Mandaz Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Samopalle, ty si už vymýšláš hůř než nějaký poslanec nebo ujfaluši (nic jsem neplatil a ta částka nesouhlasí) :lol: Já jsem s plusovými hrami naprosto spokojený. Na vitě freedom wars, reality fighter, na ps3 moh warfighter, persona, anebo fc blood dragon sou pecky. A že někdo nemá svatou trojici nadstrojů? Jeho chyba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 (upraveno) perry aby hned nedal poděkování ještě nedávno si vlastnil Xone pěkně ti vymyli mozek :) Mandaz no když to bereš takhle že je to chyba nevlastnit všechno podle mě je to blbost mít ps3 i ps4 a o vitě ani nemluvím :) každopádně byla debata o ps4 hrách v rámci ps+ nevím co tu vytahujete hry na ps3 a vitu osobně si myslím že konkurence je dobrá věc proto nechápu jak si tu psal že xone nic jiného nezbývá než dávat lepší hry myslím že správně by na to měla sony reagovat, ale to se nestane, protože jak si psal sony se prodává dobře super názor :) jinak Mandaz čtu mezi řádky aby si mi pak nenapsal že si vymýšlím :) Upraveno Březen 7, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Nemusi byt jikdo fanatik prece, to byl priklad ono si staci spocitat.cenu tech titulu jen na ps4 kdyz jsme tedy u toho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Samopalle, ty si už vymýšláš hůř než nějaký poslanec nebo ujfaluši (nic jsem neplatil a ta částka nesouhlasí) :lol: Já jsem s plusovými hrami naprosto spokojený. Na vitě freedom wars, reality fighter, na ps3 moh warfighter, persona, anebo fc blood dragon sou pecky. A že někdo nemá svatou trojici nadstrojů? Jeho chyba :D diky diky,usetril jsi mi 300,- jsem zapomnel,ze freedom wars byly zdarma:D Hned jsem si to uveril na psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Ja teda zrovna toho Ramba hrál na ps4 prvně, jo grafika stará, ale hratelnost libova:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Ten rambo to je to broforce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Jo, to je ono.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Co mi vadí na téhle super uber high power generaci 1/ Season Pass - jeden z důvodu proč si myslím, že vyvojáři nežerou trávu 2/ Kvalita Her - koupím si hru za 1.700,- a ta hra se mi seká,(zdravím Bethesdu) 3/ jsem retard a ignoruji bod 2/ a koupím si hru za 1.600,- a jede tak na 20 fps při akci(zdravím Avalance Studios) 4/ obecně v těch hrách vidím velmi malý posun, možná to změní VR ale moc tomu nevěřím PlayStation®Plus mi nevadí platit, sem tam si něco z nepřeberného množství indí titulu něco zahraju (resogun, rocket league), spíš mě štve že si nemůžu najít nějakou srdcovku hru,kterou budu hrát hodně dlouho online. Destiny mě totálně naštvalo(přitom Halo byla tak perfektní sériie) No uvidíme snad něco dorazí :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Já mám tyhle indie taky celkem rád. Rád si je zahraju na mobilu, na tabletu nebo na Vitě. Ale abych kvuli nim žhavil PS4, zapínal svoji obrovskou televizi a ničil si analogy na DS4, to teda ne. Chápu, že to dají na PS4, kvůli prodejnosti, ale že plno takových her není ani na Vitě, to mě celkem dostává. Je to škoda, že na výkoným železu hrajeme hry z roku 1 a na konzoli primárně určené k takovýmu typu her není kromě Helldivers a dalších asi 2 her, není žádná pořádná hra (Valiant Hearth, Never Alone, starý díly GTA a plno dalších titulů). Jaký je pak důvod si tu Vitu kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Inu, nad těmi posledními 20 novými komentáři co se tu objevily od mé poslední návštěvy včera jsem se náramně pobavil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 (upraveno) V dubnu by měla být v plusku mj. i hra Dead Star, a to hned v den vydání. Vývojáři těm, kdo si hru přeobjednali, dali vědět,že si hru budou moci v dubnu stáhnout v rámcu pluska. EDIT: Upraveno Březen 9, 2016 uživatelem Mandaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 Na todle se tesim tydle hry me hodne bavi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 čau kluci a holky , nemáte někdo jednodení plusko? Na svém účtu ho mám a mám účet nastaven i jako primární, ale potřebuji si na jiném účtu stáhnout zdarma tank a to jde jen s aktivním pluskem a nechci kupovat zbytečně další měsíční.. Tak kdyby někdo měl navíc, tak prosím do zprávy. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 tak si vytvor nové konto a budeš mať plus na 14 dní zdarma;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 To by bylo úžasný začínat znovu, když mám na tankach 7tiery ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 Nemyslel to hrát na tom nově založeným ale použít pouze to Plusko z toho účtu [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 Saixx jak jsem psal v tom prvním příspěvku, mám na primárním účtu plusko tak bych ho samozrejme použil, ale na dalším účtu ti plusko nesviti , jen můžeš hrát online jestli rozumíš ,jak to myslím. .proto si to na tom jiném účtu nemohu ve storu zadarmo zakoupit.. nejde to, chce to aktivní plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 Ahaaa jo tak. Musíš počkat jak bude někdo zase rozdávat [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 No právě :-) bych to jednodeni i koupil třeba za 30 Kč. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 (upraveno) snad někdo není takový blbec a žid že by chtěl jednodení kod zaplatit ;) zkoušel si ten co tady někdo pár stránek zpátky dával? Upraveno Březen 11, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Březen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 Moc děkuji drak3go poslal mi kód a pomohlo to. Tanky vpřed :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2016 Tak drak, to je zdejší guru [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 Zdar, nevíte proč mi nejde zaplatit ps+ na měsíc když mám na úctě 220kč? Chce to pořád kreditní kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 Bez karty nebo Paypalu to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Březen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2016 (upraveno) to je na prd když používám předplacené kupony a chtěl jsem těch 220kč využít. Ještě se zeptám když koupím plusko na nějakém slotu a aktivuju jako primární, bude aktivní i na mém hlavním účtu, popřípadě i na ostatních sek. účtech u sebe v konzoli? Myslím že to tak funguje... Upraveno Březen 13, 2016 uživatelem RakovinaRohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.