eRik Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2016 je to přesně tak, jak píše týpek nademnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2016 Můžu potvrdit, mě to koupit jde a předplatné mi skončilo před 4 dny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2016 Mě plusko vypršelo včera. Ozkouším dnes na storu a uvidím. Ale taky myslím, že to bude jen pro nováčky. Sent from my iPhone using Tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2016 Kdo by mnel zájem tak na Japan Ps plus je free game na PS4 The evil within (Psycho Break) na tento mesíc což je taky luxus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 10, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2016 Ale k tomu musíš mít koupený JPN PS+, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2016 kazda hra free v ramci psn+ vyzaduje psn+ aktivni,jedno jaky ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 10, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2016 To jsem si myslel. A to se vyplácí si kupovat několik PS+ pro různé regiony? Zaplatit třeba CZ, US, JP a vysypat za to každý rok ty peníze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2016 tak jpn se urcite vyplati ma uplne jiny druh her, americky uz je bohuzel s nabidkou stejne jako Evropa,takze ho nema cenu kupovat. Ti dam pak vedet,az bude kamos v jpn,tam jsou psn+ kody za cca 500-600 v prepoctu. Bohuzel i kdyz jsou na ne akce,tak stejne clovek neprecte ani prd:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2016 (upraveno) Hele netreba nic kupovat ak vam ide len o jednu hru momentalne ako mne tak staci si spravit ucet na japan zadat kreditku , kupit si 14 day ps plus free a vymazat kreditku no a ak to za 14 dni nedohrajete tak jeste jednou repete. Upraveno Červen 23, 2016 uživatelem Fogzila Edit : Kreditku mi nesebralo ale v minulosti mi to šlo,oprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekk96 Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 Jsem asi mimo ale co je to ten japan? :D To je jako vytvorit ucet v japonsku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 Jj, ale primo tam :-) musis si tam zaletet a zalozit to treba na letisti a pak se vratit. Za ty slevy se ti to vyplati :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekk96 Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 OK díky moc :) zítra odletam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekk96 Odesláno Červen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 Vytvořil jsem si japan ucet ale nejde tam dat ani kreditka ani paypal ucet nevite co s tim? Diky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 je to jako u usa uctu nejde, jedine karty nebo si pres zname vytvorit v jpn kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekk96 Odesláno Červen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 aha moc dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 Nebo normálně koupit dobíjecí voucher ;) Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2016 Hovorí sa že jedna z free games na júl by mohli byť Resident evil 6 alebo Evil Within,ktorý je práve teraz free na japan store a bolo ohlásené aj pokračovanie na evil within čo mi príde dosť reálna šanca že to tam bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2016 tak objektivně musím uznat že po te nba ted i kdyby pár měsícu sony dávala kostky jako blázen tak nemůže říct nikdo ani popel samozřejmě evil by byl fajn ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2016 (upraveno) To samozrejme,inak je ešte šanca že tam bude nepovedený AAA titul neco jako tony hawk pro skater 5,ale pravda nebudu prekvapenej když to bude full indie list :D Upraveno Červen 24, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Červen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2016 Saints Row: Gat Out of Hell (PS4) Furi (PS4) Fat Princess (PS3) Call of Juarez: Bound in Blood (PS3) Prince of Persia: Revelations (PS Vita) Oreshika: Tainted Bloodlines (PS Vita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2016 http://doupe.zive.cz/clanek/zname-cervencovy-line-up-playstation-plus-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2016 Červenec: Saints Row: Gat Out of Hell (PS4) Furi (PS4) Fat Princess (PS3) Call of Juarez: Bound in Blood (PS3) Prince of Persia: Revelations (PS Vita) Oreshika: Tainted Bloodlines (PS Vita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Červen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2016 Napiste to sem jeste nekdo dalsi at je to tady minimalne 10x za sebou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2016 Haha, sorry, me nejak neskakala upozorneni na tenhle topic, tak jsem si nevsimnul.. [emoji87][emoji85][emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2016 Ja som maximalne spokojny,furi vypada na zaujmavu hack n slash.Jeste doplnim ze ps plus hraci budou mit pristup do bety moba hry paragon a kill strain. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.