eman07 Odesláno Květen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2016 tak jsem zakoupil tedy digitální verzi,ale stáhnout to ještě nejde.Mám tam napsáno Unavailable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Květen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2016 Tak na FB u Xzone je tento text :) Zaklepal u nás pošťák a zavalil nás těmito modrými krabičkami. Takže kdo z vás se právě teď začal těšit jak malej Jarda? :) Přijďte si pro ni dřív na dnešní půlnočku! Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 Nechapu proc u hry na PS STORE nepisou cz titulky, kdyz je hra obsahuje. Jsou tam snad uvedeny vsechny mimo cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 To je pokaždé... Jinak jsem právě dopařil a jdu se do práce trošku prospat:) Jinak máte se na co těšit... Určitě vám spadne brada:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 Taky už mám hodinu nahráno, dneska čekám narváno .. grafika je neskutečná, ještě že jsem si tu novou TV koupil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 (upraveno) A to jsi nic neviděl...vzpomeň si na mě až budeš v kapitole 12.... :) Upraveno Květen 10, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 Lumpové proklatí, že já bral tu speciálku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 (upraveno) Tobě aspoň napsali, že ji v pátek dostaneš, mě ani to :lol: Upraveno Květen 10, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 možná dostanu, pokud nebudů skvrny na slunci a závistivý senometi nepřepadnů další kamion :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell1987 Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 Takze opravdu kdyz hru koupim na storu budu mit CZ titulky ikdyz to neuvadeji?Prosim jen reakce pokud to mate na 100% overene dekuji8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 (upraveno) Kua a jde se na věc :D rosswell1987 :ano na storu neuvádějí cz titulky i když tam jsou http://www.xzone.cz/vyloha.php3?vyber=cestina&druh=ps4 Upraveno Květen 10, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell1987 Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 Diky za odpoved uz to taham jsem nateseny jako dite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 Kdo kupoval v JRC??? Mely byt k predobjednavce dva kody... Jeden byl nalepenej primo na obalu ale ten druhy jsem nenasel. Poradi prosim nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 (upraveno) Ahoj. Jo kódy tam byly. Tři byly v krabičce a jeden jsem dostal zvlášť na nálepce. Upraveno Květen 10, 2016 uživatelem Erendil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janhrd Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 Já mám z JRC základní edici. Jediný přibalený kód byl ten na nálepce přímo z krabičky, který odemykal celkem tři bonusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 Kdo objednaval z Xzone, tak by mel DLC kod dostat do mailu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 a kdo objednal speciálku z xzone tak do pátku suší hubu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 10, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 No já jí mám na TS Bohemia navíc za super cenu a zatím to vypadá, že bude zítra doma. Teda doufám [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 janhrd: já mám základní z JRC a dostal jsem ten kód na nálepce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 Uz jsem na to prisel... dali mi tu zakladni verzi misto ty plus co obsahuje i ten druhej dlc pack :-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 MaraTFSI: no ona ta druhá verze byla správně jen pro před objednávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janhrd Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 Erendil: Tak jsem to myslel, asi jsem to špatně formuloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 http://www.eurogamer.cz/articles/2016-05-10-rekapitulace-ocenni-uncharted-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 Jeej..zase aj s carovnou nalepkou na prednej strane obalu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 MaraTFSI: no ona ta druhá verze byla správně jen pro před objednávky Ja mel prave ze ale predobjednano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.