Shark88 Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 kjuler: díky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Fred Dutton 20 September, 2014 @ 6:19 pm At present it looks like the next batch of Plus games will go live on October 8th, so look out for the announcement on or around October 1st. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Ted se asi budu blbe ptat. To Driveclub bude na PS+ ke stazeni zadara cela hra, krom par trati, aut. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 No, spíš obráceně - pár tratí a aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Tak jsem TATAR :cheesygrin: v tomhle pripade, taky super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madi7 Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Zdravim,zrovna si chci zakoupit ten 3mesicni ucet a nebere mi to postovni smerovaci cislo.Nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 tak tak dej nějaký jiný, ne? myslím si, že to je celkem jedno, že to nebude kde ve skutečnosti bydlíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 Zadavany PSČ musi byt sparovany s udaji na platebni karte, je spravne, ze to tam vepisuje takle. Mel jsem stejny problem a vlastne i stale mam, kartu pouzivam vsude bez problemu, ale s PS4 mi nefunguje. Volal jsem na infolinku a ani tam mi nepomohli. Smutny, clovek jim chce narvat penize a nemuze : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Tak dneska mají být oznámeny hry na měsíc říjen. Co tipujete? Myslíte si, že se dočkáme nějaké větší hry(nepocitame driveclub edici)? Na forech se hodne sklonuje ta chobodnice :D octodad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Pry má být Assassins Creed Black Flag, to by mě potěšilo ale pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 tak to bych si možná i PS4 konečně koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 A netusite kdy ma vyjit ten Driveclub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 ja tipuju Knack.. DC vychází 8.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 taky myslím Knack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Myslím si, že DC bude ta 'velká' hra na říjen, další dají nějakou indii.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 A pokud bude kdy v plusku AC4, tak to bude verze pro PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Driveclub má být seperátně, měli být tedy dvě další hry. Knack by tam být neměl vzhledem ktomu, že má malé hodnocení na metacritic. Nejvíce se sklonují tyto hry Octodad: Dadliest Catch Flower (cross-buy) Injustice Steamworld Dig Assassins Creed Black Flag Nakonec to muze byt samozdrejme uplne jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Ano, DC bude zvlášť, takže tento měsíc budou pro PS4 3 hry, ale že by celej rok nic a pak tam foukli v jednom měsíci 2 velký hry? A na metacritic si už myslím dávno nehrajou, takže v budoucnu Knacka v plusku čekám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Osobne bych cekal jako prvni AAA hru na Plusku neco od Sony, co bylo k dostani na launch konzole, takze Knack nebo Killzone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 (upraveno) Jedna jistá AAA hra přeci tento měsíc je a to DRIVECLUB !!! PS4 Octodad: Dadliest Catch Flower (cross-buy) Injustice Steamworld Dig Assassins Creed Black Flag PS3 Rain Resident Evil: Revelations Castle of Illusion Gran Turismo 6 Terraria (cross-buy) Rayman Legends PS Vita Killzone Crimsonland Terraria (cross-buy) Worms Revolution Extreme Velocity Ultra OlliOlli Upraveno Říjen 1, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Doufam v rogue legacy a terraria obe bych si i rad koupil ale koupit si neco co je indie kdyz mam plusko se nevyplaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 mikas_cze: Myslel jsem full verzi, o DC samozrejme vim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 #Driveclub mam predobjednany hral jsem to je to pecka za 1040 kč hands down must have. Proste nejde odolat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Pokud se nepletu tak Sony na jaře slíbila, že od října nebo listopadu už bude PS4 PS+ vždy obsahovat jednu AAA hru a ne jen india Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 To nevim ale krom Diabla a UFC vsechny AAA hry bud mam nebo sem dohral a prodal takze to je pro me docela zbytecny .D ale pokud tam bude aaa hra tak knack mozna killzone jina ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.