werty Odesláno Květen 29 Nahlásit Share Odesláno Květen 29 PS+ mi končilo v prosinci a od té doby jsem slevičku nedostal. Ale co já vím, když to zapnu jednou za měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 29 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29 tak zapni a kukni, ale kdyz je regulerne skonceno tak slefa plati. to aktivoval kamos dneska, kdyz ale porad par dni zbejva tak smolik myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 30 Nahlásit Share Odesláno Květen 30 Kdyby někdo chtěl nového slimejše z mechanikou za 10490kč tak tady je kod AB0WJCKZPS na -2000kč do smarty. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 30 Nahlásit Share Odesláno Květen 30 Taky kdyztak mam... asi plati i na bez mechaniky. Kod platny do 31.5. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 1 Nahlásit Share Odesláno Červen 1 30% slevu si aktivuj na svůj druhý účet, co je primar a můžeš hrát, jako doteď, jen prostě budeš mít celý rok monthly games aktivované na druhém účtě, což snad nebude problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 1 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1 ale monthly games co mel na puvodnim nepujdou, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 2 Nahlásit Share Odesláno Červen 2 Z usa uctu mi locked monthly games fungovali na účtu, co měl aktivní psn, ale to jsem zkoušel naposled na ps4. Na ps5 nevím, ale zase bude mít přístup k tomu extra či premium, kde jsou lepší hry než shity z monthly. Já tentokrát už koupím jen druhý účet obyčejný psn, kvůli online. Mám tolik her na ea účtu a discich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 26 Nahlásit Share Odesláno Červen 26 mirai_trunks a headhot reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 26 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 26 šel bych blejt velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 26 Nahlásit Share Odesláno Červen 26 Jako bordel3 by byl gut. Tak před třemi lety. Nhlko kdo chtěl už dávno má a o tom posledním nevím nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 26 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 26 asik taky neco co by 4 roky z5 byla vetsi parada, sony se nas snazi presvedcit na drazsi predplatne akorat i tam jsou sracke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Červen 26 Nahlásit Share Odesláno Červen 26 Nevíte jestli bude v nějakém dalším měsíci sleva na roční ps plus ? Bývá to nějak pravidelně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 26 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 26 teď nedávno bylo, bejvá to celkem často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 31 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31 Kinimod84, mirai_trunks a lostkojot reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 31 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 31 super, dalsi bezva hry. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červenec 31 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31 Kde? okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 31 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 31 /s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 28 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 28 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28 takove pecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 28 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28 Takové ty od trnek, když přemrznů a ostanou jen pecky obalené kůží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 28 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28 Jako vime, ze do ted to bylo spatny, ale zari wtf.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 28 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28 Září pokračuje v nastoleném trendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 25 Nahlásit Share Odesláno Září 25 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 25 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25 a od 26.9 Last of us part 1 pro lepší pluskaře také fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 25 Nahlásit Share Odesláno Září 25 Jinak bacha na to doki doki pro neznalé. Vypadá to jako běžný japan date sim, ale během deseti minut hraní se mi jedna holčina oběsila a druhá podřezala žíly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.