Moderators drak3go Odesláno Srpen 28, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 @H4us3 je k tomu jistě ten ovladač navíc zdarma? Já to tam nikde nevidím a akce startuje za pár minut ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 28, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 @drak3go Myslim, ze kdyz jsem na to vcera koukal, tak tam ovladac napsany byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 28, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 No každopádně ho ještě před samotným spuštěním prodeje stáhli (jak jinak) a i tak vyprodáno do 5 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 28, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 Ja tam jeste dva kusy vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 28, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 Jojo, to jsou takové ty momenty, kdy je v minutě vyprodáno, pak se tam 1-2ks zase objeví, pak je vyprodáno po celý den a večer se tam zase kus objeví a pořád dokola U Alzy normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 28, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 To je spis tim, ze si to nekdo vlozi do kosiku a jeden kus tim zablokuje, pak ale nedokonci nakup a po 10ti minutach se zbozi vrati do nabidky pro dalsiho zajemce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Srpen 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 Máte tam dalších 145 ks, jestli to teda není chvilkový omyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 28, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 A jeste je u toho "Nic neriskuj" zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Srpen 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 Já tam vidím 270 Kč... Ten ovladač tam pochopitelně není. Jakmile začne akce, bundle zmizí....Oni to tak dělají naprosto běžně, naposledy to bylo s PS4 pro a horizon.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 28, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 Ja si jim ani nedivim... i tak je to slusna nabidka za pro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Srpen 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 Na konci roku to bude běžná cena i s ovladačem k tomu, tomu věřím, ale ano..teď je to good. Buladog reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simdostal Odesláno Září 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2017 Na mironet.cz probíhá akce PS4 Gold 500gb + druhý ovladač + Uncharted 4: A Thief's End + Ratchet and Clank + Nioh za 8690kč. Je to dobrá nabídka, nebo si mám počkat na něco lepšího? Mají i nějaké další slevy: https://www.mironet.cz/akcni-nabidky/ps4-dualshock+an325/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Září 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2017 Pisou tam druhy ovladac NEBO balik her. Sorry, je tam limitka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Září 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2017 Uncharted 4: A Thief's End - 499,- Kč -> Odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Září 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2017 Tesco České Budějovice akce Watch Dogs 2 - 579 Kč... Možná bude i v jiným Tescu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2017 Na storečku je zdarma season pass na sw battlefront tojejedno, tofi, sx2000 a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sraky Odesláno Září 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2017 Na PS store je do 21.9 STAR WARS™ Battlefront™ Ultimate Edition za 136 Kč. tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2017 Pokud někomu chybí, tak tady http://www.supergamer.cz/farpoint-controller-bundle-p-368736.html opět naskladnili farpoint bundle s pištolí za 1579czpeněz Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tojejedno Odesláno Září 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2017 Moc hezká cena, když jsem to měl v preorderu za 1800, tak jsem si říkal jaký jsem vítěz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2017 Simulátor holubího bombardování Eagle Flight pro VR za 499,- (francůzký přebal) https://www.playcentrum.cz/p/eagle-flight-vr-ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silesian18 Odesláno Září 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2017 Pro nekoho mozna zajimave jako pro me.PS4 PRO s FIFA 18 Ronaldo Edition k tomu 2. ovladac zdarma. Pri nakupu tam jsou pote slevy jako doplnek co v klasickem nakupu nevidite (hry, PSN apod ) ja vyuzil PSN na rok za 899,- . Hrani zdar a Fife zvlaste. https://www.czc.cz/playstation-4-pro-1tb-cerna-fifa-18-ronaldo-edition/221484/produkt Neplati. Akce byla asi jen 28.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martanek2 Odesláno Říjen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2017 Ahoj, dají se někde levně sehnat hry na ps4? MaraTFSI a sběratel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucipucik Odesláno Říjen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2017 Tak záleží co tím myslíte levně no, já třeba sleduji akce na herni-svet, jsem totiž velice náruživá hráčka i přítel, takže často nakupujeme hry na ps, a počítač :-) ještě je výhoda, že se zde dají sehnat i starší hry, které už nikde jinde nemají a mají téměř vše skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 4, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2017 Levneji než v obchodě koupíš hry v bazaru, třeba tady. Pak doporučuji sledovat akce na PS Store, kde občas bývají velmi zajímavé akce s velmi výraznými slevami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Říjen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2017 Chlapi shanim pro brachu PS4 novou k narozkam. Poradite mi nejakou peknou akci, jestli ted nekde probiha?DikySent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.