Kamel Odesláno Únor 6 Nahlásit Share Odesláno Únor 6 Já bych ještě týden počkal, než na Plejstejšn oznámí Microsoft gamepass :D. Pak budu moct xko posadit na poličku jako antickou relikvii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 6 Nahlásit Share Odesláno Únor 6 @Kamel pokud máš komín edicu tak připojit ke grilu, potáhne pak líp okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 6 Nahlásit Share Odesláno Únor 6 Jestli komín nemáš, tak ho můžeš využít jako digestoř okajos a Crashíčeq reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 6 Nahlásit Share Odesláno Únor 6 jako game pass na ps by byla parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 28 Nahlásit Share Odesláno Únor 28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 29 Nahlásit Share Odesláno Únor 29 Sifu fajne, ale toho tu asi už všichni mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 27 Nahlásit Share Odesláno Březen 27 mirai_trunks a lostkojot reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 28 Nahlásit Share Odesláno Březen 28 Konecne neco co skoro nemam mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 1 Nahlásit Share Odesláno Květen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 2 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2 citim tam tech 4k rocne uplne. fifa, dlc na hru co nikdo nehraje a zbytek utekl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 2 Nahlásit Share Odesláno Květen 2 To už se víc vyplatí nákupy na Temu, než plejstejšn předplatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Květen 2 Nahlásit Share Odesláno Květen 2 @werty @Mandaz Já vam dám komín náhodou to nehučí ani se z teho nečadí slyšet to není vubec jiak PS+ mně nezajíma bych ty hry ani nestíhal dohrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 2 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2 Děkujeme za reakci. komín jsem musel dohledat několik meaicu z5. a proc reagovat na vlakno ps plus kdyz nemas zajem? kouzlo moderniho internetu. mit moznost vyjadtit se k vecem co me nezajimaj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Květen 2 Nahlásit Share Odesláno Květen 2 já bych se také prosím chtěl vyjádřit k něčemu co mne vůbec nezajímá...jo...a já znám taky kouzelnou formulku-když jsem ji použil tak se v Mirage otevřela brána ve skále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 2 Nahlásit Share Odesláno Květen 2 před 9 hodinami, mirai_trunks napsal: citim tam tech 4k rocne uplne. fifa, dlc na hru co nikdo nehraje a zbytek utekl:) skvěle to parafrázuje název jedné hry co bude - tunic lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 2 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2 jako TUnic a shadowfárior 345 jiste kvalitni hry ale porad tam nevidim tu slibovanou peckovitost her co zpusobila zdrazeni. OK, day1 hry nebudou, fklídku. tak co day 180? jasny, 4k stoji to nejlepsi predplatne ale stejne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 28 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28 Tak další měsíc a snad to nemá cenu postovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 28 Nahlásit Share Odesláno Květen 28 Souhlas. Uděláme to jako řsd. V měsíci červnu probíhá technologická přestávka mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 29 Nahlásit Share Odesláno Květen 29 To je až tak špatné? Neviděl sem teda nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 29 Nahlásit Share Odesláno Květen 29 lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 29 Nahlásit Share Odesláno Květen 29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 29 Nahlásit Share Odesláno Květen 29 Jak to tak vypada, tak s letosnima days of play levnejsi PS+ nekoupim... mam do 13.6. Max ho mozna zrusit a pak by byla sleva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 29 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29 Zkus, ale veřím, že to nebude fungovat *edit* pisu bude ale myslim nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 29 Nahlásit Share Odesláno Květen 29 Protoze jsem nekde cetl, ze pro "nove cleny" je 30% sleva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 29 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29 pisu neco, ale myslim nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.