Mandaz Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 enbíej jsem naposledy hrál na vietnamských kazetkových tv hrách, takže ovládání už horší snad byt nemože :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Další dobrej měsíc, po Tropicu. NBA je zrovna hra kterou si rád zahraju, ale nekoupím a hry jako Gone Home mám hodně rád. Snad jim to vydrží aspoň půl roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 31, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 NBA 2K16 je dobrý tip, podle mě šance, že to tam bude je asi taková, jako že dnes ve Sportce vyhraju 300 miliónů .. ajo, já si vlastně ještě ani nevsadil :roll: Jestli to tam nakonec vážně bude tak doufám, že jsi si dnes tu sportku vsadil a že následně uděláš v Pardubkách pořádný mejdlo pro zdejší komunitu, ty milionářu blbé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Vypada to na dalsi vydareny mesic :-) Jen aby to NBA nebylo nejaky osekany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 (upraveno) Ty voe co tím mysliš osekaný? Že budou mít hráči jednu ruku? Hrát na jeden koš?Nebudou mít nohy? Nebo grafika z 386? F*ck :lol: Upraveno Květen 31, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 31, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Ne řekl bych, že myslel např. pouze kariérní mód nebo, že bude dostupné jen něco a zbytek penízky [emoji6] Každopádně to tak nebude, proč by dávali do pluska něco osekanýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Osekaný je to leda tím, že když nemáš plusko aktivní, tak si nezahraješ. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 nee vtipalci :cheesygrin: myslel sem spis neco ve stylu jako sme dostali Kings Quest a byla tam jen jedna jedina epizoda,metal gear solid kde byla pouze jedna kampan, Driveclub pouze demo apod :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 čumím jako blázen že dali tu NBA 2k16 , ale taky si myslím že v tom bude nějaký háček něco jak ten driveclub co dávali každopádně nba mám placku takže díky sony má teměř nulovou hodnotu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 jaký háček furt proboha živého? Furt sa tu pejčuje o aaa hře a dyž ju dajů, tak hnedle hledáte háček :lol: U teho king questu bylo jasně řečené už při uvádění, že se bude jednat o první epizodu. No a drajvklub byla epizoda sama pro sebe, už tuším při představení hry bylo řečeno, že verze zdarma pro pluskaře bude mít menší rozsah než plná (bez pr keců = větši demo) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 Je to doma neveriaci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 To je dobrý masakr, těch 300 mega jsem stejně nevyhrál, ale že dají hru v minimální ceně 1049Kč (heureka) na Plusko za 1249Kč na rok (socialove seženou i za 900Kč) je Teda Dobrý masakr, ještě, že jsem se jich ve výprodeji zbavil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 Koho tím mysliš (sociálové)? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 Mozna je to jako reklama pro nadchazejici NBA2k17 v septembri.I tak sbiram trofeje a Nba2k16 ma difficulty 10/10 tak to jen tak skusim ale gone home si teda zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 že by třetí ps+ hra kterou zahraju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 Pro pluskare jsou nove slevy na storku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 Ahoj lidi, mám dotaz, pokud vyzkouším ps plus na 14 dní zdarma a díky tomu koupím levněji hru, zůstane mi aktivní i po tom co plus vyprší? Vím, že to tak je u her zdarma (teď výborný basket). Jde mi o Infamous, který vychází na 250 :-) A pokud ano, nejde pod novými a novými účty vždy na 14 dní "vyzkoušet" plusko? Ne že bych to dělal, jen mě zajímá jestli to mají nějak ošetřené. Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 1, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 Hra ti zůstane, nefunkčnost her po vypršení PS+ se vztahuje jen na ty měsíční hry ,,zdarma''. Jinak zkoušení toho 14 denního není podle mě nijak ošetřeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 Díky moc za odpověď. šlo mi o tu akci na Infamous, zítra končí. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2016 Kluci,poprosim o info.Pry je ted v akci plusko 12 a ,3 mesice gratis.Plati to i pro ty,kdo plusko nekdy kupovali,nebo jen pro novacky?diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2016 Já mám plusko momentálně aktivní a koupit nejde což bych řekl, že je opět akce Sony nalákat nový lidi vzhledem k tomu, že klasický 12 měsíční jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2016 Myslím, že není nutné být nový uživatel PS+, mělo by stačit, že momentálně nemáš PS+ aktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2016 Melo by to byt jak pise kolega nade mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2016 Diky.Info je pro hocha,co mu skoncilo predplatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2016 Hele ted jsem koukal na japan ps plus je Evil within na ps4 free ,taky luxus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.