz Odesláno Květen 8, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2016 ta i xzone zklamalo :( : Vážený zákazníku, bohužel jsme od české Sony dostali čerstvou informaci, že sběratelské a speciální edice hry Uncharted 4 se opozdí o několik dní. Podle Sony by měla být u nás na centrále cca 12.5. a u zákazníků tedy v pátek 13.5. Máme potvrzené, že běžné edice jsou již na cestě k nám, ale tyto speciální a sběratelské se bohužel zdržely v distribuci a všichni prodejci v ČR (a podle našich informací i v jiných zemích regionu) to dostanou opožděně. Netušíme, co stojí za nečekaným zdržením u takto velkého a důležitého titulu, můžeme se jen domnívat, že to souvisí s dříve vykradeným kamionem v Anglii, a od té doby se Sony lepí smůla na paty. Každopádně ta hlavní zpráva, kterou vám chceme sdělit, je, že hru obdržíte o něco později, než se očekávalo a to cca 13.5. Uděláme za Xzone maximum, aby to bylo ideálně dříve, ale dokud nebudou edice v ČR, tak jsme bezmocní. Strašně nás to ve firmě všechny mrzí... nebo spíše strašně štve. Jsme tu všichni fandové do her a víme, že limitované edice si předobjednávají většinou ti největší fanoušci hry a teď kvůli něčemu/někomu nebudou mít hru na start, ale o několik dní později. Být v podobné situaci sami, tak jsme samozřejmě zklamaní také. Pochopíme, když budete naštvaní na nás, i když jsme v tomto malí páni a na stejné lodi s vámi. Alespoň jedna dobrá zpráva nakonec je, že v prvních recenzí dostává Uncharted 4 vysoké známky. Že to je skvělá hra a že ty všechny peripetie a čekání budou stát nakonec za to a že naše PS4ky dostane po dlouhé době zase pořádnou potravu :). Ještě jednou nás to moc mrzí, že jsme nositelem špatné zprávy a jak budeme mít potvrzené info, že edice jsou v ČR a připravuje se to na odeslání k zákazníkům nebo na naše prodejny, tak vás budeme okamžitě informovat. Martin Schovanec manager obchodu Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Květen 8, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 8, 2016 No ač nechci říkat já to říkal [emoji3] Ale: já to říkal [emoji3] Citovat
Mandaz Odesláno Květen 8, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2016 já si snad kůpím eště obyč verzi, dohraju ju a pak ju prodám :lol: Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Květen 8, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 8, 2016 Vzhledem k vysokému hodnocení zbytečné [emoji3] Citovat
kruta Odesláno Květen 8, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2016 Jojo, já to říkal, na druhou stranu je dobré, že dostanou šanci i menší obchody, neboť jsou na tom všichni stejně :) Citovat
MaraTFSI Odesláno Květen 8, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2016 Nevite nekdo jakym zpusobem budou distribuovany zakaznikum bonusovy dlc kody k predobjednavce? Diky Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Květen 8, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 8, 2016 Xzone posílá na papírku a JRC tuším mailem ovšem nejsem si jistej 100% Citovat
eman07 Odesláno Květen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2016 Zdarec,když objednám hru přes CZ store,budou tam české titulky a kdy ji budu moc hrát? Citovat
hans999 Odesláno Květen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2016 Budou. Hrát ji budeš moc, až to vyjde. Můžeš si jí ale předem stáhnout. Citovat
eman07 Odesláno Květen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2016 a kolikátého to má tedy být.10.5? Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Květen 9, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 9, 2016 Digitální verze by snad měla vyjít klasicky toho 10.5. Edit: Released 10 May 2016|Available on 9 May 2016|44.4GB Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.