aaischa Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Odesláno Září 2, 2015 odemknou se jen prodlouzenim pluska na tvym uctu... bohuzel, ale urcite se mu to i tak vyplati treba na ctvrtrok koupit bo tak Citovat
ecik Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Odesláno Září 2, 2015 Uff, tak to jsi mě moc nepotěšil. Každopádně díky za odpověď. Ještě se zeptám na jednu věc. Šlo by to řešit tak, že by si on tedy kupoval ps+ na můj účet, tím pádem by se hry odemkli a tím, že je nastaven jako primární by mu pak veškeré ty hry šli spouštět i z jeho účtu? Multiplayer by mu také fungoval u všech her při spuštění z jeho účtu, protože se ps+ sdílí v rámci konzole? Je to tak? A dá se změnit email na PSN? Svůj účet mám totiž zaregistrovaný na svůj hlavní email a ten mu samozřejmě předat nemůžu Citovat
aaischa Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Odesláno Září 2, 2015 presne tak by to slo a fungovalo jak pises :) email se zmeni, ty jen odkliknes odkaz co ti prijde a tim potvrdis zmenu mailu Citovat
WhiteCroWCZ Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Odesláno Září 2, 2015 Kde se da zmenit ten email k ps uctu? Citovat
aaischa Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Odesláno Září 2, 2015 Melo by to byt prez ps store, account settings ale jenom na pc, u pska nevim jesli to jde primo Citovat
WhiteCroWCZ Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Odesláno Září 6, 2015 Tak dneska jsem vyzkousel to grove home. Vydrzel jsem to hrat cca 2minuty max. Kdo toto volil at si da pres drzku :) vi se jestli se bude volit i tento mesic nebo bude tento mesic v rukach Sony? diky Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Září 6, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Září 6, 2015 Naprosto souhlasím. I tetris z 80 let je zábavnější 😁 Citovat
sx2000 Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Odesláno Září 6, 2015 Pro me nejhorsi mesic za celou dobu co mam ps+..nakejch 9 mesicu. Ani jedno sem nemel pusteny dyl nez 5 minut Citovat
aaischa Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Odesláno Září 7, 2015 volit se ma jednou zacas ne pokazdy aspon tak psalo sony, jinak sem si rikal ze ot nebude tak spatny a i ty pixelovky pro vitu sou peknny srajd.... nakonec me to taky moc nepotesilo, ale tak snad bude dalsi mesic lip :D (ikdyz nejspis nebude) Citovat
Mandaz Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Odesláno Září 7, 2015 ale bude líp, a to z jednoho jediného důvodu - hůř než tento měsíc být už nemože :D Mělo to aspoň jednu výhodu, rychle staženo, rychle odzkoušeno a ještě rychleji smazáno :D Citovat
mikas_cze Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Odesláno Září 7, 2015 Já si myslím, že příští měsíce už tam bude Killzone nebo Knack, jelikož šli ceny zase dolů a obě jsou za pár kaček :-) #nadeje Citovat
BioToXx_ Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Odesláno Září 7, 2015 Knack by mohl :) a nebo Resogun... Jinak to co bylo ted jsem jeste nezkousel... jeste kdyz jsem mel PS3 a platil plusko tak jsem si daval uz jakoby stahovat ty hry na PS4 a ted kyz sem PS4 poridil tak tam mam Infamous First Light,Injustice,MGS apod. :D Citovat
aaischa Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Odesláno Září 7, 2015 presne davat do knihovny hry kery se hodej az budes mit danou konzoli je super vec :) Citovat
mikas_cze Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Odesláno Září 7, 2015 Knack by mohl :) a nebo Resogun... Jinak to co bylo ted jsem jeste nezkousel... jeste kdyz jsem mel PS3 a platil plusko tak jsem si daval uz jakoby stahovat ty hry na PS4 a ted kyz sem PS4 poridil tak tam mam Infamous First Light' date='Injustice,MGS apod. :D[/quote']Resogun by měl být normálně zdarma ne ? Už tam byl při začátku prodeje PS4. Citovat
BioToXx_ Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Odesláno Září 7, 2015 to samozřejmě :D trochu mě trápí že jsem měl období kdy jsem to nedával a třeba teď mě nejvíc štve Rocket League. Resogun by měl být normálně zdarma ne ? Už tam byl při začátku prodeje PS4. opravdu ? to se musím podívat :D Citovat
mikas_cze Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Odesláno Září 7, 2015 Myslím, že se u Resogun platilo jen za nějaké DLC. Odesláno z Sony Xperia Z2 Citovat
Moderators drak3go Odesláno Září 7, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Září 7, 2015 Konečně hry, u kterých vám nehučí ty vaše vysavače a vy zase budete jen remcat :cheesygrin: Citovat
aaischa Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Odesláno Září 7, 2015 resogun je stopro free od zacatku jen dlc je za priplatek :) Citovat
sx2000 Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Odesláno Září 7, 2015 Ja sem si ten Resogun kupoval za par kacek tak mesic nazpet bez DLC O.o Citovat
pilulkin Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Odesláno Září 7, 2015 Já kupoval k Resoganu season pass v akci za cca 80 Kč a byly to nejlíp investovananý peníze na storu za poslední dva roky. Citovat
Marr Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Odesláno Září 7, 2015 Resogun byl v PS+ hned pri launchi konzole v prosinci 2013, spolecne s Contrastem. Jedna z nejlepsich PS+ nabidek v historii PS4. :) Citovat
BioToXx_ Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Odesláno Září 8, 2015 Resogun byl v PS+ hned pri launchi konzole v prosinci 2013, spolecne s Contrastem. Jedna z nejlepsich PS+ nabidek v historii PS4. :) A co Infamous First Light ? nebo Injustice ? :D to je taky good... Jinak dival jsem se na telefonu a Resogun za 390kč tuším... takže free už není :D Citovat
Hamagen Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Odesláno Září 23, 2015 Nevíte kdy budou známy hry na další měsíc? Citovat
BioToXx_ Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Odesláno Září 23, 2015 tuším že SONY to oznamuje až těsně před koncem měsíce... jinak : http://www.product-reviews.net/2015/09/22/ps-plus-october-2015-free-games/ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.