Mandaz Odesláno Únor 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 Ja to beru jen jako doplnek, navic mam ps3 i vitu, takze ja mam indijanky rad. A navic nekom vychazi 4 exkluzivitky na zacatku roku, zatimco druzi rusi hry. Tak je jasne ze majitelum tech druhych potrebuju zacpat hubu aspon hrami zdarma TREYYY reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 Taky mám i vitu a někdy se vyplatí nějaké ty blbustky na cesty tam zdarma mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Únor 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 O Little Big Planet jsem uvažoval, to je to taky taková blbost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 2, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 No co jsem tak letmo četl tak zdaleka nejslabší díl série. Každopádně každý má jinou herní chuť že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Únor 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 LBP nepoznám ani som sa k tomu nechystal ale ked už tak sa aspoň odreagujem pri tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 LBP je super ! Škoda že ho mám dohrané :/ btw Fogzila: odreaguješ ? Tomu teda opravdu nevěř není to tak lehké jak vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 To už prekusnem, po DS3 a tej temnej atmosfére chcem hlavne niečo farebné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 http://www.pushsquare.com/news/2017/02/rumour_march_playstation_plus_games_leaked_ahead_of_announcement + promo akce pro ty, kdo ho nemají - měsíční PS+ za 27 Kč. Fajn cena za vyzkoušení únorových a březnových her z pluska. https://store.playstation.com/#!/en-cz/reward_game/playstationplus-1-month-membership/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS1MX99C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watashi Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 Zdar, kdyz si koupim ps plus z nejakyho eshopu a pak ho chci na storu aktivovat, jde to i bez kreditky nebo paypal accountu? Ten trial to vyzaduje a cet jsem, ze i 1 month subscription . Da se to nejak aktivovat bez kreditky a paypalu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jukyn Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 Koupil jsem klíč od Draka tady na foru a šlo to normálně....žádná kreditka nic, na rok mám členství... drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Březen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2017 Zdravím, chci se zeptat kde se dá nejvýhodněji (nejlevněji) zakoupit roční ps plus? Jestli to vůbec někde jde. Na konci března mi končí tak zkouším ušetřit. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2017 tady na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Březen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2017 A v jakém vláknu je prosím nějaká nabídka, nebo kdo nabízí? Nějak se mi to nedařil najít. Děkuji. //edit tak už mám. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2017 Na duben byla potvrzena/oznámena do pluska multiplejerová hra Drawn to Death Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Březen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2017 No tak to bude bomba. To je jak z dob ZX Spectra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2017 http://www.hrej.cz/novinky/2017/03/29/zname-kompletni-nabidku-ps-plus-na-duben-43916/ Ho*na na entou. Dweightee888, craig27, Martinoslav a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 29, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2017 Jak můžeš něco takového napsat. Teď se na tebe strhne lavina kritiky co by si za cca 100,- měsíčně chtěl [emoji3] AAA tituly? [emoji3] - jinak ano přiznám se sdílím tvůj názor.Ale ne teď vážně. Opakuju to pořád dokola že SONY prostě od lidí ty prachy dostat musí pokud chtějí hrát online tudíž nemají potřebu nic lepšího dávat. Člověk má doma stroj kterej v době vydání stál 12(?) tisíc a hraje na něm hry z dob Segy [emoji57]Na PS3 jsem si PS+ platil pač tam byly opravdu někdy luxus hry a byl jsem za něho rád, dneska ho MUSÍM opravdu kupovat jen proto že chci hrát online.Tímto samozřejmě děkuji obchodníkovi od kterého jsem ho měl za pár Kč a tolik mě to neštve [emoji6] valis1 a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2017 https://blog.eu.playstation.com/2017/04/26/alienation-and-tales-from-the-borderlands-are-your-playstation-plus-games-for-may/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Duben 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2017 http://blog.us.playstation.com/2017/04/26/ps-plus-free-games-for-may-2017/ tu uvádzajú namiesto allienation hru abzu tak neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2017 EU Aliennation US Abzú Case closed Marr reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2017 Mohli by se soudruzi ze Sony trosku zamyslet a zmenit moznost nakupu bundle her, kdyz uz jednu hru mate... Jako priklad uvedu: Resident Evil Deluxe Edition Origins Bundle (obsahuje RE a RE 0 + DLC). Bundle koupit nemuzu, protoze uz mam "koupen." z pluska RE. Proc mi nedovoli koupit cely bundle znovu? Takhle musim koupit solo RE 0 + DLC... a kdyz mi vyprsi plusko, tak prijdu i o RE a budu ho pripadne muset koupit znovu = draz nez je v bundle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2017 jestli se to potvrdí celkem gut nabídka, i když někteří budou kafrat i kdyby tam sony pichla tlou2 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2017 Jop killing floor bych bral, ale nebylo Life is strange uz v plusku nahodou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2017 nepleteš si to s jednou epizodou co je zdarma? Já mám plusko od červenca 2015, tahám všechny hry a life is strange tam tuším nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 26, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2017 Pěkný, ale kurňa vážně po 2 měsících co sem koupil Life is Strange bude v plusku [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.