Mojmir Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Znechucen být můžeš, ale nic s tím neuděláš, MS nabízí podobné sra*ky. Jediné co mně dlouhodobě uklidňuje je přísun slevněných digitálních her. Jedinou hru kterou z PS+ jsem hrál delší dobu byl Infamous a začínám přemýšlet, jestli by mě nevyšlo levněji jí koupit v krabicové verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Hra Mortal Kombat X,ktera vyjde pristi mesic bude vyzadovat k hrani online psn+, sony si to vynutila bohuzel. Jinak japonske psn je trochu jine nez to nase a americke, je tam 2x tolik her, bohuzel pro vetsinu neni eng nazev. Jinak na twitteru probehla omluvna akce pro Francii a Rusko, v techto zemich jsou hry oznamovany nejdrive a pry to bude dnes vecer. Tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Ke kazdy hre (multiplayer) potrebujes PS+ nevidim v tom zadnou novinku ani neco proc se rozcilovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Valiant Hearts, Oddworld, OlliOlli 2, Counterspy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 http://www.eurogamer.cz/articles/2015-03-03-odhaleny-plne-hry-v-breznu-na-ps-plus Yes je tam ABE :) Hello.Follow me :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Vyckal bych na oficialni oznameni. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Lidi ocekavaji ze za kilo mesicne dostanou AAA hru co stoji litr a vic :) to zase bude na netu nablito jestli se to potvrdi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oclaork Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Za Valiant Hearts bych byl neskonale vděčnej, přemýšlel sem nad koupí do mobilu a jestli bude na PS+ tak to bude fakt bomba. Příběh je opravdu neskutečně propracovanej, když se do toho opravdu zažerete. Jedno + pro Ubisoft za rok 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Valiant Hearts bych bral vsema deseti..uz tudle se mi moc libil ale ted je na ps storu za 400 a to je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Nedávno byl za pár kaček, taky jsem nad ním uvažoval. Je možné že od toho čekám příliš... chvílemi si říkám že jedinou výhodu vidím v těch zlevněných hrách, tak doufám že se tento měsíc pochlapí, protože kamarád s XBOX One mě doslova drtí větami jo to jme měli zdarma, jo tohle jsem koupil za dvě stovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 O Vanocich byly Valiant Hearts ve sleve za 140kc. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Tak jim dávám ještě hodinku a pak jdu zapalovat louč a brousit vidle:coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 (upraveno) Mají kliku:cheesygrin: Leaving PS Plus: 4th March: Apotheon 4th March: Transistor 4th March: Thief 4th March: Yakuza 4 4th March: Rogue Legacy (PS4/PS3/PS Vita) 4th March: Kick and Fennick Entering PS Plus: 4th March: Oddworld: New ‘n’ Tasty (PS4) 4th March: Valiant Hearts (PS4) 4th March: Papo and Yo (PS3) 4th March: Sherlock Holmes: Crimes and Punishments (PS3) 4th March: OlliOlli 2: Welcome to Olliwood (PS4/PS Vita) 4th March: CounterSpy (PS4/PS3/PS Vita) http://blog.eu.playstation.com/2015/03/03/playstation-plus-march-oddworld-dishonored-olliolli-2/ Jako pochlapili se fakt slušně, za mě maximální spokojenost na dva měsíce dopředu:bash: Upraveno Březen 3, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Yes Valliant hearts,olli a counterspy doufam ze me ty hry nezklamou. Nicmene Valiant hearts vsude jen chvala stejne tak zatim Olioli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Valiant Hearts jsem hrál na PS3 a je to naprosto skvělá hra. S chutí si ten příběh znovu prožiju na PS4. Jinak je opět vidět, že na PS3 není PS+ "povinné". Už se na Sherlocka Holmese moc těším:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 tak ze nakonec horsi nez lego hry hold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Lego hry jsou bozi jen Marvel lego je takovy neprehledny a overwhelming (nevim cesky vyraz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Kromě Oddworld, opět hovadiny a nemá cenu kvůli tomu pořizovat ps plus. Každopádně Oddworld vyšel i na PC a dělají se české titulky, ikdyž asi nebudou až tak potřeba. Čekal jsem konečně nějakou větší hru, třeba Knacka a zase nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Takže jako vždy - velké ♥♥♥♥♥. AAA hra žádná, samé lži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 vailant je fajne, a ten couterspy taky neni spatnej.. ja sem spokojenej :) ikdyz oli oli me nepotesil.. moc me to neba a blbe se mi to ovlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Takže jako vždy - velké ♥♥♥♥♥. AAA hra žádná, samé lži. Co bys chtěl za cca. 100 Kč měsíčně? Tyhle malý hry nebo indie jsou mnohdy lepší než některé AAA hry. Radši krátká a zábavná hra, která zabaví na pár hodin a člověk si jí po čase rád projde znova, než nudný AAA titul, který zapnu pouze jednou. Takový Valiant Hearts se mi líbí mnohem víc než pro mě nudný Injustice. Jsou to hry, který by si člověk jen tak nekoupil, ale když je dostane zdarma, tak proč ne. Zahraju si je s chutí, nehledě na to, že AAA hry, který bych si představoval (The Order 1886, Unity, CoD, GTA V,...) tam stejně nikdy/v nejbližší době nedají a člověk si je stejně musí koupit sám. Když už si ten online musím platit, tak tohle je každopádně příjemný bonus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Já si představuji jen to, co nám všem hráčům slíbili. Jejich slib byl takový, že od října bude každý měsíc AAA hra na PS4. Nedodržují to, jsou to lháři a to jsem mega fanboy a není to u mě velmi obvyklé tohle říkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Dweighteee888: Zdroj toho slibu? :) Jinak, ja jsem s nabidkou her maximalne spokojen. Valiant Hearts jsem sice koupil na Vanoce, ale ostatni hry jsem jeste nehral, tak se tesim. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Ne asi Counter Spy je pro me vyhra jak blazen ty mechaniky proste zeru. Skvela hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Ale jo samozřejmně za ty prachy to ujde, ale já už mám všech těch indie her pokrk. Proboha, to už snad můžou hrát jen opravdoví masochisti. Každý měsíc 2 indie hry. Na pc toho taky vychází dost. Úplně se s tím roztrhl pytel. Je tam plno skvělých titulů o tom žádná, ale je toho už prostě moc. Jednou za čas prosím, ale každý měsíc dvě hry? Už prosím ne... P.S. Je to jen můj subjektivní postoj, prosím brát s rezervou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.