pilulkin Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 Pokud nebereme v potaz jednotlivé platformy, tak ve finále bude po těch všech změnách v plusku o 5 her ročně méně. A zrovna těch, u kterých byla jakáž takáž jistota, že to budou kvalitní AAA hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zample35 Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Ahoj, když si pořídím na PS4 ps+ budu moc hrát i PS3 hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Ahoj, když si pořídím na PS4 ps+ budu moc hrát i PS3 hry? Muzes hrat ale pouze na ps3 hry urcne pro ps3. Na ps4 hry ps4 a na vite hry na vitu:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Vyhledej si neco o PSnow ;) (zatim to je closed US beta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Vyhledej si neco o PSnow ;) (zatim to je closed US beta) To bude až někdy v 20XX, prosímtě, tak nedělej, že seš velkej frajer, co vše zná...takhle, jak to napsal sanandreas, to prostě je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Ty si vul :lol: rikam snad ze to je jinak? Prober se "CoĎáku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Ty si vul :lol: rikam snad ze to je jinak? Prober se "CoĎáku" Jen říkám, že je to naprosto mimo mísu, to sem teď psát. A no a, že si občas zahraju CoD:Ghosts? Vadí ti to, ichtyle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 zbytecny hate, Zample35 se zeptal a dostal aktualni odpoved,ktera je pravdiva. Az se casem objevi cloud a dalsi moznosti,tak se zepta znova a dozvi se,ze to mozne je. Informace co bude nekdy v budoucnu, je pro nej ted zbytecna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Tiger proč jen tak někomu nadáváš? Nemáš k tomu absolutní důvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Jen říkám, že je to naprosto mimo mísu, to sem teď psát.A no a, že si občas zahraju CoD:Ghosts? Vadí ti to, ichtyle? takže vinen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Nicméně faktem je, že PS Now je úplně jiná služba, která (kromě toho, že ještě nefunguje) nemá s hrama z PS+ nic společnýho a i po jejím spuštění bude stále platit san andreasova odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 (upraveno) takze mi chces rict ze PS now nema nic spolecnyho s hranim her z PS3 na PS4? Myslel jsem to jako doplneni andreasovi odpovedi ale whatever. BTW sluzba funguje to ze nejsi v closed beta neznamena ze to nefunguje -..- , ano nic to spolecnyho nema s PS+ aspon tedy zatim. Upraveno Červen 3, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Nikde netvrdím, že PS Now nemá nic společnýho s hraním PS3 her na PS4. Na to se tu taky ovšem nikdo ani neptal. A jistě chápeš rozdíl mezi testováním a "fungováním". K veřejnému a hlavně celosvětovému spuštění služby koneckonců nemusí vůbec dojít. Každopádně pokud dobře chápu princip té služby, tak to opravdu nebude mít s PS+ a s IGC nic společného. A vzhledem k tomu, kolik předplacených video a hudebních služeb je v ČR dostupných na PSN storu pro PS3, PS4 a Vitu (žádná), tak bych si nedělal moc velké naděje ohledně fungování služby v ČR. Každopádně je fajn, že jsi doplnil san andreasovu odpověď ;) Peace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Netusite kdy ma vyjit Trine na plusko? Ja mel za to ze dnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Dnes uz vyšlo.. Nicméně jsem se nekde dočetl, ze je nějaký problém se stahováním.. Pokud se ti nezobrazí v nabídce psplus, zkus ho na psn najít manuálně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Diky zkusim to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Tak jsem ho manualne nasel a uz stahuju...Dekuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 Ahoj, povedlo se vám stahnout free hry z PS4 za June? Mě to při Trine i Pixel hodí connection error (včera večer i dnes ráno). Nemůžu stáhnout ani DEMA - v podstatě nic z PSN. Úlet ale je, že na PSN se normálně dostanu takže v připojení problém nevidím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 Asi nějaká chyba. Už by se mohli na PSN cz zamyslet, je to tam jak u snědeného krámu a dost věcí tam chybí, třeba sekce DEMA, aj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalejVader Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 (upraveno) Zkus si nastavit tyto DNS: DNS1: 8.8.8.8 DNS2: 8.8.4.4 Funguje wifi (UPC). Takže potvrzeno! :party: Upraveno Červen 5, 2014 uživatelem adio45cz wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 (upraveno) Tak vyřešeno - zase to pohnojil update firmware na 1.71 - kdyby měl někdo problém tak tady je řešení: http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Support/Playstation-4-DNS-Failure-NW-31250-1/td-p/21423393/page/3 pro mě stačilo místo Wifi použít kabel a nastavit " manualy set DNS 208.67.222.222 and 208.67.220.220 " dík vše za pomoc! Upraveno Červen 5, 2014 uživatelem Konysss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 (upraveno) Zkus si nastavit tyto DNS:DNS1: 8.8.8.8 DNS2: 8.8.4.4 Funguje wifi (UPC). Takže potvrzeno! :party: jo, na google dns je vždy spoleh - takže to mi nešlo, ale podle rady nastavit si DNS na 208.67.222.222 ; 208.67.220.220 to už jede. Upraveno Červen 5, 2014 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Zdravíčko pánové, mám dotaz. Hry, které si stáhnu zdarma když mám Playstation plus mi zůstanou ikdyž už si PS Plus nepředplatím a nebo mi zmizí? Četl jsem, že potom co člověk předplatné neobnoví, tak mu zmizí. Já jsem si totiž pořídil tu 14 denní verzi, abych si to vyzkoušel a stáhnul jsem si resogun. Dneska mi 14 dní skončilo, ale hru pořád mám, tak se ptám jestli je to nějaká chyba a nebo mi hra zmizí později, nebo dokonce zůstane. Díkyza info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 no jako hra ti zustane ale hrat ji nebudes moct bude tam napsano ze vyprsela (expired) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Mám takový dojem že abys měl ten trial tak je potřeba kreditní karta =) a pokud to tak je tak je automaticky zaplé automatické obnovování takže nejspíš se ti to automaticky prodloužilo a strhlo se ti to z účtu =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.