Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Nikde netvrdím, že PS Now nemá nic společnýho s hraním PS3 her na PS4. Na to se tu taky ovšem nikdo ani neptal. A jistě chápeš rozdíl mezi testováním a "fungováním". K veřejnému a hlavně celosvětovému spuštění služby koneckonců nemusí vůbec dojít. Každopádně pokud dobře chápu princip té služby, tak to opravdu nebude mít s PS+ a s IGC nic společného. A vzhledem k tomu, kolik předplacených video a hudebních služeb je v ČR dostupných na PSN storu pro PS3, PS4 a Vitu (žádná), tak bych si nedělal moc velké naděje ohledně fungování služby v ČR. Každopádně je fajn, že jsi doplnil san andreasovu odpověď ;) Peace

Odesláno (upraveno)

Tak vyřešeno - zase to pohnojil update firmware na 1.71 - kdyby měl někdo problém tak tady je řešení:

http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Support/Playstation-4-DNS-Failure-NW-31250-1/td-p/21423393/page/3

pro mě stačilo místo Wifi použít kabel a nastavit " manualy set DNS 208.67.222.222 and 208.67.220.220 "

dík vše za pomoc!

Upraveno uživatelem Konysss
Odesláno

Zdravíčko pánové, mám dotaz. Hry, které si stáhnu zdarma když mám Playstation plus mi zůstanou ikdyž už si PS Plus nepředplatím a nebo mi zmizí? Četl jsem, že potom co člověk předplatné neobnoví, tak mu zmizí. Já jsem si totiž pořídil tu 14 denní verzi, abych si to vyzkoušel a stáhnul jsem si resogun. Dneska mi 14 dní skončilo, ale hru pořád mám, tak se ptám jestli je to nějaká chyba a nebo mi hra zmizí později, nebo dokonce zůstane. Díkyza info

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu